Tuo vCards-tiedostoja (.vcf-tiedostoja) Windowsin Yhteystietoihin ja Microsoft Outlookiin

Kuinka tuoda vCard-osoitekortit Windows 10:een ja Windows 11:een sekä Microsoft Outlookin osoitekirjaan

Muoto vCard (tai .vcf-tiedosto) sitä käytetään laajasti liiketoiminnassa tallentaa yhteystiedot tietokoneen puhelinmuistioon sisäinen. Tämän tyyppisen tiedoston avulla voit tallentaa useita tietoja yhdestä yhteystiedosta: nimi, sukunimi, osoite, lankapuhelinnumero, matkapuhelin, työnumero, sähköpostiosoite, verkkosivusto, yritys ja niin edelleen.

Jos olemme saaneet vCard-tiedoston sähköpostitse tai linkin kautta, mutta emme tiedä kuinka tuoda yhteystietoluetteloa, älä ole epätoivoinen: seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka tuodaan vCard-tiedostoja (file.vcf) Windowsin yhteystietoihin ja Microsoft Outlookin osoitekirjaanjotta et menetä tietoja.

Indeksi

  1) Windows 11 ja Windows 10 -kansio

  Windowsissa on jo erityinen kansio kaikkien yhteystietojen säilyttämiseen osoitekirjassa: tätä kansiota kutsutaan Windowsin yhteystiedot ja löydämme sen avaamalla File Explorer -sovelluksen, painamalla sivuvalikkoa Tämä tietokone ja avaamalla seuraavan polun: C: \ Käyttäjät \ käyttäjätunnus \ Yhteystiedot. Tämä polku on pysynyt samana vuosia, ja löydämme sen myös Windows 11:stä (Windowsin uusin versio) ja Windows 10:stä.

  Kun olet siirtynyt tähän erityiseen kansioon, painamme yläreunassa olevaa painiketta Sillä on väliä (jos piilotettu, paina ">>"-kuvaketta näyttääksesi näkymättömät kohteet) ja valitse uudessa avautuvassa ikkunassa vCard-kohde ja paina sitten Sillä on väliä.
  Tuo vCard Tiedostonhallintaikkuna avautuu, jossa voit valita hallussamme olevan .vcf-tiedoston, jotta voit lisätä yhteystietoja Windowsin osoitekirjaan.

  Jos meillä on tuotavaa enemmän .vcf-tiedostoja, ei ole ongelmaa: kun käytämme tiedostojenhallintaikkunaa, voimme aina valita useita tiedostoja pitämällä CTRL-näppäintä painettuna samalla kun valitsemme tuotavat tiedostot. Jos vahvistus vaaditaan jokaiselle tuodulle yhteystiedolle, vahvista painamalla OK.

  2) Tuo vCard-yhteystiedot Outlookiin

  Yritysympäristössä eniten käytetty sähköpostiohjelma on Office-ohjelmistoon sisältyvä Microsoft Outlook. Tuo vCard-yhteystiedot Outlookiin avaamalla ohjelma ja painamalla yläreunassa olevaa valikkoa Tiedostonapsauta kohdetta Avaa ja viejatkamme Tuonti ja vienti ja avautuvassa ikkunassa valitsemme tuonnin .vcf-tiedoston kautta.
  Outlookin yhteystiedot Tuodaan valittu yhteystieto tai yhteystiedot noudattamalla annettuja ohjeita. Toimenpiteen lopussa kaikki vcf-yhteystiedot tuodaan Microsoft Outlookiin ilman kaksoiskappaleita.

  Outlook-osoitekirjan voi sitten tuoda Gmailiin, matkapuhelimeen tai älypuhelimeen ja mihin tahansa muuhun ohjelmaan tai verkkosähköpostiohjelmaan kirjautumalla sisään Outlookissa käytetyllä Microsoft- tai Exchange-tilillä virallisessa sovelluksessa. Android ja varten iPhone / iPad tai lisäämällä Microsoft-tili laitteeseen.

  Johtopäätökset

  VCard-tiedostot ovat todella hyödyllisiä vaihtaa kontakteja työtovereiden välillä tai lisätä uuden asiakkaan yhteystietoja yrityksen PC:llejoutumatta kirjoittamaan joka kerta digitaalisesti henkilökohtaisia ​​tietojaan: ne ovat itse asiassa digitaalisia käyntikortteja, joita käyttäjät voivat vaihtaa.

  Jos lähetämme uudelleen yhden tai useamman tämäntyyppisen tiedoston, lataa ne tietokoneelle ja tuo ne Windows-käyttöjärjestelmään (jotta ne ovat kaikkien saatavilla) tai Microsoft Outlook -ohjelmaan (yrityssähköpostien lähettämisen vertailukohta) , käyttämällä yllä olevia toimenpiteitä ohjattuja näkymiä.

  Jokainen, jolla on useita erillisiä yhteystietoja niin monella eri tilillä, voi yhdistää ne lukemalla oppaamme tuoda sähköpostiosoitteita ja Facebook-yhteystietoja Gmailiin, Yahoo Mailiin ja Outlookiin ja miten synkronoida osoitekirja Gmailin ja Outlookin välillä ja tuoda yhteystietoja.

  Jos toisaalta meidän on siirrettävä yhteystietoja syvästi erilaisten laitteiden, kuten Androidin ja iPhonen, välillä, voimme lukea oppaitamme kuinka siirrä puhelinluettelo Androidista iPhoneen ja miten tallenna iPhone-yhteystiedot Googlen/Gmailin osoitekirjaan tai iCloudiin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up