Android-älypuhelimien viat, jotka tekevät iPhonesta paremman

Miksi iPhonet ovat parempia kuin Androidit? Katsotaanpa viat, jotka ovat ominaisia ​​Samsung-käyttöjärjestelmälle ja kaikille muille älypuhelimille

Uutta puhelinta ostettaessa käyttäjiä piinaava epäilys on aina sama: Onko parempi keskittyä iPhoneen, jossa on iOS, vai ostaa Android-puhelin? Vaikka nämä kaksi järjestelmää ovat lähentyneet toiminnaltaan ja suorituskyvyltään viime vuosien aikana, joitakin ongelmia on edelleen Androidin ilmeisiä puutteita mikä saattaa saada käyttäjät kuluttamaan hieman enemmän ja valitsemaan iPhonen heti.

Jos myös sinua askarruttaa epäilys etkä tiedä minkä puhelimen valita, olemme koonneet sen seuraavaan oppaaseen kaikki Android-maailman puutteetjonka on usein havaittu olevan ratkaiseva ohjaamassa päättämättömien valintaa. Virheet, jotka paljastamme sinulle, ovat objektiivisiaeli ne löytyvät mistä tahansa Android-puhelimesta tai ne vaikuttavat koko ekosysteemiin, eikä niitä voida jättää huomiotta (emme voi jättää huomiotta, vaikka olisimme innokkaita Android-faneja).

Indeksi
  1. Hajanaisuus
  2. Avun ja omistautuneen tuen puute
  3. Sama älypuhelin, eri tekniset tiedot
  4. Päivitysten tiheys
  5. Turvallisuus

Hajanaisuus

Ilmeisin puute, josta on puhuttu paljon, on ekosysteemin pirstoutuminen. Pirstoutuneella tarkoitamme läsnäoloa lukuisia valmistajien räätälöimiä Android-laitteitajoka voi muuttaa perusteellisesti peruskäyttöjärjestelmää (Android Stock tai AOSP) lisäämällä toimintoja ja ominaisuuksia, joita muilla valmistajilla ei ole.

Tämä pirstoutuminen auttaa puhelimien myyntiä markkinoilla, mutta Se on iso juttu Android-sovellus- ja päivitystuen näkökulmastakoska valmistajan tekemät muutokset voivat olla niin perusteellisia, että ne estävät joidenkin sovellusten oikean käynnistämisen (jotka Google Pixelsissä käynnistyvät ilman ongelmia), puhumattakaan jokaisen uuden Android-julkaisun lisävahvistusprosesseista (jotka saavat puhelimet saamaan paljon pyydetyn päivitys jopa yhden tai kahden vuoden kuluttua virallisesta julkaisusta).

Pirstoutuminen on aina ollut Android-ympäristön kirous ja ilo, joka itse asiassa kärsii suuresti monien lastenlasten läsnäolosta, joilla on vain Androidin nimi ja ehkä perusydin. Jokaisen, joka haluaa Android-puhelimen lähellä iPhone-filosofiaa, on keskityttävä vain Google Pixeltuottanut suoraan Google ja puhtaalla ja yksinkertaisella käyttöjärjestelmällä ilman outoja muutoksia.

Avun ja omistautuneen tuen puute

Yksi asia, jonka Android-käyttäjät usein aliarvioivat, on puhelimellesi omistetun tuen puuttuminen; Itse asiassa ei ole helposti saatavilla olevaa tukea (edes kotona), jonka puoleen voisimme kääntyä ongelmatilanteissa.

Jos meillä on ongelmia äskettäin ostetun Android-puhelimen kanssa, meidän on otettava yhteyttä (useimmissa tapauksissa) puhelimen myyneeseen liikkeeseen, joka vakavammissa ongelmissa lähettää sen avuksi tai vaihtaa sen takuun puitteissa (mikä on erittäin harvinainen, ellei käydä ostoksilla Amazon). Jos ongelma on kuitenkin vähäinen, emme todennäköisesti saa ratkaisevia vastauksia livenä kaupassa tai kauppakeskuksessa, koska myyjällä ei ole velvollisuutta tarjota apua (ehkä hän ei edes tiedä mistä puhumme!).

Kuitenkin, jos meillä on ongelmia iPhonen kanssa, voimme kääntyä kenen tahansa puoleen Apple Store o Apple R-Store, joka on läsnä Italian alueella, joka antaa meille etsimämme vastaukset tai korjaa puhelimen takuun alaisena tai takuun ulkopuolella (jälkimmäisessä tapauksessa joudumme luonnollisesti maksamaan). Mahdollisuus saada erityistä apua missä tahansa olemmekin on todennäköisesti iPhonen menestyksen salaisuushuolimatta Apple-puhelimen ostamisesta aiheutuneista erittäin korkeista alkukustannuksista.

Sama älypuhelin, eri tekniset tiedot

Toinen Android-puhelimia vaivaava vitsa on eri versioiden esiintyminen samasta puhelinmallista. Tämä vika koskee erityisesti kiinalaisia ​​puhelimia, joita myydään usein erilaisilla laitteistoilla ja eritelmillä Kiinassa. Nämä laitteistoerot ehkä tekevät puhelimesta paremman (tai huonomman) kuin Euroopassa myytävä, aiheuttaen pirstoutumista, vaikka tarkastelemme vain yhtä puhelinmallia!

