Erikoismerkkien, hymiöiden ja symbolien kirjoittaminen PC:lle

Kuinka löytää ja kirjoittaa kaikenlaisia ​​symboleja ja erikoismerkkejä PC-ohjelmista ja verkkosivustoista

Ehkä harva tietää sen, mutta siellä Windowsin merkkikartta sisältää suuren määrän symboleja ja myös kaikki muut kuin latinalaiset aakkoset. Siten käy niin, että kun chattailet Facebookin kaltaisilla sivustoilla kirjoittaaksesi omaperäisellä tavalla, esiin tulevat symbolit, kuten hymiöt ☺, sydämet ♥, aurinko ☼ ja jopa GIF-kuvat (animoidut kuvat) ilman outoja laajennuksia. käytetyllä selaimella tietokoneella.

Jos intohimomme ovat hymiöt ja kirjoitukset täynnä symboleja ja erikoismerkkejä, tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka emojit ja GIF-tiedostot näytetään PC:n tekstikentässä, jotta voimme tehdä viesteistämme ainutlaatuisia, mutta myös tekstidokumenttejamme jaettavaksi ystävien kanssa (ilmeisesti vitsejä ja epävirallisia dokumentteja, ei toimistoasiakirjoja!).

LUE MYÖS -> Muuta valokuva hymiöiksi, jotka on mukautettu kasvomme mukaan

Indeksi

  Hymiöiden ja GIF-kuvien käyttäminen Windowsissa

  Emojien näkeminen ja lisääminen tietokoneella, jossa on Windows 11 ja Windows 10, on todella yksinkertaista: meidän tarvitsee vain painaa näppäimistön näppäintä Windows ja samalla avain. (Kohta).
  Näyttöön tulee pieni ikkuna, josta voit valita selaimessa, ohjelmassa tai tietokoneellesi asennetussa sovelluksessa käytettävät emojit. Samassa ikkunassa voimme muuttaa alla olevaa emoji-luokkaa tai valita GIF-kuvia kaunistaaksemme kirjoitusta ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään ohjelmaa tai ulkoista sovellusta.

  Windows 10:ssä voimme etsiä erikoismerkkejä ja hymiöitä, kun taas Windows 11:n näppäimistöltä löydämme myös GIF-hakukoneen verkkosivuston perusteella. Tenori.

  Kuinka käyttää emojia Macissa

  Macissa voimme kutsua näppäimistön emojeilla painamalla samanaikaisesti näppäimistöä Ohjaus + komento + välilyönti tai painamalla valikon yläosassa Muokata ja avaamalla valikon Emojit ja symbolit.
  Avautuvasta ikkunasta voimme valita saman iPhonen tai iPadin emojin tehdäksemme viesteistämme ainutlaatuisia, vaikka käytämme sosiaalista mediaa Safarissa tai muussa selaimessa. Verrattuna Winodws 11:ssä nähtyyn versioon, GIF-tiedostoille ei ole hakukonetta, joten se on etsi Internetistä ennen niiden jakamista.

  Erikoismerkkien ja symbolien käyttäminen tietokoneessa

  Vakavammissa tilanteissa emojien käyttö ei ole suositeltavaa, mutta jos tarvitsemme symboleja, kuten aaltosuljetta {}, aaltoviivaa ~, rekisteröidyn tavaramerkin symbolia ®, tekijänoikeuksia © ja monia muita, on tärkeää tietää, miten toimia sitä tietokoneen näppäimistöllä.

  Windowsissa kaikentyyppiset merkit, jotka voidaan näyttää editorissa tai tekstikentässä sovelluksen avaaminen Hahmokartta, saatavilla Käynnistä-valikosta.

  Tässä hahmokartassa on kaikki mahdolliset symbolit, jota käytetään pääasiassa matematiikassa, ja muiden aakkosten kirjaimet, mukaan lukien arabia, heprea, kreikka, kiina, japani, kyrillinen ja monet muut. Napsauttamalla merkkejä näet, kuinka ne voidaan tehdä uudelleen käyttämällä näppäinyhdistelmää.

  Ne, joihin ei ole kirjoitettu, voidaan vain valita ja kopioida merkkikartalta ja liittää tarvittaessa. Yleisenä keskusteluna joka tapauksessa outoja ja hauskoja symboleita chatissa tai missä tahansa tekstieditorissa, voit kirjoittaa niitä Windowsin näppäimistöllä pitäen painettuna vasen ALT-näppäin sitten kirjoittamalla numeroita numeronäppäimistöllä. Esimerkiksi sydämen tekemiseksi pidä ALT-näppäintä painettuna, paina numeroa 3 pitämättä sitä painettuna ja vapauta sitten ALT.

