Kuinka korjata USB -portti tai latauspiste, joka ei toimi Android -mobiililaitteessa

Yksi mobiililaitteemme arkaluonteisimmista asioista on epäilemättä USB -portti, sama portti, jota käytämme laitteen lataamiseen. Olet varmasti kuullut monilta ihmisiltä sen lataus -PIN -koodi on vaurioitunut ja he joutuivat maksamaan suuren summan rahaa korjatakseen sen, ratkaistakseen latausportin ongelman, koska USB ei lataudu tai ei toimi, on kokonainen ongelma, juota ja korjaa vaurioituneen matkapuhelimen USB -latausportti tai PIN -koodi , aiomme antaa erilaisia ​​vinkkejä samasta asiasta seuraavassa artikkelissa. Jatka lukemista erittäin huolellisesti ja etsitään ratkaisu.

Indeksi

  Kuinka korjata puhelimen USB -portti

  Tämä ongelma alkaa enemmän kuin mikään, kun yritämme yhdistää matkapuhelimen tietokoneeseen, mutta se ei tunnista sitä, koska USB -laitetta ei tunnistetaLisäksi yrität ladata puhelinta, mutta se ei tunnista sitä suoraan tai sinun täytyy vain "toistaa" kortti ottaaksesi sen sinulta, mikä epäilemättä tarkoittaa, että latausnasta on vaurioitunut.

  Tee vaihda lataustappi Se on kaiken kaikkiaan yksinkertainen asia, vaikka on selvää, että sillä on oltava edes perustiedot aiheesta ja puhumattakaan sopivista välineistä koko prosessin suorittamiseksi.

  Jotta selitys olisi yksinkertaisempi eikä liian monimutkainen, koska tiedämme, että tekstin ja kuvien avulla voi olla erittäin vaikea ymmärtää, jätämme sinulle videon, joka selittää tarkasti kuinka vaihtaa latausnasta, tässä tapauksessa vanha Samsung S3 Mini, mutta se on kaikissa tapauksissa samanlainen.

  Tästä syystä on välttämätöntä, että kun se alkaa toimia väärin tai huomaat, että tämä tietoväline on löysällä tai sinun on yksinkertaisesti tarpeen juottaa latauskoodi, tee se välittömästi ongelmien välttämiseksi ja ennen kaikkea kävelemällä jongleeraamalla ladata puhelimen.

  Korjaa USB -latausnastainen puhelin

  Näin voit vaihda latausnasta, Vaikka se on melko helppo tehdä kuten sanoin aiemmin, on välttämätöntä, että sinulla on perustiedot aiheesta, koska jos ei, voit lopulta vahingoittaa laitetta vielä enemmän.

  Joka tapauksessa, jos et tiedä tästä mitään tai sinulla ei ole edes tarvittavia työkaluja, siirry osoitteeseen a erikoistunut tekninen palvelu ja maksa rahasumma, joka ei ole liian korkea, jotta puhelimesi voi toimia kunnolla nopeasti. Joskus laitat puhelimesi lataamaan ja huomaat yllättyneesi siitä, että se ei todellakaan latautunut.

  Muista, että tämän tekeminen ilman asianmukaista tietämystä tai työkaluja voi jättää matkapuhelimesi huomattavasti huonommaksi kuin se jo on, joten ole erittäin varovainen ja vastuussa asiasta. Ehkä muutaman dollarin säästäminen on paljon kalliimpaa.

  USB -porteista on tullut erittäin suuria tärkeä näinä aikoina, ja heidän ansiostaan ​​voimme yhdistää kaikenlaisia ​​laitteita toisiinsa ja saada useimmilta paljon paremman suorituskyvyn. Seuraa tietojamme ja löydät ratkaisun näppäimistöllä, hiirellä ja tietokoneella, kun USB -laitetta ei tunnisteta.

  The USB -Universal Serial Bus-, Niiden avulla voimme sitten yhdistää erilaisia ​​tuotteita, kuten kuulokkeet, tulostimen, flash -aseman ja monet muut, mutta tässä haluamme pysähtyä tilanteisiin, joissa ne eivät valitettavasti toimi.

  Yleensä näissä tapauksissa tapahtuu, että laitteesta on jostain syystä vaurioitunut USB -portit, ja siksi haluamme näyttää sinulle, mitkä ovat todennäköisimmät syyt näihin virheisiin, sekä kaikenlaisia ​​temppuja niiden ratkaisemiseksi.

  Mistä syistä USB -portti ei toimi?

  Ensimmäinen asia, joka sinun on pidettävä mielessä tämän tyyppisissä tapauksissa, on se ongelma itsessään, kun USB -portti ei toimi, syyt Tämän haitan takana ne voivat olla hyvin erilaisia, joten tarkastelemme joitain yleisimpiä:

  Irrota tai asenna USB -laite nopeasti

  Vaikka monet meistä voivat käyttää niitä USB -portit Koska sinulla on kiire, suosittelemme kaikissa tapauksissa olemaan erittäin varovainen tavassa, jolla asetat eri laitteet tietokoneellesi näiden korttipaikkojen kautta. Jos sinulla on tapana poistaa ne nopeasti, on mahdollista, että keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä vahingoitat niitä ja he eivät enää tunnista niihin liitettyjä laitteita.

  5v ja Gr kaapelit kytketty huonosti

  Samalla tavalla on tilanteita, joissa ongelma liittyy itse asiassa siihen, että jotkut tietokoneen kaapelit on kytketty huonosti. Esimerkiksi, jos emme ole muodostaneet hyvää yhteyttä 5v ja Gr kaapelit, ne eivät ehkä toimi niin kuin pitäisi. Vaikka se on paljon vähemmän todennäköistä, joskus ongelmat liittyvät emolevyyn.

