Avast Free Antivirusin ja sen hälytysten poistaminen käytöstä ja poistaminen MAC- ja Windows 7-, 8- ja 10 -käyttöjärjestelmissä

Jos olet lukenut artikkelejamme siitä, mitä niistä on paras virustorjunta jota voit käyttää tänään, tiedät silloin, että meillä ei ole epäilystäkään siitä, että Avast Free Antivirus on yksi niistä, ohjelma, joka erottuu useista mielenkiintoisista ominaisuuksista, kuten siitä, että se on ilmainen.

Totuus on, että tämän alkuperäisen tilanteen seurauksena tiedämme, että monet käyttäjät ovat valinneet lataa ilmainen versio Avast Free Antivirus -ohjelmistoa tietokoneillaan, versio, joka vastaa koeaikaa ja joka, kuten tiedämme, kestää noin 30 päivää.

Ongelmana on, että tämän ajanjakson jälkeen meidän on vihdoin päätettävä, onko meillä jatkossakin Avast Free Antivirus, josta meidän on maksettava, vai lopetammeko sen asennuksen, ja siinä tapauksessa, tulla suojaamaton mahdollisilta uhilta joka voi vaikuttaa meihin.

Tästä syystä, jos olet tuolloin asentanut Avast Free Antivirus -version ilmaisversion ja nyt, kun haluat poistaa sen jostain syystä, sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä niin, sinun on tiedettävä, että tilanne ei ole huolestuttava, mutta muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita noudattamalla voit lopeta sen poistaminen tietokoneesta.

Jos sinulla on mobiililaitteeseen ja haluat suojata sen Jotta siihen ei pääsisi minkäänlaisia ​​haittaohjelmia eikä se olisi vahingoittunut, on parasta tietää, mitkä ovat parhaat virustentorjuntaohjelmat, jotka suojaavat matkapuhelintasi haittaohjelmilta.

Indeksi
 1. Voit nyt poistaa Avast Free Antivirus -ohjelman AvastClear -ohjelmalla
 2. Poista Avast Free Antivirus -ohjelma Windowsilla helposti
 3. Tällä temppulla voit poistaa ponnahdusikkunat Avast Antivirus
 4. On mahdollista poistaa kaikki Avast Free Antivirus -hälytykset käytöstä
 5. Tällä tavalla voit poistaa Avastin käytöstä Mac -kannettavasta tietokoneesta
 6. Kuinka poistaa Avast käytöstä hetkeksi tai ikuisesti Windows -tietokoneessa
 7. Avast virustorjunta

Voit nyt poistaa Avast Free Antivirus -ohjelman AvastClear -ohjelmalla

Vaikka Avast Free Antivirus -ohjelmasta voi päästä eroon useilla tavoilla, luultavasti ensimmäinen niistä on sinulla pitää mielessä on AvastClear, työkalu, joka on nimensä mukaisesti melkein erityisesti kehitetty vastaamaan tällaiseen tilanteeseen.

Itse asiassa AvastClear on Avast Free Antivirus -päälliköiden luominen itse tarjotakseen ratkaisun niille käyttäjille, jotka eri syistä eivät he voivat poistaa virustentorjunnan tietokoneistaan.

Vastaanottaja poista Avast Free Antivirus Avast Clear -ohjelmalla, sinun on noudatettava näitä hyvin yksinkertaisia ​​ohjeita, joiden avulla voit poistaa sen nopeasti ja ilman ongelmia:

 • Lataa AvastClear selaimesta etsimällä sitä Avast -tiedostot.
 • Käynnistä Windows uudelleen vikasietotilassa
 • Suorita AvastClear
 • Valitse kansio mihin olet asentanut Avastin
 • Napsauta sieltä Poista -vaihtoehtoa
 • (Sinun täytyy olla ole erittäin varovainen valitsemasi kansion kanssa, koska jos valitset toisen, joka ei sisällä Avast -tietoja, poistat myös sen sisällön)

Poista Avast Free Antivirus -ohjelma Windowsilla helposti

Tietenkin Windowsin ohjattu toiminto Se voi myös olla mielenkiintoista tällaisessa tilanteessa, koska sillä on toimintoja, joiden avulla voimme poistaa ohjelmat, jotka kieltäytyvät poistamasta:

