Kuinka luoda oma Windows 77 -teema

Windows 7 -teema ei ole muuta kuin kokoelma taustakuvia, visuaalisia tyylejä, näytönsäästäjää ja joitain Windows-asetuksia, jotka antavat työpöydällesi ainutlaatuisen ilmeen. Voit muuttaa joidenkin visuaalisten elementtien asetuksia, kuten ikkunan reunan väriä, erilaisia ​​ikkunan ääniä ja luoda uuden ympäristön, lyhyesti sanottuna, ainutlaatuisen Windows 7 -teeman.

On monia syitä, miksi haluat luoda oman Windows 7 -teeman. Ensimmäinen syy on, että saatat työskennellä useiden tietokoneiden kanssa ja löytää sen erittäin vaikeaksi tai häiritsevältä, kun toinen teema asennetaan samaan järjestelmään. Haluat säästää aikaa muuttamalla kaikkia asetuksia, värejä, taustaa ja näissä tilanteissa Windows-teemapakkaustiedosto varmasti auttaa.

Toinen syy on, että saatat haluta luoda jotain todella ainutlaatuista, jota kukaan muu ei ole tehnyt ennen, ja haluaisit jakaa tämän Windows 7: n ystävien tai kollegoiden kanssa. Jos sinulla on verkkosivusto tai blogi, voit luoda Windows 7 -teeman blogin lukijoille ja jopa antaa sen pois.

Windows7-teemapaketin käytön etuna on, että voit muuttaa koko ulkoasua kaksoisnapsauttamalla teemapakettia. Sinun ei tarvitse muuttaa jokaista asetusta uudestaan ​​ja uudestaan.

Kerää kaikki luomasi teeman elementit

Ennen kuin siirryt Windows7-teemapaketin luomiseen, tässä on tyypilliset Windows7-teemapaketin osat, jotka sinun on tiedettävä:

  • Työpöydän kuvakkeet

  • taustat

  • Windows kuulostaa

  • Windowsin näytönsäästäjä

  • Hiiren osoittimet

  • Teeman väri

  • Diaesitys.

1. Kerää ensin kaikki teeman elementit uuteen kansioon, johon tallennat kaikki teeman toimimiseen tarvittavat tiedostot. Voit luoda sisäkkäisiä kansioita juurikansiosi pitämään taustakuvia, näytönsäästäjiä, hiiren kohdistimia jne.

Kaksi. Etsi taustakuvia: Löydä upeita tapettisivustoja ja lataa taustakuvat, jotka haluat näyttää teemalla. Nopea tapettihaku Googlessa avaa monia tapettisivustoja, voit käyttää myös meidän Suositeltu luettelo luotettavista tapettisivustoista täällä .

Haluan esimerkiksi antaa Windows-työpöydällesi MAC-kosketuksen, joten ladasin joitain MAC-taustakuvia ja kopioin ne kaikki Windows7-mukautettujen teemojen kansioon -> Taustakuvat-kansioon.

3. Etsi näytönsäästäjä: Samoin, etsi joitain näytönsäästäjäsivustoja ja lataa pari hyvää näytönsäästäjää uudelle Windows 7 -teemallesi. Hyvä verkkosivusto ilmaisille näytönsäästäjille on screensaver.com .

Jos et halua käyttää mitään näytönsuojaa, se on hieno. Luotava teemapaketti käyttää Windowsin oletusnäytönsäästäjää.

Neljä. Etsi ainutlaatuisia ääniä : Etkö pidä Windows7: n äänimallista? Mene eteenpäin ja lataa upeita ääniä, joita haluat käyttää luomassasi Windows7-teemassa. voit käyttää sounddogs.com tai freesound.org löytää laadukkaita äänitehosteita ilmaiseksi. Kun olet ladannut mukautetut äänitiedostot, vedä ne Windows 7 -teeman "Äänet" -kansioon.

