Profiilikuvan muuttaminen tai asettaminen WhatsAppiin ilman rajausta Androidissa ja iOS: ssa

Tämä on kysymys, jota melkein mikä tahansa henkilö, joka käyttää WhatsAppia se on jossain vaiheessa tehty. Me kaikki haluamme laittaa profiiliin kuvan, joka edustaa meitä. Mutta joskus huomaamme ongelman siitä, että kokokysymysten vuoksi meidän on leikattava nämä valokuvat menettäen siten joidenkin valokuvien omaperäisyyden joko kauniin maiseman vuoksi tai siksi, että leikkaat jonkun valokuvasta.

Mutta lopuksi on hieman ärsyttävää, että joskus emme voi laita kuva profiili WhatsAppissa ilman leikkaamista.

Joten milloin mennään Vaihda profiilikuva whatsappissa, ymmärrämme, että kuvanlaatu heikkenee liikaa. Joten emme voi sijoittaa täydellistä valokuvaa, meillä on mahdollisuus leikata kuva. Mutta tällöin valokuvamme resoluutio ja laatu menetetään.

Joten tätä ei suositella ollenkaan. On kuitenkin olemassa erilainen ja yksinkertainen tapa välttää WhatsApp -profiilikuvasi rajaaminen. Sillä tavalla, että se säilyttää tarvitsemamme laadun ja koon.

Indeksi

  Mitä voit tehdä profiilikuvan lisäämiseksi whatsappiin?

  Voimme tehdä jotain hyvin yksinkertaista, vaikka monissa tapauksissa se on erittäin suositeltavaa. Kyse on taustan lisäämisestä kuvaan ja sen pienentämisestä, mikä saattaa olla paras vaihtoehto, jotta valokuvaa ei tarvitse rajata. Valokuvat eivät yleensä ole neliömäisiä. Ja se on ongelma, koska whatsapp pakottaa laita profiilikuva tee se neliömäiseksi eikä suorakulmaiseksi, kuten kaikki valokuvat yleensä ovat.

  Jos haluat lisätä taustakuvaan, joka meidän on julkaistava profiilissamme, on useita vaihtoehtoja. Joissakin matkapuhelimissa on kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla voit muokata sitä ilman lisäsovellusta. Kaikissa matkapuhelimissa ei kuitenkaan ole tätä sisäänrakennettua editoria. Siksi on olemassa sovellus, jonka avulla voit tehdä tämän nopeasti ja helposti.

  Laita WhatsApp -kuva leikkaamatta sitä

  Se on erittäin hyödyllinen sovellus siihen, mitä haluamme tehdä, koska se ei ainoastaan ​​salli kehysten lisäämistä, vaan mahdollistaa myös lisää suodattimia, jotka voivat auttaa meitä parantamaan valokuvaamme. On huomattava, että sillä on myös mahdollisuus ottaa käyttöön läpinäkyvät kehykset, jotka käyttävät saman valokuvan taustaa, ja silloinkin se auttaa meitä asettamaan ne WhatsApp -profiiliimme.

  InstaSize on työkalu, joka toimii moitteettomasti ja nopeasti. Se on yksi yleisimmin käytetyistä vaihtoehdoista ja sillä on parhaat pisteet. Kyse on siitä, että voit lisätä taustakuvan a neliön muotoinen kuva laittaa se whatsappiin ilman leikkaamista. Se on täysin ilmainen ja helppokäyttöinen.

  Voit siis testata tätä sovellusta ja muokata kuvaa lisäämällä haluamasi värin taustan, ja siinä kaikki. Jos olet kiinnostunut saamaan tämän sovelluksen, pääset alla olevasta linkistä lataa Playstoren virallisesta kaupasta.

  Epäilemättä yksi markkinoiden parhaista ja yksi viimeisimmistä käyttäjien käyttämistä. Se on paras suositus, jonka voimme tehdä kaikille ystäville kuvia whatsappissa ja näin voimme nauttia profiilistamme ilman ongelmia.

