6 parhaista ilmaisista musiikkisoittimista Windowsille

Mielessäni Windows-musiikkisoittimien loisto-ajat olivat puolenvälin ikävuosia, kun vietin aikaa kavereideni kanssa yliopisto-asuntolassani Winampin ollessa taustalla ja ruudulla täynnä upeita MilkDrop-visuaaleja. Ahh, vanhat hyvät ajat.

Vaikka Winamp itse on parhaillaan uudistamassa uusien omistajiensa, siellä on tällä hetkellä monia muita ilmaisia ​​musiikkisoittimia, jotka vastaavat haasteeseen tarjota musiikkia korvillemme ja kauniita visuaaleja silmillemme. Tässä on luettelo suosikkisoittimistamme ilmaisista Windows-soittimista.

Lue myös: 7 ilmaista musiikin lataussovellusta Androidille ja iOS:lle

Ensimmäinen asia, joka osui meihin MediaMonkey on tapa, jolla voit purkaa sen hämmentävän, epäjärjestyneen musiikkikokoelman, ja se tietää heti, mitä tehdä – tunnistaa kappaleita, etsiä metatietoja internetistä ja järjestää kappaleesi loogisella, muokattavalla tavalla.

Se toistaa kaikki muodot, joita voit odottaa, ja se on erittäin "ikkunallinen" käyttöliittymässään. Navigointiruutu vasemmalla, Nyt toistetaan oikealla ja kirjastosi keskellä. Se on oletuksena hieman karu ja epäystävällisen näköinen, mutta voit korjata sen nopeasti joillakin skineillä.

Tärkeää on, että MediaMonkey osaa käsitellä musiikkiasi, ja sillä on näppärä automaattinen taggausjärjestelmä jo mainitsemiemme asioiden ohella, mikä lisää ylimääräistä organisaatiotasoa. Se vaatii hieman totuttelua, mutta se on palkitseva ja ammattimaiselta tuntuva musiikkisoitin.

Indeksi
  1. 2. VLC
  2. 3. foobar2000
  3. 4. MusicBee
  4. 5. Groove-musiikki
  5. 6. AIMP
  6. Johtopäätös

2. VLC

Saattaa tuntua, että musiikkisoitinluettelon ensimmäinen merkintä on ohjelma, joka liittyy enimmäkseen videoon. Kutsukaa meitä hulluiksi, mutta VLC on itse asiassa melko kunnollinen myös musiikin käsittelyssä, ja sen lisäetu on, ettei sinun tarvitse ladata erillistä musiikkisoitinta, joten voit säilyttää kaiken audiovisuaalisen mediasi yhdessä paikassa.

Voit vetää ja pudottaa musiikkia VLC:n mediakirjastoon, ja siinä on kaikki normaalit organisaatioominaisuudet, joita voit toivoa. Voit suoratoistaa musiikkia online-radioasemilta, ja - kuten sen videoosastolla - se on täynnä useimpia koodekkeja, joita koskaan tarvitset. Ja laajennuksia on myös paljon.

3. foobar2000

Ohjelman nimen liittäminen sanalla "2000" voi olla hyvin ennen 2000-lukua, mutta tässä vahvassa ja erittäin muokattavassa musiikkisoittimessa ei ole mitään vanhentunutta. Varoita, että se ei ole kaunein vaihtoehto, ja se on paras niille, jotka haluavat tehdä hieman säätämistä.

Ikään kuin Windows Live Tiles, Foobar 2000 voit jakaa aloitusnäytön moduuleiksi, jotka näyttävät mitä tahansa tietoja, missä haluat. Sen merkintäominaisuudet ovat erinomaiset, ja sen avulla voit lajitella musiikkisi kansiohakemistojen mukaan.

4. MusicBee

iTunesin kaltaisella oletusulkokuvallaan MusicBee on hyvä huuto ihmisille, jotka irrottavat itsensä Applen hankalasta musiikkisoittimesta. Kaikki suuret formaatit ovat tuettuja, soittolistat ja älykkäät soittolistat huomioidaan, ja voit asettaa musiikkia jonoon, mikä sopii mainiosti ollessasi liikkeellä tai juhlissa.

Kuten foobar2000:n yksinkertaisessa versiossa, voit valita aloitusnäytöllä, mitä menee minne tahansa, ja synkronointi on helppoa useiden laitteiden välillä, mukaan lukien Android ja flash-asemat. Kasaa äänimuunnin, erinomainen automaattinen koodausjärjestelmä ja kirjaston tuonti iTunesista, niin näet, mistä kaikessa huhussa on kyse.

5. Groove-musiikki

Microsoftin luotettavan mutta ruman vanhan Windows Media Playerin kiistanalainen korvaaminen ei saanut alkuaan parhaalla mahdollisella tavalla alkuperäisenä Windows-musiikkisoittimena koodekkituen ja -ominaisuuksien puutteella, mutta se on tullut hyvin käyttöön sen jälkeen. Se ei myöskään vaadi ylimääräisiä latauksia, koska Microsoft on jo antanut sen sinulle!

OK, joten Groove Music ei vieläkään ole kovin täynnä ominaisuuksia, mutta se synkronoituu Windows-laitteiden, kuten Xbox One, iOS ja Android, välillä Microsoft Groove -sovelluksen kautta ja voi tallentaa koko kokoelmasi OneDriveen, valmiina ladattavaksi missä tahansa sitä tarvitset. Viimeaikaiset päivitykset tarkoittavat, että siinä on nyt aukoton toisto ja se tukee kaikkia tärkeimpiä formaatteja, mukaan lukien flac, AAC ja MP3.

6. AIMP

AIMP on musiikkisoitin, jossa on vähän kaikkea, ja sen oranssin-musta pohjakuori aiheuttaa nostalgiapihelmiä entisissä Winamp-käyttäjissä. Sillä on myös suurin piirtein samanlainen rakenne kuin Winampilla, joka perustuu useisiin ikkunoihin iTunes-tyylisten ruutujen sijaan.

Sillä ei ole vaikeuksia etsiä ja toistaa FLAC-tiedostoja, ja se on yksi parhaista äänen mukauttamisessa, jolloin voit nostaa bassoa ja terävöittää diskantin sydämesi kyllyydestä. Mukana on ääniformaatin muunnos, kuten radion suoratoisto ja arvokkaimmat musiikkisoittimen ominaisuudet - herätyskello.

Johtopäätös

Tästä luettelosta on vaikea valita varmaa ykköstä, koska se riippuu todella haluamastasi mukauttamisasteesta ja siitä, kuinka tarkasti haluat hallita musiikkiasi. Jos olet epävarma, kokeile joitain näistä, katso, kumpaan päädyt, ja kerro meille suosikkisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up