  Kannettavaa tietokonetta käyttävien on löydettävä numeronäppäimistö, joka on kirjoitettu näppäimistölle sinisellä ja aktivoitu Fn-näppäimillä saman tehosteen saamiseksi. Suloisimmat ja hyödyllisimmät erikoismerkit ovat saatavilla numeroissa 1-31; sitten, kun pidät ALT-näppäintä painettuna, voit yrittää kirjoittaa:

  1 ☺ 2 ☻ 3 ♥ 4 ♦ 5 ♣ 6 ♠ 7 • 8 ◘ 9 ○ 10 ◙ 11 ♂ 12 ♀ 13 ♪ 14 ♫ 15 ☼ 16 ► 17 ◄ 18 ↕ 20 ¶ 21 § 22 ▬ 23 ↨ 24 ↑ 25 ↓ 26 → 27 ← 29 ↔ 30 ▲ 31 ▼

  Sitten on muita tärkeitä merkkejä, jotka tulee aina tehdä painamalla ALT-näppäintä ja kirjoittamalla numeroita:

  123 { 125 } 126 ~ 128 Ç 169 ® 171 ½ 172 ¼ 184 © 225 ß 230 µ 184 ©

  Helpoin tapa testata näitä erikoismerkkikarttayhdistelmiä on avata Facebook ja keskustella ystävämme kanssa tai avaamalla uusi tekstidokumentti. Muista, että symbolin kirjoittamiseksi meidän on pidettävä ALT-näppäintä alhaalla ja kirjoitettava nopeasti numero oikealla numeronäppäimistöllä, ennen kuin vapautat ALT-näppäimen uudelleen; merkki tulee näkyviin ALT-näppäimen vapauttamisen jälkeen.

  Ohjelmat symbolien, hymiöiden ja erikoismerkkien kirjoittamiseen

  Auttaa meitä kirjoittamaan unicode-erikoismerkkejä ja kaikki olemassa olevat symbolit, voit käyttää automaattista ohjelmaa Kuten WinCompose, saatavilla ilmaiseksi avoimen lähdekoodin lisenssillä Windowsille.
  Sen avulla voit Lisää kaikki Windowsin erikoismerkit muutamalla napsautuksella, valitse ne kätevästä taulukosta tai paina Kirjoita-näppäintä kahdesti ja kirjoita (englanniksi) emoji, jonka haluamme saada välittömästi. Tämän jälkeen on helppoa saada kaikki käytettävissä olevat symbolit, merkit ja emojit ja niiden sekvenssit kirjoittamaan ne minne tahansa kopioimalla symboli tai erikoismerkki ja liittämällä se.

  Toinen ohjelma Unicode-merkkien ja -symbolien kirjoittamiseen tietokoneeseen on Uniqoda, saatavana myös ilmaiseksi Windowsille.
  Tämän ohjelman avulla voimme kirjoittaa Unicode-merkkejä yksinkertaisella tavalla, etsimällä niitä nimellä (englanniksi) hakupalkista ja lisäämällä ne suoraan tekstiimme, verkkosivulle tai tietokoneella avoinna olevaan Facebook- tai WhatsApp-verkkochattiin. .

  Sivustot, joista löydät symboleja, hymiöitä ja erikoismerkkejä

  Jos tähän mennessä nähdyt työkalut eivät riitä meille ja haluamme ladata muita hymiöitä ja erikoissymboleja, voimme etsiä verkkosivustolta, esim. getemoji.
  Tältä sivustolta löydät kaikki symbolit ja emojit luokkiin järjestettyinä; käyttääksemme niitä meidän tarvitsee vain valita ne, kopioida ja lopuksi liittää ne mihin tahansa tekstieditoriin tai keskusteluun.

  Toinen sivusto, josta voit löytää kaikenlaisia ​​hymiöitä ja symboleja, on iEmoji.
  Tälle sivustolle voimme kirjoittaa viestimme täynnä hymiöitä, symboleja ja erikoismerkkejä (enintään 2000 merkkiä) ja painamalla näppäintä Kopio, kopioi se heti tietokoneemme leikepöydälle, jotta voimme kirjoittaa sen avulla mukavia ja söpöjä viestejä muutamassa sekunnissa.

  Johtopäätökset

  Viestintä kautta emojit ja symbolit kehittyvät jatkuvasti ja pysyäksesi ajan tasalla suosittelemme, että käytät sivustoja, joissa on eniten käytettyjä hymiöitä ja symboleja, ja integroidaksesi uudet emojit käyttöjärjestelmäämme, pidät järjestelmän jatkuvasti ajan tasalla (emojipäivitykset kulkevat järjestelmäpäivityksinä).

  Toisessa oppaassa näytimme sinulle sivustot kansainvälisten merkkien kirjoittamiseen vierailla kielillä ja erilaisilla symboleilla; Jos sen sijaan haluamme parantaa viestintäämme, voimme myös tehdä sen lähetä uusi iPhone Memoji ja Animoji, saatavana myös Android-puhelimien WhatsAppissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up