Tähän lisäämme myös rutto merkkisiä puhelimiajotka eroavat usein alkuperäisestä, koska niissä on enemmän RAM-muistia tai sisäistä muistia kuin merkkittömässä mallissa.

Kaikki tämä johtaa saamiseen kaksi mallia, jotka ovat nimellisesti identtisiä, mutta teknisesti erilaisia: jos eroja on, ne näkyvät vain tuotekoodissa tai lukemalla koko tuotelehti, mikä tekee jokaisen teknologian harrastajan painajaisskenaariosta totta: köyhä käyttäjä, joka on vakuuttunut ostamaan puhelimen, jossa on 8 Gt RAM-muistia, löytää itselleen vain 6 Gt RAM-muistia, koska puhelin on merkkituote tai koska hän osti heikomman Euroopan markkinoille tarkoitetun mallin tai vain Intiaan tarkoitetun mallin tai Kiinaan.

5G ei välttämättä edes toimi joissakin malleissakoska ehkä erityisesti Kiinassa käytettäväksi (vaikka pakkauksessa mainittaisiin, että kyseessä on 5G-puhelin).

Mitään näistä ei tapahdu iPhonen kanssa: jos valitsemme tietyn iPhone-mallin, se on sama kaikkialla maailmassa ja siksi meillä on samat tekniset tiedot Intiassa, Saksassa, Italiassa ja Yhdysvalloissa, ja meillä on varmuus siitä, että 5G toimii kaikkialla.

Päivitysten tiheys

Emme voineet olla mainitsematta päivityksiä Androidin kroonisten vikojen joukossa. Kun Google julkaisee uuden version Androidista hyvin harvat valmistajat kiirehtivät sertifioimaan versiota laitteilleenmikä tekee päivitysten kilpailusta enemmän esteradan.

Vaikka tästä näkökulmasta ne ovat olemassa monet Android-valmistajat, jotka päivittävät nopeastijoka kerta kun Apple julkaisee päivityksen, se on saatavilla kaikille yhteensopiville iPhoneille.

Tähän lisäämme sen Apple päivittää laitteitaan vähintään 4 vuoden ajan, joka esittelee aina innovatiivisimmat toiminnot jopa vanhemmissa iPhoneissa. Ne, jotka valitsevat iPhonen ja joilla ei ole maniaa päivittää puhelintaan joka vuosi, voivat pitää iPhonensa jopa 5 vuotta ja olla varmoja, että se toimii hyvin ja saa kaikki tarvittavat päivitykset.

Turvallisuus

Android-ekosysteemin viimeinen objektiivinen virhe koskee turvallisuutta, joka liittyy syvästi puutteisiin, joita olemme toistaiseksi paljastaneet sinulle. Jos Google julkaisee tietoturvapäivityksen erittäin vakavan virheen vuoksi (ja sitä tapahtuu hyvin usein viime aikoina), Tämän päivityksen pitäisi olla saatavilla kaikissa puhelimissa, joissa on Android-käyttöjärjestelmäjota ei kuitenkaan tapahdu.

Androidin pirstoutuminen on siksi sen suurin akilleen kantapää tietoturvan näkökulmasta: jopa päivityksen jälkeen vakavan virheen ratkaisemiseksi, niitä tulee jonkin verran Android-puhelimet, jotka eivät ole saaneet päivitystämikä pysyy alttiina virheille ja todennäköiselle tietojen, tietojen tai, pahempaa, rahan varkauksille.

Ne, jotka keskittyvät iPhoneen, ovat edelleen alttiina virheille tai tietoturvaongelmille, mutta Apple julkaisee jatkuvasti tietoturvapäivityksiä jotka toimitetaan kaikkiin puhelimiin, joita yritys edelleen tukee.

Applen kanssa muutaman minuutin kuluttua päivityksen julkaisemisesta vain harvat iPhonet ympäri maailmaa jäävät näkyviin (yleensä ne, jotka on sammutettu tai vanhemmat puhelimet, joita ei tueta, mutta jotka ovat edelleen käytössä). Tämä selittää myös, miksi virustorjunta on täysin hyödytön iPhonessa, kun taas Androidissa se on usein suositeltavaa asenna tehokas virustorjunta.

Johtopäätökset

Ne, jotka olemme paljastaneet edellä, ovat viat, jotka edelleen vaivaavat Android-maailmaa ja sitä pakottaa käyttäjät keskittymään iPhoneen joka tapauksessaGoogle-järjestelmän uusista julkaisuista huolimatta ne ovat vähentäneet pirstoutumisen vaikutuksia huomattavasti. Jokainen, joka haluaa Android-älypuhelimen, säästää rahaa, vaikka se olisi markkinoilla Android-malleja on kuitenkin yli 1000 euron arvostanämä tarjoavat harvoin samaa tukea kuin iPhone, täydellisen yhteensopivuuden sovellusten kanssa ja päivitystiheyden, jonka samanhintainen iPhone voi tarjota.

Jos emme tiedä, minkä iPhonen ostaa, voimme auttaa itseämme valinnassa lukemalla oppaamme mikä iPhone on paras ostaa tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up