Kuinka Windows 365 toimii, pilvijärjestelmän edut ja hinnat

Mikä on, miten se toimii ja kuinka paljon se maksaa, Microsoft Windows 365 -järjestelmä, joka perustuu pilveen

Microsoft on päättänyt keskittyä erittäin voimakkaasti pilveen: kun Office- ja Xbox -pelit on tuotu "pilviin", nyt on vuorossa Windows, joka on maailman laajimmin käytetty käyttöjärjestelmä liike -elämässä. Windows 365: n myötä avautuu uusi aikakausi, jossa työasemat ovat vain näppäimistöllä ja hiirellä varustettuja näyttöjä, joilla on pääsy Windows -esiintymäänsä suoraan verkossa ilman, että tietokoneeseen on asennettava fyysistä käyttöjärjestelmää.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle konkreettisesti, mitä Windowsin pilviversion edut, haitat ja hinnat, jotta voit valita, keskitytäänkö tähän ratkaisuun vai jatkammeko vanhaa massan asennusta kaikkiin yrityksen tietokoneisiin. Viimeisessä luvussa näytämme myös, miksi ei ole kätevää keskittyä heti Windows 365: een ja mitä vaihtoehtoja voit käyttää heti.

Indeksi

  Mikä on Windows 365

  Windows 365 on Windowsin pilviversio, joka on täysi käyttöjärjestelmä, jota voi käyttää ilmentymänä Microsoftin tarjoamassa pilvessä (tunnetaan myös nimellä DaaS tai Desktop as a Service). Tietokoneen sisäiset komponentit (suoritin, RAM, levy) on täysin virtualisoitu, ja kullekin yksittäiselle käyttäjälle on mahdollista päästä henkilökohtaiseen esiintymään kirjautumistietojen kautta.

  Itse asiassa lähitulevaisuuden työtietokoneissa on fyysisesti vain näyttö, näppäimistö, hiiri ja verkkokamera, kun taas tietokoneen sisäiset komponentit ja kaikki ohjelmistokomponentit (käyttöjärjestelmä, ohjelmat) ovat läsnä .

  Tämä ei tarkoita, että perinteinen Windows katoaa: Itse asiassa Microsoft puhuu hybridijärjestelmästä, joka pystyy toimimaan myös Windows 10: n tai Windows 11: n fyysisen kopion läsnä ollessa, jotta se kykenee kattamaan jopa ne skenaariot, joissa pysyvä Internet -yhteys (olennainen vaatimus Windows 365: n käyttämiselle).

  Windows 365: n edut ja haitat

  Edut a pilvipohjainen käyttöjärjestelmä, kuten Windows 365 ne ovat todella mielenkiintoisia ja houkuttelevat yrityksiä, jotka työskentelevät monien tietokoneiden kanssa päivittäin. Microsoftin ratkaisun edut Olen:

  • Henkilötiedot pilvessä: tiedostot ja asiakirjat tallennetaan välittömästi pilveen (tapauksellemme osoitetulle virtuaalilevylle), jolloin ne ovat aina käytettävissä mistä tahansa laitteesta ja siten vähemmän herkkiä tietojen menetykselle tai fyysisen tietokoneen rikkoutumiselle.
  • Monitasoinen saavutettavuus: Windows 365: een tallennetut tiedot ja ohjelmat voidaan käynnistää myös muilla laitteilla, jotta ne voivat hyödyntää Windowsia myös Macissa, MacBookissa, Linuxissa ja mobiililaitteissa (Android ja iPhone / iPad).
  • Suuri laskentateho: Windows 365 -instanssit perustuvat erittäin tehokkaisiin palvelimiin, jotka pystyvät käsittelemään satoja tai tuhansia esiintymiä sekunnissa rinnakkain. Tapauksellemme varatut resurssit ovat aina erittäin suuret, ja voimme aina lisätä niitä myöhemmin.
  • Skaalautuvuus: Kuten edellä mainittiin, voimme päivittää pilvipalvelumme muutamassa sekunnissa ja tehdä siitä entistä tehokkaamman, jotta voimme vastata reaaliajassa uusiin tarpeisiin ja uusiin raskaisiin töihin.
  • Automaattiset päivitykset: pilvipalvelimia päivitetään säännöllisesti uusien teknologioiden integroimiseksi välittömästi, jotta pilvipalvelimet ovat aina parhaiten toimivia. Meidän ei enää tarvitse päivittää tietokoneita muutaman vuoden välein, koska pilvi huolehtii siitä).
  • Automaattiset ja kohdennetut päivitykset: Windows 365 -instanssit päivittyvät automaattisesti ilman käyttäjän toimia, joten heillä on heti käyttöjärjestelmän uusin ja suojattu versio jokaisen käynnistyksen yhteydessä. Tähän lisätään, että päivitystoiminnot suoritetaan, kun ilmentymiä ei käytetä, mikä tekee tietokoneen ylläpitoprosessista vähemmän stressaavaa.
  • Nopeammat varmuuskopiot ja palautukset: Pilvitietokoneen palauttaminen tai varmuuskopiointi on paljon yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin fyysinen tietokone, koska esimerkiksi tilannekuvat otetaan reaaliajassa ja tallennetaan omaan pilvitilaansa. Jos meillä on ongelmia yhden tai useamman esiintymän kanssa, voimme palata tuotantoon heti palauttamalla täysin toimivan Windows 365 -version muutamassa minuutissa.

