Hullu näyttö Androidilla? Ratkaisu

Fyysiset näppäimistöt matkapuhelimissa ovat menneisyyttä. Koska älypuhelimet tulivat markkinoille, olemme vähitellen unohtaneet matkapuhelinten fyysiset näppäimistöt, ja nykyään suuntaus on, että puhelimissa on vähemmän painikkeita, sitä parempi. Kosketusnäyttö on ollut vallankumous, ja on tunnustettava, että se on erittäin käytännöllinen ja mahdollistaa nopeamman ja helpomman matkapuhelinten ja tablettien käsittelyn, mutta voi tapahtua, että jossain vaiheessa näyttömme ei toimi niin kuin pitäisi. Jos sinulla on ongelmia hullu näyttö androidillaTänään kerromme sinulle, kuinka voit ratkaista tämän tapauksen.

Kun puhelimen tai tabletin näytöllä on vika, voimme havaita sen nopeasti, voi tapahtua, että näyttö ei reagoi koskettaessamme sitä ja että se alkaa suorittaa ilmoittamamme toiminnot jonkin aikaa myöhemmin tai se saattaa olla suoraan koskematta siihen, tehdä asioita.

Jos jotain tällaista tapahtuu meille, meidän ei pitäisi kiirehtiä lähimpään tekniseen palveluun. Jotkut asiat voimme tehdä, jotka voivat olla ratkaisu tähän ongelmaan.

Indeksi

  Korjaa hullu näyttö Androidissa

  hullu näyttö Androidilla

  Käynnistä laite uudelleen

  Mitä tulee tekniikkaan, laitteen uudelleenkäynnistys on yksi tehokkaimmista ihmelääkkeistä. Jos meillä on ongelmia näytön kanssa, on enemmän kuin todennäköistä, että voimme ratkaista ne käynnistämällä puhelimen uudelleen.

  Jos näyttö on tullut hulluksi ja haluat käynnistää puhelimen uudelleen, sinun on tehtävä pidä virtapainiketta painettuna noin 10 sekuntia. Kun puhelin on kytketty pois päältä, jätämme sen sellaiseksi yhdeksi tai kahdeksi minuutiksi ja kytketään se sitten normaalisti päälle.

  Poista muistikortti ja SIM

  Joskus Ongelma on tietojen lukemisessa korteilta. Näissä tapauksissa aiomme tehdä poista sekä SIM- että microSD -kortit, jos akku laitteestamme on irrotettava, poistamme sen myös.

  Muutaman minuutin kuluttua laitoimme kaiken takaisin paikoilleen ja käynnistämme puhelimen uudelleen nähdäksesi, onko ongelma ratkaistu

  Irrota kotelo

  Kotelo suojaa laitetta ja tekee tehtävänsä, mutta joskus kotelossa voi olla ongelma, jonka vuoksi näytön päälle / pois -vaihtoehto ei toimi oikein. Tässä tapauksessa, Sammutamme puhelimen, irrotamme kotelon, laitamme sen takaisin päälle ja kytkemme laitteen päälle.

  hullu näyttö Androidilla

  Laitekäynnistys

  Jos mikään edellisistä vaihtoehdoista ei ole toiminut, voimme valita puhelimen alustamisen tai, kuten on, tehdä kovan nollaus. Tätä varten meidän on siirryttävä palautustilaan painamalla samanaikaisesti virta-, käynnistys- ja äänenvoimakkuusnäppäimiä (näppäinyhdistelmä voi vaihdella laitteen mukaan ja voit myös palata palautustilaan ilman painikkeita). Kun olemme palautustilassa, valitsemme Pyyhi tiedot / Palauta palautus ja puhelin palaa pysymään tehdasparametrit, mikä tarkoittaa, että menetämme kaikki laitteessa olevat tiedot, jos meillä ei ole varmuuskopiota.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up