Äänilähdön muuttaminen Windows 10 -tietokoneessani - kaiuttimista kuulokkeisiin

Ei ole epäilystäkään siitä, että nauttiaksesi tietokoneestamme, sinun on määritettävä ääni Windowsissa ja tiedettävä muut perusasetukset. Itse asiassa on erittäin tärkeää, että tiedät muuttaa äänilähtöä Windows 10:ssä ja uudemmat versiot, joten voit vaihtaa tietokoneellesi asennettujen äänilaitteiden välillä.

Indeksi

  Miksi tietokoneeni ei muuta äänilähtöä automaattisesti?

  Jotkut tietokoneet kytkevät äänen automaattisesti, kun kuulokkeet on kytketty, mutta näin ei aina ole. Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että useimmissa tapauksissa, jotta äänilähtö vaihtuu automaattisesti, sinun on kytkettävä kuulokkeet. äänen etupaneeliin.

  Useiden emolevyjen ohjainasetukset havaitsevat automaattisesti, kun uusi äänilaite liitetään etulähtöön. Siksi, jos liität kuulokkeet tai kaiuttimet muuhun kuin etuliitäntään, se on mahdollista Windows ei vaihda automaattisesti äänilähtöön.

  Toisaalta ulkoiset äänilaitteet, kuten DACS tai USB-äänikortit, tunnistetaan yleensä automaattisesti ja muuttaa oletuslähtöä ilman mitään toimenpiteitä. Siitä huolimatta, useaan otteeseen on tarpeen muuttaa äänilähtöä manuaalisesti.

  Mitä voin tehdä siirtääkseni äänilähdön laitteesta toiseen?

  On olemassa erilaisia ​​tapoja korjata kaikenlaisia ​​Dolby-äänen tai minkä tahansa muun järjestelmässäsi olevan äänirajapinnan ongelmia. Itse asiassa se voi olla, että vain tarvitset vaihtaa äänilähtöä laitteesta toiseenperusprosessi, jonka voit suorittaa seuraavilla tavoilla.

  Työkalupalkista

  Uudemmissa Windowsin versioissa, mukaan lukien Windows 10, äänilähdön muuttaminen on helpompaa kuin koskaan. Itse asiassa, voit tehdä sen suoraan työkalupalkin kautta. Se on hyvin yksinkertainen prosessi, jonka näytämme sinulle alla.

  Jos haluat muuttaa äänilähtöä työkalupalkin kautta, sinun on vain tehtävä napsauta kaiuttimen kuvaketta. Kun olet tehnyt edellä mainitun, nykyisen tulostuslaitteen nimi tulee näkyviin, napsauta vain laitetta ja valitse se, johon haluat vaihtaa.

  Ääniasetuksilla

  Toinen tapa, jolla voimme tehdä äänilähtöön liittyviä muutoksia, on ääniasetusten kautta. Silti on olemassa useita tapoja käyttää vaihtoehtoja Audio laitteesta, mutta epäilemättä yksi yksinkertaisimmista on konfigurointi, jonka näytämme sinulle myöhemmin.

  Ensinnäkin sinun on käytettävä Windowsin asetuksia, tehdäksesi tämän menemällä aloitusvalikkoon ja napsauta "Asetukset". Jos et löydä vaihtoehtoa, kirjoita vain sana kokoonpano ja se tulee näkyviin.

  muuta äänilähtöä PC:ssä Windows 10

  Kun olet määritysvaihtoehtojen sisällä, napsauta 'Järjestelmä' Valitse järjestelmäasetuksista 'Ääni'. Aivan ylhäältä löydät 'Poistu', nyt se riittää valitse audiolähtölaite mitä haluat.

  Kuinka asettaa äänilaite oletusasetukseksi Windows 10:ssä?

  On olemassa useita tapoja aseta laite oletukseksi Windowsissa, mutta ehkä yksi helpoimmista on käyttää Ohjauspaneelia. Ohjauspaneelista voit tehdä erilaisia ​​muutoksia, kuten poistaa äänen, kun liität USB:n tai nähdä suoraan kaikki äänilaitteet ja asettaa haluamasi oletusasetuksiksi.

  Tämän ratkaisun käyttämiseksi ensimmäinen asia on avata Ohjauspaneeli, tehdä tämä siirtymällä Käynnistä-valikkoon ja hae "Ohjauspaneeli", syötä tämän jälkeen tähän järjestelmätyökaluun. Kun olet ohjauspaneelissa, napsauta "Laitteisto ja ääni" ja napsauta sitten "Ääni".

  Varmista äänityökaluissa, että olet tämän jälkeen Toisto-välilehdessä, napsauta hiiren kakkospainikkeella laitetta, jonka haluat oletusasettaa, ja valitse "Aseta oletuslaitteeksi". Yllä olevan jälkeen napsauta 'OK'.

  Toisaalta myös ohjauspaneelista on mahdollista päästä vaihtoehtoon korjata ääniongelmat Windowsissavaihtoehto, joka voi olla hyödyllinen jos ääni ei toistu kunnolla tai jos mikrofoni tai muu laite ei toimi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up