  Sitten suosittelemme avoimesti tämän sovelluksen lataamista. Niin sinä voit laita profiilikuva whatsappiin leikkaamatta sitä nopeasti ja helposti sinulle.

  WhatsAppin suuri ongelma profiilikuvien sijoittamisessa

  On sanottava, että tämä rajausongelma johtuu joidenkin kuvien korkeasta resoluutiosta, koska tänään meillä on tehokkaita matkapuhelimia, joissa on suuret kamerat, jotka ottavat upeita valokuvia, joita on usein lähes mahdotonta laittaa profiiliin WhatsAppissa. Toisaalta, mutta ei vähäisimpänä, jos sinulla on ongelmia WhatsApp -tallennustilan kanssa, sinun on tiedettävä, että voit siirtää sovelluksen Micro SD -kortille.

  Muista, että WhatsAppilla on enimmäistarkkuus profiileille ja että tämän vuoksi se ei useinkaan salli koko kuvan sijoittamista ja pakottaa meidät rajaamaan. Tämä tapahtuu meille ennen kaikkea, kun otamme valokuvia takakameralla se on yleensä suurin resoluutio. Toisaalta kun otamme valokuvan etukameralla, sitä ei yleensä tapahdu niin paljon, koska valokuvat ovat pienempiä.

  Vaikka on epämiellyttävää tehdä tämä epäilemättä, se on ratkaisu ongelmaan, kerromme tässä, mitä ohjelmia voisi tehdäs Käytä lisätäksesi kehyksiä valokuvaasi, toisia Instagramiin, mutta ne palvelevat meitä täydellisesti myös WhatsAppissa, koska Instagram ja WhatsApp käsittelevät suunnilleen samoja kokoja, jotka sallitaan valokuvien julkaisemiseksi.

  Vaihtoehtoisia sovelluksia profiilikuvan sijoittamiseen WhatsAppiin

  WhatsCrop

  Sovellus, josta aiomme puhua, on helppo saada ja käyttää. Sen nimi on WhatsCrop. Seuraavaksi näytämme sinulle sen suuria etuja. Välissä cWhatsCropin pääominaisuudet ovat:

  • Voit valita minkä tahansa valokuvan WhatsApp -profiilillesi leikkaamatta sitä
  • Muuta kokoa automaattisesti riippumatta siitä, mikä kuva on, vaikka se olisi suuri
  • Voit muokata valittua kuvaa valitsemalla tietyn taustan

  Tämän sovelluksen käyttö on myös todella yksinkertaista, koska se on asennettava ensin. Valitse sitten profiilistasi kiinnostava valokuva suoraan Galleria, josta löydät kaikki älypuhelimesi valokuvat.

  Kun olet valinnut sen, on aika säätää haluamasi koko, mikä on keskeinen kohta, jossa voit heti mukauttaa minkä tahansa valokuvan WhatsApp -tilisi profiiliin.

  Edellisellä hetkellä voit myös muokata kuvaa lisäämällä mustan taustan, valkoisen taustan tai muita muutoksia.

  Näistä syistä uskomme, että se on yksi parhaista sovelluksista, joita voimme harkita tällä alalla. Lisäksi on myös muita, kuten seuraavat:

  Ohjaa InstaPic

  Tämä on toinen sovellus, jota voidaan käyttää myös haluamiimme tarkoituksiin, se on hyvin samanlainen kuin InstaSize ja antaa meille myös mahdollisuuden lisätä tarvitsemamme kehykset, jotta profiili WhatsAppissa Ja se tarjoaa myös monia muita asioita valokuvien säätämiseen, se toimii myös Instagram -valokuvissa. Jätämme sinulle linkin, jos haluat kokeilla sitä.

  Ilman rajausta Whatsappille

  Voit käyttää tätä sovellusta lataamalla ja asentamalla sen. Saat tämän ilmaiseksi Playstoresta.

