External Ulkoisen kiintolevyn alustaminen FAT32 -muodossa

Useimmat tietokoneen käyttäjät omistavat tänään ainakin yhden ulkoisen kiintolevyn. Vaikka ulkoinen kiintolevy on aina hyvä alustaa NTFS -tekniikalla sen etujen vuoksi, joskus saatat joutua alustamaan ulkoisen kiintolevyn FAT32 -tekniikalla. Jos haluat esimerkiksi siirtää tiedostoja Macista ulkoiselle kiintolevylle, sinun on alustettava asema FAT32 -muodossa, koska Mac OS X ei tue tiedostojen siirtämistä NTFS -asemaan (se ei tue kirjoittamista NTFS -tiedostoon).

Vaikka voit aina napsauttaa asemaa hiiren kakkospainikkeella, valita Muoto ja valitse sitten tiedostojärjestelmäksi FAT32, Windows ei näytä FAT32-tiedostojärjestelmä-vaihtoehtoa, kun yritetään alustaa suurempi kuin 32 Gt: n asema. Joten kuinka alustaa ulkoinen asema, jonka kapasiteetti on yli 32 Gt, FAT32: lla?

Ulkoisen kiintolevyn voi alustaa FAT32 -muodossa muutamalla tavalla, vaikka se olisi suurempi kuin 32 Gt. Paras tapa on käyttää natiivia komentoriviä muuttaaksesi tiedostojärjestelmän nopeasti FAT32 -muotoon. Käyttäjät, jotka eivät ole tyytyväisiä komentokehotteeseen, voivat käyttää kolmannen osapuolen työkaluja, kuten FAT32 Format, Seagate DiscWizard (vain Seagate-asemat) ja Acronis True Image Western Digital Edition (tukee vain WD-asemia).

Tässä oppaassa aiomme näyttää sinulle, kuinka alustaa ulkoinen kiintolevy FAT32 fie -järjestelmällä alkuperäisen komentorivin avulla ja myös käyttämällä ilmaista työkalua nimeltä FAT32 Formatter.

Varoitus: Aseman alustaminen poistaa kaikki aseman tiedot. Joten varmuuskopioi kaikki tiedot toiselle asemalle ennen aseman alustamista.

Menetelmä 1: Alusta ulkoinen asema FAT32 -tiedostojärjestelmällä komentokehotteen avulla.

Vaihe 1: Avaa komentokehote. Voit tehdä tämän kirjoittamalla CMD Käynnistä -valikon hakukenttään (Vista ja Windows 7) tai aloitusnäyttöön (Windows 8 ja Windows 8.1) ja paina sitten Enter -näppäintä.

Voit myös avata Suorita -valintaikkunan käyttämällä Windows -logoa + R -pikanäppäintä, kirjoita ruutuun CMD ja avaa sitten komentorivi painamalla Enter -näppäintä.

Vaihe 2: Kirjoita komentokehotteeseen seuraava komento ja paina Enter -näppäintä.

muoto / FS: FAT32 X:

(Korvaa yllä olevassa komennossa "X" ulkoisen aseman asemakirjaimella. Löydät ulkoisen aseman kirjaimen avaamalla Tietokone tai Oma tietokone)

Sinua pyydetään syöttämään äänenvoimakkuustarra (aseman nimi sellaisena kuin se näkyy tietokoneessa). Kirjoita äänenvoimakkuustarra, paina Enter -näppäintä ja lopuksi vahvista painamalla "Y" -näppäintä (ilman lainausmerkkejä).

Menetelmä 2: Alusta ulkoinen kiintolevy FAT32 -tiedostojärjestelmällä FAT32 Format -ohjelmistolla .

(Koska Seagate DiscWizard tukee vain Seagate -asemia ja Acronis True Image WD Edition tukee WD -asemia, aiomme käyttää FAT32 Format -ohjelmistoa, joka on ilmainen ohjelmisto, joka tukee kaikkia asemia.)

Vaihe 1: Käy tällä sivulla ja aloita ohjelmiston lataaminen napsauttamalla FAT32 -muotoista kuvaa. Se on kannettava ohjelmisto eikä vaadi asennusta.

Vaihe 2: Suorita FAT32 -muotoilutyökalu.

Vaihe 3: Valitse ulkoisen aseman aseman kirjain, kirjoita aseman äänenvoimakkuustarra ja aloita sitten aseman alustaminen FAT32: lla napsauttamalla Käynnistä -painiketta. Se siitä! Onnea.

Jos jostain syystä FAT32 Formatter ei toimi tietokoneellasi, voit käyttää FAT32FileSystem- tai FAT32 Formatter -työkalua samaan työhön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up