Alkuperäisin, vaikein ja mahdoton löytää lukituskuvioita matkapuhelimeesi

Aina kun puhumme Android -mobiililaitteista, suosittelemme käyttäjiä Suojaa kaikki sisältösi lisäämällä tietoturvaelementtejä kuten voisi olla avauskuvio. Tällä tavalla, jos menetämme laitteen tai pääsemme siitä eroon muutamaksi minuutiksi, voimme olla varmoja, että kukaan ei pääse siihen, ellei hän tunne kyseistä mallia. Siksi haluamme näyttää sinulle tänään omaperäisiä ja vaikeasti löydettäviä lukituskuvioita, joita voit käyttää matkapuhelimellasi.

Tietenkin tiedämme, että monet eivät halua suorittaa tätä menettelyä pelkonsa vuoksi unohda lukituskuvioNäissä tapauksissa on suositeltavaa sijoittaa luotu hahmo turvalliseen paikkaan, jotta se ei unohdu, tämä ainakin opimme estokuvion, jotta se ei ole ongelma. Ei enää tekosyitä lisätä lukituskuviota laitteeseesi, se on hetki, jolloin meidän on kysyttävä itseltämme, Kuinka luoda todella luotettava ja turvallinen lukkomalli?

Tämän artikkelin idea ei tietenkään ole alkuperäinen, mutta se johtuu monista kommenteista, joita lukijat, jotka haluavat tietää, ovat saaneet meidät Vaikeita ja alkuperäisiä lukituksen avauskuvioita Androidille. Ja onko se, että vaikka olet käyttänyt lukituksen avauskuviota pitkään, tämä viesti voi olla erittäin hyödyllinen, jos haluat muuttaa sen paljon turvallisemmaksi tai tarkistaa, onko sinun.

Indeksi
  1. Miltä suojattu lukkomalli näyttää ja miten suunnitella alkuperäiset ja vaikeasti löydettävät lukituskuviot matkapuhelimessani?
  2. Kuinka monta pistettä käytät lukituskuviossa Androidissa?
  3. Vältä estokuvioita
  4. Alkuperäisten ja vaikeasti löydettävien lukituskuvioiden luominen matkapuhelimeesi.

Miltä suojattu lukkomalli näyttää ja miten suunnitella alkuperäiset ja vaikeasti löydettävät lukituskuviot matkapuhelimessani?

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon näissä tapauksissa, on se, että useimmat Android -käyttäjät käyttää alle 9 pistettä lukkomalleihinsa, jotta he voivat avata matkapuhelimen lukituksen paljon nopeammin. Ongelmana on, että vähemmän pisteitä heikentää laitteen turvallisuutta. Joten seuraavaksi näytämme sinulle alkuperäisiä ja vaikeasti löydettäviä lukituskuvioita, joita voit käyttää matkapuhelimellasi.

Vaikka on selvää, että turvallisissa lukkomalleissa on satoja tuhansia yhdistelmiä mobiililaitteille, joita voimme hyödyntää ja jotka kaikki ovat erilaisia. Missään tapauksessa emme voi unohtaa sitä tosiasiaa, että kaikilla niillä on tiettyjä ominaisuuksia, jotka toistuvat välttämättä, joten jos noudatat niitä, sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia Androidin käytössä. Jos et muista salasanaa, kuviota tai muuta lukituksen avaustapaa, sinulla on aina erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit palauttaa järjestelmän tai käynnistää sen uudelleen.

Yleisesti on sanottava, että matkapuhelimien estokuvion huono yhdistelmä on sellainen, jossa vain läheiset kohdat on liitetty ilman viivoja, varsinkin jos, kuten sanoimme, käytämme yhteensä alle 9 pistettä. Joka tapauksessa, jos haluat olla varmista, että lukkomallisi on turvassaSinulla itselläsi pitäisi olla ongelma muistaa se ensimmäisen kerran sen luomisen jälkeen, mutta olemme jo opettaneet, miten voit avata matkapuhelimen lukituksen muistamatta lukituskuviota, jotta se ei ole ongelma.

Kuinka monta pistettä käytät lukituskuviossa Androidissa?