 • Klikkaa Aloitusvalikko Windows
 • Siirry Tiimiin
 • Siirry tässä kansiossa välilehdelle "Poista ohjelma tai muuta sitä"
 • Etsi asennettujen ohjelmien joukosta "Avast Free Antivirus"
 • Valitse "Ilmainen Avast Antivirus"ja sitten" Poista "-vaihtoehto
 • Avast -ilmoitus tulee näkyviin
 • Anna myös sinne "Poista asennus"

Vaikka edellä mainittujen kahden menetelmän avulla voit poistaa Avastin Windows -tietokoneestasi muutamassa sekunnissa, suosittelemme ensimmäistä, koska Se on a ei vain virallinen työkalu mutta myös erityinen, täydellinen tällaiseen tilanteeseen.

Virustentorjunta on välttämätöntä tänään, erityisesti niille, joilla on Windows. Yksi tunnetuin on epäilemättä Avast, joka on osittain ilmainen, vaikka sillä on tietysti maksettu versio.

Vaikka yksi niistä asioista, jotka saattavat tuntua jopa hieman ärsyttäviltä, ​​on julisteita tai ponnahdusikkunoita jotka näkyvät tässä virustentorjunnassa, tässä artikkelissa aiomme opettaa sinulle tarkasti, kuinka poistaa ne, jotta sinun ei tarvitse kärsiä niistä koko ajan.

Monta kertaa käy niin Emme tiedä, onko tietokoneessamme virustorjunta aktiivinenSiksi suosittelemme, miten voit tietää, onko virustorjunta aktiivinen, toimiva ja todella suojaava tietokoneesi.

Tällä temppulla voit poistaa ponnahdusikkunat Avast Antivirus

Ilmeisesti tietyt hälytykset ovat tärkeitä, ongelma on, kun ne muuttuvat liian vakioiksi ja alamme nähdä ponnahdusikkunoita päivityksistä ja muutoksista, varoituksia, joista emme oikeastaan ​​välitä liikaa ja jotka eivät varoita tärkeästä uhasta.

Mitä siis havaitsen tietää, että päivitys on käynnissä tai se vain varoittaa meitä jostain, mikä ei ole tärkeää, emme ole liian kiinnostuneita ja jopa ärsyttäviä.

Jotta voit deaktivoida ne, sinun on siirryttävä Asetukset -osioon, kun siirryt kohtaan Yleiset ja siellä siirrymme ääniosioon, valikko näytetään, ja sinun on poistettava valintaruutu aktivoi äänet Avast ja me hyväksymme, silloin deaktivoimme sen aiheuttamat ärsyttävät äänet tai äänet.

Jos haluat poistaa ponnahdusikkunat käytöstä, menemme uudelleen Asetuksiin, sitten Yleiset ja nyt mennään siihen osaan Ponnahdusikkunat, sitten sinun on poistettava kaikki ponnahdusikkunat käytöstä ja hyväksyttävä ne uudelleen.

On mahdollista poistaa kaikki Avast Free Antivirus -hälytykset käytöstä

Ilmaisessa versiossa meidän on sietää kaikki hälytykset koska ne ovat oletuksena aktivoituja, jotkut ovat täysin hyödyttömiä, jos aiomme tehdä niin, ne eivät lisää mitään, mikä kertoo meille, mitä se tekee.

Ja itse asiassa sisään jos on jokin uhka Se ilmoittaa meille, ovatko hälytykset deaktivoitu vai ei, sillä tärkeintä on, että hälytykset pysyvät täysin aktiivisina.

Tämä tekee kokeilun pienennä ponnahdusikkunoiden määrää ja kuulostaa niin pitkältä virustentorjunnalta, joka on melko hyvä, erittäin tehokas, mutta ehkä tämä on "huono".

Monet käyttäjät eivät ymmärrä, että se voi olla poista ponnahdusikkunat ja suoraan he päättävät poistaa ohjelman kokonaan etsien myöhemmin uutta.

Avast on yksi luotetuimmista virustentorjuntasovelluksista Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle. Syötä ja suojaa yli 400 miljoonaa laitetta täynnä ominaisuuksia, jotka suojaavat puhelintasi ja henkilökohtaisia ​​tietojasi. Mikä on myös tärkeää tietää, miten Avast poistetaan käytöstä Macissa tulevia ei -toivottuja kaatumisia varten.

Kuten me kaikki tiedämme, virustorjunta älä salli asennuksia tuntemattomista lähteistä, mutta joskus he tulkitsevat jopa luotetut asetukset uhaksi.

