Get Windows 10 -kuvakkeen poistaminen Windowsissa

Windows 10 julkaistaan ​​pian, ja olen todella innoissani uutisista, sillä uusi versio sisältää upeita ominaisuuksia, kuten Windows Hellon, Cortanan ja Edgen, sekä korjaa kauhean aloitusnäytön. Itse asiassa päivitys on ilmainen kaikille Windows 7 (ja uudempien) käyttäjille, ja julkaisupäivä on myös ilmoitettu. Se on heinäkuun 29. päivänä. Koska julkaisupäivä on aivan nurkan takana, melkein kaikki Windows 7- ja Windows 8 -käyttäjät näkevät tehtäväpalkissa uuden kuvakkeen, joka ehdottaa ilmaisen päivityksen varaamista.

Mutta tämän uuden tehtäväpalkin kuvakkeen asia on, että se ei katoa edes ilmaisen päivityksen varaamisen jälkeen. Joten jos haluat päästä eroon tästä uudesta kuvakkeesta ja säästää tilaa tehtäväpalkissasi, voit tehdä sen seuraavasti.

Huomautus: Ennen kuin poistat kuvakkeen tai koko ohjelman, varmista, että olet varannut ilmaisen päivityksen.

Microsoftin ehdottama menetelmä

Tietenkin ensimmäinen paikka etsiä ohjeita on Microsoftin tietokanta. Tosiaankin, ehdotettu tapa poistaa "Get Windows 10" -kuvake on piilottaa se näkyvistä. Napsauta "Näytä piilotetut kuvakkeet" -kuvaketta ja valitse vaihtoehto "Muokkaa".

Yllä oleva toiminto avaa "Ilmoitusalueen kuvakkeet" -ikkunan. Täältä löydät "GWX"-kuvakkeen ja valitse "Piilota kuvake ja ilmoitukset" avattavasta valikosta Käyttäytyminen-osion alla.

Tästä eteenpäin Hanki Windows 10 -kuvake piilotetaan lopullisesti.

Poista päivitys

Jos haluat poistaa kuvakkeen kokonaan järjestelmästäsi, paras tapa on poistaa se. Jos et tiedä, Hanki Windows 10 -ilmoitus asennettiin suositellun päivityksen muodossa (KB3035583). Joten jos poistat päivityksen, voit poistaa kuvakkeen kokonaan tehtäväpalkista.

Voit tehdä tämän etsimällä "Windows Update" Käynnistä-valikosta ja napsauttamalla sitä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Windows-päivitystä myös Ohjauspaneelista.

Kun Windows Update -ikkuna on avattu, napsauta "Asennetut päivitykset" -linkkiä vasemmassa sivupalkissa.

Etsi nyt "KB3035583" -päivitys käyttämällä integroitua hakutoimintoa. Tämä toiminto poistaa päivityksen, joka vastaa Päivitysilmoituskuvakkeesta.

Napsauta nyt päivitystä hiiren kakkospainikkeella ja poista päivitys valitsemalla vaihtoehto "Poista".

Käynnistä vain järjestelmä uudelleen ja olet valmis.

Likainen tapa - Poista tiedostot Tehtävät-kansiosta

Jos ihmettelet, "Get Windows 10" -päivitysohjelma käynnistyy järjestelmän käynnistyksen yhteydessä ajoitetun tehtävän avulla. Itse asiassa, jos avaat Task Scheduler -sovelluksen ja siirryt kohtaan "Task Scheduler Library -> Microsoft -> Windows -> Setup", löydät kaksi kansiota "gwx" ja "GWXTriggers", jotka vastaavat ajoitustehtävästä.

Mutta et voi poistaa tai poistaa tehtäviä, koska järjestelmä suojaa ne. Meidän on poistettava asianmukaiset tiedostot ja kansiot Windowsin Resurssienhallinnasta.

Joten avaa File Explorer käyttämällä pikakuvaketta "Win + E" ja siirry "C:\Windows\System32\Tasks\Microsoft\Windows\Setup"-kansioon. Saatat saada varoitusviestin käyttöoikeuksista; paina vain "Jatka" -painiketta.

Kun olet siellä, poista vain sekä "gwx"- että "GWXTrigger"-kansiot. Jos sinulla on ongelmia omistajuuden kanssa, sinun on otettava molemmat kansiot omistukseen. Niin helppoa kuin se onkin, noudata tätä menetelmää vain, jos epäonnistut kahdessa muussa menetelmässä

Get Windows 10 -kuvakkeen poistaminen väliaikaisesti ja pysyvästi on niin helppoa.

Toivottavasti se auttaa, ja kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevasta menettelystä Hanki Windows 10 -kuvakkeen poistamiseksi.

Indeksi
  1. Microsoftin ehdottama menetelmä
  2. Poista päivitys
  3. Likainen tapa - Poista tiedostot Tehtävät-kansiosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up