  Nyt sinun on ladattava valokuva kyseiseen sovellukseen, koska se, mitä sovellus itse asiassa tekee, on lisätä neliön muotoisten valokuvien perusteella taustat, jotka olisivat enemmän kuin tummat reunat, mutta joissa on erittäin mukava tyyli jättää valokuvat juuri sopivan kokoinen jota voidaan käyttää WhatsAppissa leikkaamatta.

  WhatsAppissa sinun on valitse muokattu valokuva että juuri tallennettu toisesta sovelluksesta ja se lisätään reunuksilla, joilla on hieno tyyli, mutta ilman, että sinun on leikattava kyseistä kuvaa.

  Valitettavasti toinen tapa pystyä käytä valokuvia rajaamatta Sitä ei todellakaan ole olemassa, koska sovellus on sellainen, eikä sitä voida muuttaa, emme ainakaan me. Joten se on yksi parhaista vaihtoehdoista ja ennen kaikkea liian yksinkertainen voidaksemme ladata haluamamme valokuvat ilman, että joudumme käymään läpi sen ärsyttävän leikkauksen, joka pilaa rakkaat valokuvamme.

  Kun puhumme WhatsAppista, emme enää puhu yksinkertaisesta pikaviestisovelluksesta. Puhumme täydellisestä sovelluksesta. Tässä mielessä voidaan pikkuhiljaa sanoa, että se on pikkuhiljaa lähestymässä sosiaaliseksi verkostoksi menettämättä olemustaan.

  Siksi profiilikuvat ovat niin tärkeitä. Ja siksi on välttämätöntä tietää kuinka vaihtaa WhatsApp -profiilikuva.

  The whatsapp -profiilikuva ei vain palvele jotain hyvää ja se on siinä. Se auttaa muita tunnistamaan etsimänsä keskustelun keskusteluluettelosta paljon helpommin ja nopeammin. Lisäksi, jos tapaat ihmisiä, on hyvä idea ottaa mukava profiilikuva.

  Seuraavat vaiheet profiilikuvan vaihtamiseksi WhatsAppissa

  • Ensinnäkin sinun on avattava kyseinen sovellus.
  • Heti kun avaat sen, näet kaikki keskustelut, joita sinulla on.
  • Sinun on siirryttävä näytön oikeaan yläosaan, jossa on kolme vaakasuoraa pistettä, ja napsauta sen jälkeen Asetukset.
  • Yllä näet, että sinulla on profiilikuvasi, sen painaminen laajentuu ja näet erilaisia ​​yksityiskohtia.
  • Nyt sinun täytyy paina -painiketta profiilikuva kyse on laajentumisesta.
  • Kun katselet nykyistä profiilikuvaa ja painat yllä näkyvää kynää, useita vaihtoehtoja tulee näkyviin.
  • Ensimmäinen on kamera, joka olisi ottaa valokuva sillä hetkellä ja käyttää sitä profiilissa. Toinen on Galleria, jota käytetään valokuvan etsimiseen Android -galleriasta profiilin asettamiseksi ja viimeinen on valokuvan poistaminen, jotta sinulla ei ole profiilikuvaa.

  Tällä tavalla voit myös muuttaa tilaa ja joitakin muita tietoja, jotka näkyvät kyseisessä osassa, mutta pohjimmiltaan näin Vaihda WhatsApp -profiilikuva melko yksinkertaisella ja ennen kaikkea nopealla tavalla.

  Muista valita valokuva, joka edustaa sinua tai jossa näytät selvästi, jotta tällä tavalla kaikki yhteystietosi tunnistavat sinut paljon helpommin kuin silloin, jos laitat toisen profiilikuvan.

  Utelias tosiasia tähän kaikkeen, jonka olemme kommentoineet sinulle, on se, että sinulla on mahdollisuus lisätä tarroja, hymiöitä ja kirjeitä valokuviin, jotka haluat laittaa WhatsAppiin. Sinun tarvitsee vain syöttää tämä linkki ja selvittää, miten se tehdään.

  Jos sinulla on epäilyksiä kuinka muuttaa WhatsApp -profiilikuvani tai miten voin ladata WhatsApp -profiilikuvani voit jättää sen kommenttien alapuolelle.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up