5. Kohdistimet ja kuvakkeet: Samoin löydät ilmaisia ​​ilmaisia ​​hiiren kohdistimia Tässä ja hienoja kuvakkeita päällä tällä verkkosivustolla

Kun kaikki tiedostot ovat paikoillaan, pudota ne omiin kansioihinsa - tämä on kätevää, kun haluat vaihtaa teemaa myöhemmin tai haluat vaihtaa teeman tyhjästä.

Windows 7: n Themepackin luominen

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöytää ja valitse "Muokkaa" alla olevan kuvan mukaisesti:

2. Avautuu uusi ikkuna, jossa voit muokata teeman eri osia. Ikkuna näyttää tältä:

3. Nyt sinun on vaihdettava luomasi mukautetun teeman eri elementit.

Napsauta ensin "Muuta työpöydän kuvakkeita" ikkunan vasemmassa yläkulmassa ja valitse kohteet, joiden kuvaketta haluat muuttaa. Muistatko aiemmin luoneet uuden kansion, joka sisältää teematiedostomme? Etsi nyt sama kansio ja valitse vastaavat kuvakkeet alla olevan kuvan mukaisesti:

Varmista, että olet valinnut "Salli teemojen muuttaa työpöydän kuvaketta" -valintaruudun ja napsauttaa sitten "Käytä" ja sitten "OK"

.

3. Napsauta samalla tavalla hiiren osoittimia mukautusikkunassa ja etsi "Kohdistimet" -kansio Windows 7 -teemakansiosta. Valitse sitten kohdistimet, joita haluat käyttää teemassa, kuten alla on esitetty:

4. Jos haluat lisätä taustan Windows7-teemaan, palaa mukautusikkunaan ja valitse "Työpöydän tausta" ikkunan alaosasta:

Etsi nyt aiemmin luotu "Taustakuvat" -kansio, joka sisältää kaikki luomasi mukautetun teeman taustakuvat.

Napsauta Tallenna muutokset ja siinä kaikki.

5. Ohjelmaikkunoiden värin muuttaminen on myös melko yksinkertaista, napsauta mukautusikkunan alaosassa "Windows Colors" ja valitse haluamasi väri mukautetulle teemalle.

6. Seuraava ominaisuus on muuttaa Windows-ääniä, joka on käytettävissä suoraan "Windows Color" -linkin vieressä mukautusikkunan alaosassa. Napsauta "Äänet" -linkkiä ja seuraava ikkuna avautuu:

Valitse ensin ohjelmatapahtumat ja napsauta sitten "Selaa" -painiketta valitaksesi äänitiedoston lähdepolku Windows7-teemakansioon (kuten yllä on kuvattu).

Tallenna mukautettu teema

Kun olet tehnyt kaikki nämä mukautukset, sinun on tallennettava kaikki muutokset teemapakettitiedostoon, jotta voit käyttää tätä teemaa myöhemmin. Voit tehdä tämän avaamalla mukautusikkunan ja napsauttamalla "Tallenna teema" alla olevan kuvan mukaisesti:

Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella tallennettua teemaa ja valitse "Tallenna teema jaettavaksi". Ikkuna avautuu, valitse nyt tiedostotyypiksi .themepack ja tallenna teemapaketti tietokoneellesi.

Siinä kaikki. Olet juuri luonut uuden teeman Windows7: lle ja se on valmis käytettäväksi missä tahansa tietokoneessa. Jos haluat jakaa tämän teeman, sinun tarvitsee vain lähettää themepack-tiedosto kenelle tahansa ja ystäväsi voivat käyttää samaa teemaa tietokoneillaan. Jos haluat muuttaa teemaa uudelleen, voit seurata täsmälleen samoja edellä mainittuja vaiheita, koska sinulla on lähdetiedostoja, joita käytetään luomassasi mukautetussa teemassa.

Tämä opetusohjelma toimii kaikissa Windows7-versioissa, kuten Home Premium, Professional, Ultimate ja Enterprise.

Oletko luonut oman mukautetun Windows7-teeman? Ole hyvä ja jaa ajatuksiasi kommenttiosassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up