Kun on kyse uusien ohjelmistojen asentamisesta järjestelmäänKun pelaat pelejä, joskus päivität puhelimeesi uuden laiteohjelmiston tai päivität iPhonen, sinua pyydetään aina keskeyttämään virustentorjuntaohjelmisto väliaikaisesti, jotta se ei häiritse vilkkumista tai asennusta.

Jos et sammuta sitä, menetät ponnistelusi ja joudut käyttämään arvokasta aikaa miettimään, mikä on ongelma, joka estää minua tekemästä jotain oikein ja jonkin tutkimuksen tai ratkaisun jälkeen, huomaat, että virustorjunta on syyllinen.

Näistä syistä, milloin haluat asentaa uuden ohjelmiston, sinun on ehkä poistettava virustorjunta käytöstä väliaikaisesti.

Kun poistat Avast Free Antivirus -ohjelman tietokoneeltasi ja jossain vaiheessa haluat saada sen uudelleenSinun on vain noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita Avast Free Antivirus -ohjelman lataamiseksi ilmaiseksi Mac- tai Windows -tietokoneesi suojaamiseksi.

Tällä tavalla voit poistaa Avastin käytöstä Mac -kannettavasta tietokoneesta

Jos olet Mac -käyttäjä, voit poista ilmainen Avast Antivirus käytöstä melko nopeasti ja helposti, parasta on, että sinulla ei ole ongelmia:

 • Aloita kirjoittaminen "Avast" hakukenttään ja avaa sitten "Avast Security" sieltä.
 • Napsauta "Asetukset" alla olevan kuvan mukaisesti.
 • Täällä näet kolme Avast Shield -tyyppiä.
 • Shield-, Mail Shield- ja Web Shield -tiedostojärjestelmä.
 • Napsauta "Poista käytöstä" -vaihtoehtoa sen kilven kohdalla, jonka haluat poistaa käytöstä, ja anna sitten järjestelmänvalvojan salasana pyydettäessä.
 • Avast -virustorjunta poistetaan käytöstä Macissa.
 • Kun olet täyttänyt vaatimuksen, voit aktivoida Avastin siirtymällä kohtaan Asetukset yllä olevan kuvan mukaisesti ja napsauttamalla sitten "Aktivoi".

Poista yksittäiset virustentorjuntaohjelmat käytöstä

 1. Oikean napsautuksen sijaanTällä kertaa avaa Avast Anti-Virus ja siirry päävalikon kohtaan "Asetukset".
 2. Valitse nyt välilehti "Aktiivinen suoja"nähdäksesi luettelon parhaillaan käynnissä olevista Avast -kilpeistä.
 3. Siinä on kolme suojaustasoa:
 • Tiedostojärjestelmän suoja suojaa tietokoneesi tiedostoja.
 • Sähköpostisuoja, joka suojaa haitallisilta saapuvilta sähköposteilta.
 • Verkkosuoja, joka valvoo verkkosivustoja epäilyttävää käytöstä.

Poista Individual Shield käytöstä

 • Napsauta "OK" ja valitse "Tila".
 • Viesti "Ei suojattu" näyttää osoittavan, että Avast Anti-Virus on poistettu käytöstä.
 • Kun lopetan, Virustorjunta on erittäin tärkeä meidän tietokoneille.
 • Heti kun olet tehnyt sen, mitä virustentorjunta esti.
 • Suosittelemme ottaaksesi suojauksen uudelleen käyttöön.

Yksi tärkeimmät ongelmat, joita kohtaamme Kun lataamme virustentorjuntaohjelman tietokoneellemme, se liittyy siihen, että ne pysyvät aktiivisina koko ajan.

Tämän seurauksena meidän on mahdotonta asentaa muita ohjelmia tai ohjelmistoja, jotka saattavat olla tarpeen, mikä on epäilemättä meidän on huolehdittava ongelmien välttämiseksi.

Vaikka sanomamme voidaan soveltaa käytännössä mihin tahansa virustentorjuntaohjelmaan, tässä artikkelissa haluamme näyttää sinulle erityisesti, mitä sinun on tehtävä Avastin deaktivoimiseksi. poista se käytöstä tilapäisesti pysyvästi, mistä tahansa syystä.