Kun puhumme älykkäiden mobiililaitteiden, tässä tapauksessa älypuhelimien, turvallisuudesta, meidän on sanottava, että yksi yleisimmin käytetyistä tavoista suojata sisältöä liittyy kaikenlaisten lukitusmallien käyttöön, jotka tiedät jo. Toisin kuin nastat ja koodit, avaa kuvioita sallii valtava määrä yhdistelmiä joka meidän on otettava huomioon valittaessa yhtä tai toista, vaikka yleinen ajatus on, että ne ovat aina turvallisia.

Numeerisesti voimme sanoa, että jotkin estokaavioiden yhdistelmät, joita emme suosittele, ovat seuraavat: 3-2-5-8-7, 1-4-7-8-9, 3-2-1-4- 5-6-9-8-7 tai 1-4-7-8-9-6-3; jotka vastaavasti muodostavat kirjaimia, kuten L, S tai U. Samalla tavalla suosittelemme sitä älä luo avaimia, jotka liittyvät nimesi ensimmäiseen kirjaimeen eikä sukunimeä, jotta mahdollisia tunkeilijoita ei varoitettaisi.

Nämä seikat huomioon ottaen meidän on sanottava, että valtava määrä lukijoita on viime aikoina kysynyt meiltä, ​​mitkä ovat mielestämme parhaat lukituksen avausmallit, ja muut, jotka meidän on otettava huomioon terminaaliemme suojaamiseksi. Totuus on, että puolestaan on olemassa joitain helppoja malleja, joita meidän ei pitäisi soveltaa Android -päätelaitteissamme, kun otetaan huomioon, että ne, jotka haluavat käyttää sisältöäsi, voivat olla helposti löydettävissä vuorotellen.

Vältä estokuvioita

"Z" muoto

Tämän estokuvion numerojärjestys on 1-2-3-5-7-8-9.

"N" muoto

tämän kuvion järjestys numeromuodossa on 7-4-1-5-9-6-3, voit myös yrittää tehdä sen 3-7.

"S" muoto

Tämän estokuvion numerojärjestys on 3-2-1-4-5-6-9-8-7.

"L" muoto

Yleensä ihmiset, jotka eivät pidä tyypillisistä kuvioista, käyttävät usein kirjainta L. Numeroiden mukainen kuvio on 1-4-7-8-9. Tämä on hyvin lyhyt ja se on myös helppo muistaa.

5-7

Tämän estokuvion numerojärjestys on 5-8-9-6-3-2-1-4-7 tai se voi olla toisinpäin.

Alkuperäisten ja vaikeasti löydettävien lukituskuvioiden luominen matkapuhelimeesi.

Kuten näette, monet malleista tai kuvioyhdistelmistä, joita olemme aiemmin opettaneet. Ne liittyvät niihin ajatuksiin, jotka tulevat käyttäjille ensimmäisenä ja siksi myös ensimmäisiksi, jotka voivat tulla mieleen niille, jotka haluavat poistaa salasanan matkapuhelimessa. Kaikista näistä syistä se on sitä Emme suosittele yllä olevien kuvioiden käyttöä. Ja päinvastoin, suosittelemme aina lyömään vetoa monista alla olevista vaihtoehdoista.

Avaa kuvio 1

Tämän kuvion numerojärjestys on 7-4-1-6-8-5-2-3-9. Vaikka monille se saattaa kuulostaa liian monimutkaiselta, se on todella helppo levittää, koska voit tehdä sen myös päinvastoin, eli 9-3-2-5-8-6-1-4-7, joten jompikumpi vaihtoehdoista on erittäin pätevä.

Avaa kuvio 2

Klassinen tila tähtityylinen avauskuvio Se on toinen, jota emme halua lakata suosittelemasta. Tässä tapauksessa sinun on noudatettava seuraavia vaihe vaiheelta numeroita 1-8-3-4-9-2-7-6.

Avaa kuvio 3

Kolmannessa tapauksessa meillä on melko lyhyt lukituksen avausmalli, mutta yhtä mielenkiintoinen, joka johtaa meidät noudattamaan seuraavia numeerisia järjestyksiä: 7-6-1-8-3. Vaikka meidän on yhdistettävä vain 5 pistettä, huomaat, että se on tehtävä, joka hämmentää useampaa kuin yhtä ympärilläsi.

Avaa kuvio 4

Aloita numerosta 6 ja lopeta numero 7. Tämän mallin järjestysnumero on 8-6-3-2-1-5-4-7.

Avaa kuvio 5

Yritä tehdä talon muoto. Tämän vaikean kuvion numerosarja on 1-5-8-9-6-2-4-7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up