Android -mobiililaitteessa havaitun näytön peittokuvan poistaminen käytöstä tai poistaminen

45 Näytön peittokuva on ominaisuus, jonka kehittäjät ovat painaneet Android -käyttöjärjestelmäänja että vaikka on totta, että monet käyttäjät pitävät sitä mielenkiintoisena, emme voi unohtaa sitä tosiasiaa, että monet muut eivät pidä siitä.

Totuus on, että monet ovat neuvoneet meitä mahdollisuudesta poistaa tämä ominaisuus käytöstä Android -puhelimissa, ja siksi aiomme näyttää sinulle joitain yksinkertaisia ​​temppuja ja menetelmiä Voit poistaa näytön peittokuvan käytöstä riippumatta siitä, mikä matkapuhelinmalli sinulla on, ja varmuudella, että järjestelmä ei häiritse sinua uudelleen.

Poista näytön peittokuva Androidissa

Indeksi

  Mikä näytön peittokuva havaitaan Android -matkapuhelimissa?

  Yksi perusasioista on ymmärtää, että kaikki Android -sovellukset eivät toimi samalla tavalla. Joillakin on se etu - ainakin heille -, että ne sisältävät erityisiä käyttöoikeuksia, joiden avulla ne voidaan näyttää muiden sovellusten päällä. Facebook Messenger on selvä esimerkki tästä, heidän chattinsa näyttävät yleensä kelluvan kaiken tekemiemme päälle. Juuri tätä tarkoitamme peittokuvalla. Vaikka se voi olla etu, koska se ilmoittaa meille jokaisesta saapuvasta viestistä, se voi aiheuttaa meille vikoja, kun suoritamme muita uusia sovelluksia. Siksi ehkä monille on kätevää deaktivoida tai poistaa tämä Android -matkapuhelimissa havaittu näytön peittokuva laitteiden merkistä riippumatta.

  Näytön peittokuva Android -matkapuhelimissa

  Ensinnäkin meidän on sanottava tässä mielessä, että kun puhumme näytön peitosta, puhumme erityislupa, joka myönnetään tietyille sovelluksille, jolla nämä näkyvät muiden avoimien avainten päällä.

  Todennäköisesti yksi tunnetuimmista ja näkyvimmistä tapauksista on Messenger, Facebook -chat, jonka ansiosta voimme nähdä kuinka joka kerta, kun joku puhuu kanssamme tältä alustalta, kupla ilmestyy päällekkäin muiden sovellusten kanssa. Nämä chat -kuplat joutuvat muiden käynnissä olevien sovellusten eteen, vaikka se olisi ärsyttävää. Tämä on nimenomaan päällekkäisyys.

  Tästä syystä ennen kuin siirryt asetuksiin tekemään vastaavat muutokset, Sinun on tarkistettava erittäin huolellisesti, mitkä sovellukset suorittavat tämän tyyppisiä ärsyttäviä toimintoja, kuten Messenger, vaikka on myös muita. Et saa unohtaa niitä.

  Näytön peittokuvan poistaminen käytöstä Android -matkapuhelimessa

  Kuinka poistaa Android -laitteessa havaittu näytön peittokuvake

  Usein sovellusta käytettäessä näin voi tapahtua meille ja saamme varoituksen, että on olemassa näytön peittokuva havaittu. Varoitus, joka varoittaa meitä tietämään, että jokin muu sovellus saattaa kaapata tietomme. Jos haluamme käyttää sovellustamme mukavasti saamatta tätä viestiä, meidän on poistettava tämä viesti asetuksista. Teemme sen seuraavasti:

  • Siirrymme Asetuksiin ja napsautamme.
  • Siellä etsimme sovellusta ja valitsemme sen.
  • Löydämme yläosasta hammaspyörän, valitsemme sen.
  • Napsauta Special Access.
  • Valitse sitten Näytä muissa sovelluksissa.
  • Lopuksi poistamme sovelluksen, joka aiheuttaa meille ongelman.

  Näytön peittokuvan poistaminen käytöstä Android -matkapuhelimessa

  Olettaen, että muistat jo, mitkä sovellukset käyttävät väärin mobiilinäytön peittoa Android, seuraava vaihe liittyy suoraan seuraa opetusohjelmaa, jonka aiomme opettaa sinulle seuraavaksi:

  • Ota matkapuhelimesi ja siirry asetuksiin.
  • Siellä Sovellukset.
  • Sitten sovellushallintaan.
  • Napsauta Lisää.
  • Valitse sovellukset, jotka voidaan näyttää näytöllä.
  • Siellä näet luettelon kaikista sovelluksista, joilla on pääsy näytön peittoon.
  • Ne, joita et halua pystyä tekemään, sinun on yksinkertaisesti poistettava niiden valinta tässä osiossa ja tallennettava muutokset.
  • Jos et halua kenenkään tekevän niin, sinun on poistettava valinta kaikista.

  No tällä yksinkertaisella tavalla voit poistaa näytön peittokuvan käytöstä, mutta jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up