Hyödyllisiä vedä ja pudota -toimintoja tuottavuuden parantamiseen

Oletko huomannut, että teet aina toistuvia ja hyödyttömiä tehtäviä tietokoneellasi? Esimerkiksi kun haluat siirtää tiedoston toiseen paikkaan, sinun on aina avattava tiedostonhallinta ja mentävä kansion kohteeseen ennen kuin voit siirtää tiedoston. Entä jos haluat jakaa valokuvan Twitteriin ja huomaat kuvan olevan liian suuri? Avaat kuvankäsittelytyökalun, muokkaat/rajaat valokuvaa, tallennat sen pienempänä kuvana ja lataat sitten Twitteriin. Entä jos kaikki nämä arkipäiväiset tehtävät voitaisiin yksinkertaistaa? Siitä Filepanessa on kyse.

Filepane on vain Macille tarkoitettu sovellus, joka lisää hyödyllisiä vedä ja pudota -toimintoja järjestelmääsi, jotta voit suorittaa tehtäviä yksinkertaisella vetämällä. Voit helposti muuttaa kuvan kokoa lennossa, siirtää tiedoston toiseen paikkaan, muuntaa asiakirjan PDF-muotoon ja tulostaa sen, pakata tiedoston/kansion jne. Filepane tunnistaa taitavasti tiedostotyypin ja näyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja tiedosto muoto.

Asennus

Tiedostoruutu voi olla ladattu Mac-sovelluskaupasta tai kehittäjän verkkosivustolta jos aiot testata sitä seitsemän päivän ajan. Kokeilujakson jälkeen sinun on hankittava lisenssiavain. FilePanen hinnoittelu voi kuitenkin olla hämmentävää. Mac App Store -version hinta on 9,99 dollaria, ja sillä on tällä hetkellä rajoitettu 6,99 dollarin tarjous. Näin voit asentaa sen jopa viiteen eri Maciin. Kehittäjän verkkosivustolla hinta vaihtelee 2,99 dollarista 5,99 dollariin riippuen niiden Mac-tietokoneiden määrästä, joihin aiot asentaa sen. Lyhyesti sanottuna on enemmän joustavuutta ja hintasäästöä, kun ostat kehittäjän verkkosivustolta Mac App Storen sijaan.

Jos olet ladannut kokeiluversion kehittäjän verkkosivustolta, sen asentamiseksi sinun tarvitsee vain vetää tiedosto Sovellukset-kansioon ja suorittaa sovellus Launchpadista.

Käyttö

Kun Filepane on käynnissä, kun valitset ja vedät tiedoston, näet pienen "Pudota tähän" -ikkunan. Pudota tiedostosi laatikkoon aktivoidaksesi lisätoiminnot.

Tiedostotyypin mukaan näyttöön tulee erilaisia ​​toimintoja. Esimerkiksi kansion kohdalla näkyy "Sähköpostitiedosto", "Airdrop" (nopeaa jakamista varten), "Zip" (pakka kansio), "Finder" (avaa kansio Finderissa), "Siirrä ja kopioi tiedostoja" ja "Roskakori"-vaihtoehdot.

Ja se luo uuden tiedosto-alivalikon.

Kuvien kohdalla toimintovalikko sisältää "Työpöydän kuva" (asetettu työpöydän taustakuvaksi), "Muunna" (png-, jpg-, bmp-, tff-muotoon), "Lataa" (Twitteriin, Facebookiin, viestiin) ja "avaa kuvankäsittelyohjelma". (muuta kuvan kokoa).

Filepane toimii myös selaimesi kanssa. Voit yksinkertaisesti napsauttaa mitä tahansa kuvaa ja vetää tai vain korostaa lauseen tai kappaleen ja vetää. "Pudota tähän" -ruutu tulee näkyviin, jolloin voit tallentaa tekstin leikepöydälle tai jakaa sen nopeasti Twitteriin ja Facebookiin.

Huono puoli Filepanessa on, että se ei nimeä kaikkia kuvakkeita, joten sinun on arvattava, mitä kukin kuvake tarkoittaa. Tässä on luettelo.

Asetukset

Kun Filepane on käynnissä, se lisää kuvakkeen valikkopalkkiin, ja voit napsauttaa sitä päästäksesi asetuksiin. Napsauta Filepane-kuvaketta ja voit määrittää, käynnistyykö se kirjautumisen yhteydessä, pudotetaanko tähän -ruutuun ja otetaanko se käyttöön vetämällä ja pudottamalla vai pikanäppäimellä. Se näyttää myös viikon aikana säästetyn ajan, vaikka ei ole selvää, kuinka aika lasketaan ja kuinka tarkka se on.

Johtopäätös

Filepane on yksi näppärä työkalu, jota voit elää ilman, mutta kun käytät sitä, et halua tehdä ilman sitä. Sen yksinkertainen, mutta tehokas vedä ja pudota -toimintovalikko säästää todella aikaa ja saa sinut ihmettelemään, miksi sitä ei ole sisällytetty käyttöjärjestelmän oletusominaisuuteen. Kokeile ja kerro meille mielipiteesi.

Tiedostoruutu

Indeksi
  1. Asennus
  2. Käyttö
  3. Asetukset
  4. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up