Kuinka poistaa Avast käytöstä hetkeksi tai ikuisesti Windows -tietokoneessa

Ennen kuin aloitamme asian vaihe vaiheelta, meidän on sanottava se yleisesti virustorjuntaongelma on, että jotkut niistä on deaktivoitava kokonaan toisen ohjelman asentamiseksi, mikä ei onneksi tapahdu Avastin kanssa.

Tietysti se on sanomattakin selvää kun virustentorjunta ei ole käytössä, et ole suojattu viruksia, haittaohjelmia tai muita haitallisia osia vastaan. Mutta mennään opetusohjelman kanssa heti:

 • Ensinnäkin, siirry Avast -virustentorjuntaohjelmaan jonka voit avata suoraan tietokoneen tehtäväpalkista sen oikeasta alakulmasta. Jos et tiedä mitä se on, sinun pitäisi tunnistaa se oranssista väristä, erittäin silmiinpistävä
 • Kun olet löytänyt sen, sinun on napsautettava sen päälle oikealla painikkeella napsauttamalla Avast Shield Controlia
 • Heti kun teet niin, näet useita deaktivointivaihtoehtoja, erityisesti seuraavia: Poista käytöstä 10 minuutin ajan, Poista käytöstä 1 tunti, Poista käytöstä, kunnes tietokone käynnistetään uudelleen tai Poista käytöstä pysyvästi
 • Tietenkin sinun on valittava aika, jonka haluat virustentorjunnan lopettavan, kunnes sinua kiinnostava tehtävä on valmis
 • Kun olet valinnut kyseisen ajanjakson, uusi ikkuna se kysyy sinulta, oletko varma mennä eteenpäin ja sinun on sanottava Kyllä vahvistaaksesi menettelyn
 • Jos olet valinnut tilapäisen deaktivoinnin, aktivointi tapahtuu automaattisesti kun se aika on ohi
 • Toisaalta, jos olet valinnut pysyvän deaktivoinnin, ainoa tapa suojautua on se, että olet itse aktivoi Avast uudelleen

Epäilemättä Avastin poistaminen käytöstä millä tahansa tietokoneella on erittäin yksinkertainen, joten voit suorita se milloin haluat tai se on tarpeen, jotta voit lopettaa jonkin muun tehtävän.

Kuten aina, jos sinulla on epäilyksiä, kiitos jätä meille kommentti hieman alle ja yritämme ratkaista saman mahdollisimman pian.

 

Avast virustorjunta

Avast virustorjunta on yksi suosituimmista virustorjuntaohjelmistoista tietokoneille. Se tarjoaa ilmaisen perusversion, joka sisältää tehokkaan virusten ja haittaohjelmien torjunnan. Avastin virustentorjuntateknologia perustuu pilvipalveluun, joka tarkistaa ja päivittää jatkuvasti tietokantaansa uusien uhkien varalta. Ohjelma tarjoaa myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten verkkosuojausta ja haittaohjelmien poistoa.

Avast virustorjunnan asennus ja käyttö on helppoa. Ohjelma voidaan ladata suoraan Avastin viralliselta verkkosivustolta ja asentaa muutamalla yksinkertaisella askeleella. Avastin käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, mikä tekee ohjelman käytöstä mukavaa ja helppoa. Ohjelma tarjoaa myös laajan valikoiman asetuksia ja mukautusmahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi säätää suojauksen tasoaan tarpeidensa mukaan.

Avast virustorjunnan tehokkuus on todistettu useissa riippumattomissa testeissä. Ohjelma tunnistaa ja poistaa tehokkaasti erilaiset haittaohjelmat, kuten virukset, troijalaiset ja vakoiluohjelmat. Se tarjoaa myös reaaliaikaisen suojauksen, joka estää uhkien pääsyn tietokoneelle. Avastin suorituskyky on myös erinomainen, eikä se hidasta tietokonetta merkittävästi.

Avast virustorjunta tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten verkkosuojausta ja haittaohjelmien poistoa. Verkkosuojaus estää haitallisten verkkosivustojen pääsyn tietokoneelle ja suojaa käyttäjän arkaluonteiset tiedot. Haittaohjelmien poisto auttaa käyttäjää puhdistamaan tietokoneensa mahdollisista haittaohjelmista. Avastin käyttäjät voivat myös hyödyntää ohjelman tarjoamia lisäominaisuuksia, kuten salasanojen hallintaa ja tietoturvan tarkistusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up