Säädä äänenvoimakkuutta ja kirkkautta pienin askelin Macissa

Meille käy usein niin, että haluamme äänenvoimakkuuden tai kirkkauden olevan tarkalla tasolla Maceissamme, jotta se olisi juuri niin täydellinen kuin haluamme. Valitettavasti Mac ei kuitenkaan anna meidän helposti määrittää tarkkoja arvoja äänenvoimakkuus- ja kirkkaustasoille. Tällaisina aikoina sinun täytyy vain tehdä kompromisseja ja työskennellä sen kanssa, mitä sinulle on tarjottu.

Onneksi hienolla tempulla voit nyt muuttaa sekä äänenvoimakkuutta että kirkkautta Macissasi pienemmillä portailla ja haluamallesi tasolle. Tempun avulla voit muuttaa tasoja niinkin pieneksi kuin 25 % oletuspalkista. Tämä tarkoittaa, että voit nyt asettaa äänenvoimakkuudeksi 25%, 50%, 75% ja niin edelleen oletusarvon 100%, 200% ja niin edelleen sijaan.

Seuraa alla, jos haluat tehdä sen Macillasi.

Indeksi
  1. Äänenvoimakkuuden säätäminen pienemmillä portailla
  2. Kirkkauden säätäminen pienemmillä portailla
  3. Johtopäätös

Äänenvoimakkuuden säätäminen pienemmillä portailla

Varmista, että Maciasi ei ole asetettu mykistämään.

1. Laske äänenvoimakkuus puoleen kokonaistasosta, jotta näet tempun toimivan. Voit tehdä sen painamalla äänenvoimakkuuden vähennys- tai lisäyspainiketta tilanteen mukaan.

2. Nyt tulee temppu. Pidä "Vaihto"- ja "Optio"-näppäimiä painettuna yhdessä näppäimistössä ja paina sitten joko äänenvoimakkuuden lisäystä tai äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta.

Sinun tulisi huomata, että äänenvoimakkuus nyt joko kasvaa tai laskee pienemmillä portailla toisin kuin ennen. Äänenvoimakkuuspainikkeen painallus riittää täyttämään palkki, joka ennen täyttyi yhdellä napautuksella.

3. Voit nyt jatkaa tätä, kunnes olet tyytyväinen.

Tästä ominaisuudesta ei ole juurikaan puhuttu Applen maailmassa, mutta tämä pieni ominaisuus tekee todella hyvää työtä sinulle.

Kirkkaustason muuttaminen pienemmissä portaissa voidaan tehdä samalla tavalla kuin äänenvoimakkuutta. Tässä ovat vaiheet.

Kirkkauden säätäminen pienemmillä portailla

1. Pienennä kirkkautta puoleen kokonaiskoosta, jotta näet muutokset helposti.

2. Pidä "Shift"- ja "Option"-näppäimiä painettuna samanaikaisesti ja paina kirkkautta lisäävää tai vähentävää painiketta. Kuten äänenvoimakkuuspalkki, huomaat, että se kasvaa tai laskee nyt pienemmillä askelilla kuin ennen.

3. Sen pitäisi antaa sinun säätää Macin kirkkautta tarpeidesi mukaan.

Tiedämme kaikki, että oletusasetukset eivät toisinaan ole täydellisiä, ja puuhastelu auttaa meitä saamaan juuri sen, mitä haluamme. Tämä on yksi niistä oletusasioista, joka ei toimi hyvin kaikille käyttäjille.

Johtopäätös

Kun opettelet muuttamaan äänenvoimakkuutta ja kirkkaustasoja pienin askelin, saat sen tarkan täydellisyyden, jota et ole toistaiseksi saanut Macillasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up