  Huonot tai likaiset portit

  Joskus ratkaisu ei ole niin monimutkainen kuin miltä se näyttää, koska meidän on vain huolehdittava puhdista USB -portit hieman, koska ne voivat varastoida likaa ajan myötä. Jos menet ongelmaan, korjaat virheitä aika ajoin.

  Onko tietokoneessa viruksia

  Vaikka onkin totta, että se ei ole yleisin ongelma, johon törmäämme, jos tietokoneessamme on joissakin tapauksissa virus, se voi vaikuttaa suoraan USB -portti. Siinä tapauksessa suosittelemme, että käytät virustentorjuntaohjelmaa sen estämiseksi.

  Sähkökatkoshäiriö

  Useimmat ulkoiset laitteet, jotka muodostavat yhteyden USB -porttiin tietokone tarvitsee virtaa, minkä vuoksi jos jokin ei toimi, emme pääsääntöisesti voi muodostaa yhteyttä kyseiseen päätelaitteeseen. Usein tämä virhe tunnistetaan epämiellyttävästä hajusta tai suuresta melusta, joka syntyy, kun muodostamme yhteyden.

  Ei tunnista USB: tä: Virhekoodi 43

  Tämä virheilmoitus on myös melko yleinen, ja meidän on sanottava, että se viittaa nimenomaisesti laitteiden laitteistoon liittyvään ongelmaan, jossa ulkoisen elementin ja PC -yhteyden välillä on virhe. Joskus voimme ratkaista tämän viestin yksinkertaisella tavalla deaktivoimalla Energy Saverin, kuten näytämme alla.

  Vaiheet ja temput korjaamaan USB -portit, jotka ovat lakanneet toimimasta

  Kun yleisimmät syyt, miksi USB -portti ei ehkä toimi, tiedetään, uskomme, että on aika, että voit myös sisäistää itsesi useilla hyödyllisimmät temput tämän tyyppisissä tapauksissa:

  Käynnistä tietokone uudelleen

  Ensimmäinen tämän tyyppisten tapausten klassisista ratkaisuista liittyy tietokoneen uudelleenkäynnistykseen, koska muutamassa sekunnissa saamme tietokoneemme korjaamaan joitakin ohjelmistovika se voisi olla vapaalla.

  Suorita fyysinen tentti

  Joskus fyysinen tentti riittää tarkistamaan, mikä näissä porteissa on ongelma, koska jotain voi olla juuttunut niihin, ja jos näin tapahtuu, suosittelemme käyttämään ohutta muovia. Voit suorittaa testin myös asettamalla USB -tikku, nähdäksesi, onko tietokone rekisteröinyt sen vai ei. Jos huomaat, että sen on vaikea sopeutua, ongelma on portissa.

  Laitehallinta Windows 10: ssä

  Jos mikään yllä olevista ei toimi, suosittelemme, että tutustut Laitehallinta Windows 10: ssä, pitää mielessä, että virhe voi johtua tietyn ohjaimen tai ohjaimen poissaolosta. Joten sinun on tehtävä seuraava:

  • Siirry Käynnistä -valikkoon, tee klikkaus napsauta hiiren kakkospainiketta ja siirry sitten Laitehallintaan
  • Siellä sinun pitäisi nähdä kaikki tietokoneeseen liitetyt laitteet etsimällä osaa Väyläohjaimet Universal -sarja
  • Tee kaksinkertainen klikkaus suunnilleen sama
  • Näkyviin tulee luettelo, ja sinun on haettava Isäntäohjain USB
  • Jos et löydä samaa, saatat löytää USB -portti on vahingoittunut
  • Sitten sinun on siirryttävä hakuun kovan sodan muutoksete näytön yläreunassa
  • Silloin alkaa varmennusmenettely, jonka on oltava tunnistaa USB ja kaikki siihen kytketyt laitteet
  • Jos sitä ei vieläkään havaita, asenna sen ohjaimet uudelleen osoitteessa Ohjauselementit USB -isäntä
  • Siellä sinun on poistettava nykyiset asennukset ja asennettava ne myöhemmin automaattisesti uudelleen

  Poista USB Selective Suspend -ominaisuus käytöstä

  USB Selective Suspend on virransäästöasetus, jonka tarkoituksena on minimoida kannettavan tietokoneen akun käyttö ja joka voi joskus katkaista USB -virta, saa sen näyttämään siltä, ​​että se ei toimi. Korjaa se seuraavasti:

  • Mene Ohjauspaneeli Windows
  • Kirjoita Laitteisto ja ääni ja sitten Energiavaihtoehdot
  • Kun olet tehnyt sen, siirry osoitteeseen Valitse tai muokkaa tehosuunnitelma
  • Sitten Vaihda asetuksia suunnitelmasta
  • Seuraava vaihe on päästä sisään Muuttaa tehon lisäasetukset
  • Katso Asetukset USB
  • Ja siellä alla Asetus USB -valikoiva keskeytys. Sen pitäisi olla aktiivinen, jos ongelma on tämä, joten sinun on poistettava se käytöstä
  • tehdä klikkaus Napsauta Käytä ja lopuksi OK lopettaaksesi

  Vaihda USB -portti

  Jos nämä ongelmat jatkuvat ja vaikka et ole huomannut vikaa paljaalla silmällä, yksi yleisimmistä ratkaisuista on vaihtaa USB-portti, joka useimmissa tapauksissa vakuuttaa meidät täysin siitä, että ongelma on ohi. Lataustapin lisäksi se huolehtii myös akusta. Lataa matkapuhelimeesi SOVELLUKSET, jotka auttavat sinua säilyttämään sen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up