  Hyötyjen lisäksi meidän on kuitenkin otettava huomioon myös väistämättömiä haittoja, esillä myös modernissa ja huippuluokan ratkaisussa, kuten Windows 365:

  • Internetiin liittyvä tuottavuus: Jos Internet puuttuu toimistosta tai koko naapurustosta, offline -työskentely ei ole mahdollista tavalliseen tapaan, paitsi perustoiminnot (ellemme ole asentanut myös Windows 10: n tai Windows 11: n fyysistä kopiota).
  • Pilveen liittyvä tuottavuus: jos jostain syystä Microsoftin pilvipalvelimet eivät vastaa tai ne ovat hakkerihyökkäyksen kohteena, mitään ilmentymää ei voi käynnistää, mikä nollaa tehokkaasti koko liiketoiminnan tuottavuuden.
  • Luontainen turvallisuus: Kaikkien tiedostojen ja tietojen saaminen pilveen houkuttelee häikäilemättömiä hakkereita, jotka ovat valmiita rikkomaan Windows 365 -instanssien turvallisuutta. Fyysisen tietokoneen avulla voimme aina katkaista Internetin ja virrankatkoksen hyökkäyksen sattuessa, mutta sulkea tai ottaa offline -tilaan Microsoftin palvelimet hyökkäyksen sattuessa eivät ole aivan niin yksinkertaisia.
  • Kustannus: Pitkällä aikavälillä on todennäköistä, että Windows 365: n monen instanssin lisenssin ylläpito tulee kalliimmaksi kuin Windowsin fyysisten kopioiden lisenssikustannukset, mutta paljon riippuu myös siitä, minkä pilvitietokoneen päätämme perustaa jokainen tapaus.

  Vasta etujen ja haittojen punnitsemisen jälkeen voimme harkita siirtymistä pilveen tuottavuuteen keskittyville käyttöjärjestelmille ja ehkä myös analysoida huolellisesti Microsoftin virtuaalisten tietokoneiden (tai pilvipalveluiden) eri kokoonpanojen tarjoamia hintoja.

  Windows 365 hinnoittelu

  Windows 365: n hinnat vaihtelevat jokaiselle luomallemme instanssille valitun pilvipalvelun ominaisuuksien mukaan: mitä tehokkaampi virtuaalinen tietokone, johon haluamme perustaa työmme, sitä enemmän rahaa meillä on. Saadaksesi kuvan Windows 365: n kustannuksista meidän tarvitsee vain avata hintavertailusivu.

  Perusliittymän hinta on 28,20 € kuukaudessa käyttäjää kohden (ilman arvonlisäveroa), ja se tarjoaa pilvipalvelimen, jossa on 2 vCPU: ta, 4 Gt RAM -muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Jos haluamme enemmän tehoa, meidän on keskityttävä versioihin Vakio Ja Premium, jonka hinta on 37,30 euroa kuukaudessa käyttäjää kohden ja 60,10 euroa kuukaudessa käyttäjää kohti (molemmissa tapauksissa ilman arvonlisäveroa), joten voit kaksinkertaistaa RAM -muistin määrän ja (vain Premium -versiossa) saada 4 vCPU -järjestelmää . Tätä alustaa voidaan käyttää enintään 300 käyttäjään, mikä tuottaa enintään 300 pilvipalvelu -ilmentymää.

  Painamalla näppäintä Iso yritys meillä on samat hinnat ja samat ominaisuudet kuin pilvipalvelimilla, mutta meillä ei ole enää rajoituksia käyttäjien enimmäismäärälle, jonka voimme yhdistää pilveen, jotta voimme vastata yli 300 työntekijän yritysten tarpeisiin.

  Valitettavasti tällä hetkellä ei ole mahdollista kokeilla Windows 365: tä ilmaiseksi.

  Windows 365 -vaihtoehdot

  Tällä ratkaisulla Microsoft yrittää antaa pilvipohjaisen PC: n maailman pyöriä, sitomalla Windowsin 10 vuoden tuotemerkin pilvipalveluihin (joita se on itse asiassa tarjonnut useiden vuosien ajan Microsoft Azure). Windows 365: n hinnat ovat yleensä hieman korkeita, kun otetaan huomioon edullisia vaihtoehtoja Windows -ilmentymien luomiseksi käytettäväksi vain pilven välityksellä. Alla on pilvipalvelut, jotka voivat taata toiminnan, joka on hyvin samanlainen kuin Windows 365 -pilvipalvelut:

  Vaihtoehdot eivät todellakaan ole puutteellisia, ja ne tarjoavat kaikille työntekijöille PC -pilvityöaseman hintaan, joka on usein alhaisempi kuin Windows 365: n tarjoama hinta, vaikka paljon riippuu ominaisuuksista, joita päätämme käyttää kussakin yksittäisessä tapauksessa.

  Päätelmät

  Tulevaisuus on todella tullut meille: jopa Microsoft on päättänyt keskittyä voimakkaasti pilvipalveluun, joten joka vapauttaa jokaisen yrityksen tarpeesta ostaa uusia tietokoneita muutaman vuoden välein ja päivittää käyttöjärjestelmä uudella lisenssillä. Maksamalla yhden tilauksen voit hallita työntekijöidesi pilvitietokoneiden kaikkia esiintymiä ja aloittaa työskentelyn ilman huolia, mikä lisää tuottavuutta ja ei enää ole huolissasi päivityksistä.

  Meille pelkästään kuolevaisille ei tällä hetkellä ole varaa joillekin Windows 365: lle kotikäyttöön; lohduttaaksemme voimme aina integroida pilvipalvelut tietokoneeseen ja puhelimeemme, kuten myös oppaista käy ilmi Ilmaisen Cloud Driven vertailu tiedostojen tallentamiseen verkossa Ja Lisää pilvipalveluiden tilaa maksutta enintään 100 Gt asti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up