MSVCR100.dll puuttuu -virheen korjaaminen

Tietokone on hieno asia - kun se toimii. Joskus kuitenkin tyhjästä (ilman omaa syytäsi) tulee jokin ongelma tai virhe, etkä tiedä kuinka korjata se.

"msvcr100.dll puuttuu" -virhe on yksi näistä ongelmista. Se on helppo korjata, ja annan sinulle pari tapaa tehdä se.

DLL on lyhenne sanoista Dynamic Link Library, ja Windowsissa on paljon .dll-tiedostoja. Tämä virhe tapahtuu, kun Visual C++:n tekemät ohjelmat tarvitsevat Microsoft Visual C++ -tiedoston ja jostain syystä järjestelmässäsi ei ole sitä enää.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi yrittää, on ladata Visual C++ -paketti henkilökohtaiseen käyttöjärjestelmääsi.

Tämä korvaa tietokoneellasi olevan paketin, ja yhdeksän kertaa kymmenestä se palauttaa tiedoston.

Mikään ei kuitenkaan ole ennustettavissa tietokoneiden kanssa, joten oletetaan, että se ei ole. Tiedosto puuttuu tai on vioittunut, joten sinun on korvattava tai palautettava itse tiedosto. Voit hakea tiedoston Internetistä, mutta varmista etukäteen, että se on turvallinen sivusto.

Joillakin sivustoilla on vanhempia tai jopa vioittuneita tiedostoja. Yksi turvallinen sivusto, johon voit luottaa, on dll-files.com.

Se on hyvin yksinkertainen sivusto. Kun pääset etusivulle, sivun alapuolella on valkoinen kirjainrivi noin puolivälissä. Napsauta M-kuvaketta saadaksesi msvcr100.dll.

Valkoisen kirjainrivin oikealla puolella on hakukenttä, johon voit kirjoittaa tiedostonimen, jos haluat tehdä niin.

Tulet sitten sivulle, jolta voit ladata tiedoston. Katso sivun oikealle puolelle, niin näet pitkän harmaan suorakaiteen muotoisen laatikon; sen vasemmassa yläkulmassa on "Manuaalinen korjaus". Se on ilmainen lataus ja se on .zip-muodossa. Alareunassa on iso painike, jonka otsikko on "Lataa ZIP-tiedosto". Klikkaa sitä.

Kun napsautat "Lataa zip-tiedosto", näkyviin tulee ruutu, jossa kysytään, mikä käyttöjärjestelmä sinulla on (32-bittinen tai 64-bittinen) sekä tiedoston versio. Valitse käyttöjärjestelmäsi, uusin tiedostoversio ja napsauta sitä. Kun teet sen, pieni latausruutu tulee näkyviin. Napsauta sitä ladataksesi tiedostosi.

Kun napsautat Lataa, valintaikkuna avautuu. Avaa tiedosto valitsemalla "Avaa sovelluksella".

Huomautus: tarvitset zip-ohjelman tätä seuraavaa osaa varten; käytän WinZip. Tätä artikkelia varten käytän kuvakaappauksia varten.

Kun napsautat "Avaa sovelluksella", sinulle näytetään avoin WinZip-laatikko, joka sisältää tiedoston ja readme.txt-tiedoston (jotka voit jättää huomiotta). Napsauta "msvcr100.dll"-tiedostoa korostaaksesi sen ja napsauta sitten "Extract to".

Kun napsautat Pura kohteeseen -painiketta, otat msvcr100.dll-tiedoston ja asetat sen tietokoneellesi paikkaan, jossa sen pitäisi olla. Pura tässä tapauksessa tiedosto "C:\Windows\System32"-kansioon ja kopioi se "C:\Windows\SysWOW64"-tiedostoon (jos sinulla on 64-bittinen järjestelmä) lisätäksesi tiedoston tietokoneellesi.

Olet nyt korvannut/palauttanut msvcr100.dll-tiedoston, ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Jos sinulla on edelleen ongelmia, käynnistä vikasietotilaan ja suorita perusteellinen haittaohjelma-/virustarkistus.

Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up