En voi ladata valokuvia Instagramiin, se latautuu. Lopullinen ratkaisu

Kenellä ei ole Instagramia? Valokuvien lataaminen tähän sosiaaliseen verkostoon joko profiiliamme tai tarinaamme varten on melko yleistä ja ennen kaikkea helppoa. Monet ihmiset lataavat tarinoihinsa kaikki päivän mielenkiintoisimmat hetket ja profiiliinsa todella kauniit hetket.

Mutta kun En voi ladata valokuvia Instagramiin, se latautuu jatkuvasti Miten se voidaan ratkaista? Se on oikeastaan ​​helpompaa kuin voit kuvitella, katsotaan seuraavaksi.

Indeksi

  Kuvia ei ladata Instagramiin

  Ehkä ensimmäinen asia, johon kommentoin, on aivan ilmeinen, mutta monet ihmiset ohittavat sen: on internet. Se on sosiaalinen verkosto, joka tarvitsee Internetiä kuten kaikki muutkin. Siksi valokuvan lataamisen yhteydessä on välttämätöntä olla yhteydessä verkkoon.

  Ongelma tulee kun Wifi toimii huonosti tai mobiilidatassamme ei ole hyvää signaalia. Samaan aikaan sinun on oltava varovainen, koska vaikka voit lähettää WhatsApp -viestin, mutta et lataa valokuvaa Instagramiin, se ei tarkoita, että ongelma on sosiaalinen verkosto.

  Katsotaanpa, WhatsApp -viestin lähettäminen on yksinkertaisesti tekstiä, se ei kuluta mitään tietoja. Toisaalta valokuvan lataaminen on raskaampaa, joten se vaatii enemmän yhteyttä. Joten sinun tulee pitää tämä mielessä: Internet -yhteyden on oltava vakaa ja nopea.

  En voi ladata valokuvia Instagramiin, se latautuu jatkuvasti

  Jos ongelma jatkuu ja voit olla varma, että se ei ole ongelma Wi-Fi- tai mobiilidatan kanssa. Suosittelen, että pakotat sovelluksen pysähtymään.

  Tätä varten yksinkertaisesti siirry osoitteeseen Asetukset> Sovellukset> Instagram ja etsi sitten painiketta pakkopysähdys ja sitä myös suositellaan tyhjennä välimuisti.

  Kun olet valmis, avaa sovellus uudelleen ja yritä nyt ladata valokuva. Nyt sinun pitäisi pystyä lataamaan valokuva joko profiiliisi tai Instagram -tarinaksi ilman vaivaa.

  Monilla ihmisillä on tämä ongelma ei voi ladata valokuvia Instagramiin, se latautuu. Mutta internet on perustavanlaatuinen, ja kuten edellä mainitsimme, sillä on "omituisuutensa", kun käytät mobiilidataa, on aivan normaalia, että paikasta riippuen se toimii joskus hyvin (jopa nopeammin kuin Wifi) ja toisissa se antaa vaikutelman, että ei ole mitään tasapainoa.

  Jos haluat tarkistaa, että mobiilidata toimii oikein, voit yrittää lähettää valokuvan toiseen sosiaaliseen verkostoon tai ladata verkkosivuston. Tällä tavalla, jos internet toimii hyvin ja on nopea, ongelma on Instagramissa.

  Jos se ei toimi odotetulla nopeudella, yhteys voi olla tällä hetkellä melko hidas. Siksi, et voi ladata kuvaa Instagramiin ellet yritä monta kertaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up