iPhonen tehdasasetusten palauttaminen: Yksinkertainen opas iPhone-laitteen tyhjentämiseen

iPhoneen voi palauttaa tehdasasetukset säilyttäen tiedot. Verkkoasetusten nollaus poistaa Wi-Fi- ja VPN-tiedot, kun taas MDM-asetukset tulee poistaa ennen laitteen myyntiä. Swappie auttaa iPhonen myynnissä.

Nollaa kaikki asetukset - iPhone

Kun haluat palauttaa iPhonen asetukset alkuperäisiin arvoihin säilyttäen samalla omat tietosi ja mediasisältösi, voit nollaa kaikki puhelimen asetukset valitsematta tehdasasetusten palautusta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sellaisia asioita kuin verkkoasetukset, näppäimistön sanakirja, sijaintiasetukset, tietosuoja-asetukset sekä Apple Pay -kortit palautuvat oletusasetuksiin.

Verkkoasetusten nollaaminen

Kun nullaa verkkoasetukset, kaikki tallennetut Wi-Fi-verkot, salasanat ja VPN-asetukset poistetaan. Laite näkyy jälleen nimellä "iPhone", ja kaikki manuaalisesti asetetut varmenteet menettävät luottamuksen. Lisäksi mobiilidata-roaming kytkeytyy pois päältä, mikä voi olla hyödyllistä matkustaessa ulkomaille.

Verkko- ja VPN-asetusten poisto

Käyttäjän aiemmin käyttämien verkkojen ja VPN-asetusten poisto tapahtuu samalla, kun nollaat verkkoasetukset. Myös julkisissa Wi-Fi-verkoissa, jos haluat varmistaa että kaikki yhteystiedot ja asetukset katoavat, seuraavat askeleet ovat hyödyllisiä. Kaikki aiemmin käytetyt Wi-Fi-verkot unohdetaan, ja laite tulee vaatimaan uudelleen yhdistämistä suosikkiyhteyksiisi.

Asetusprofiilien hallinta

Kun tyhjennät asetusprofiilit, kaikki VPN sekä muut laitteiston hallinnan profiilien kautta asennetut asetukset poistetaan. Näin voit varmistaa, ettei vanhoja asetuksia jää järjestelmään, kun valmistaudut myymään tai vaihtamaan laitteesi.

Mobiililaitteen hallinnan (MDM) asetusten poisto

MDM eli mobiililaitteen hallinta on yrityksissä käytetty ominaisuus, joka hallinnoi laitteiden verkkoasetuksia. Jos laitteesi on ollut MDM-hallinnan alaisena, on tärkeää poistaa kaikki nämä asetukset ennen laitteen myyntiä tai luovutusta.

iPhonen pääsykoodi unohtunut tai laite poistettu käytöstä

Jos olet unohtanut iPhonen pääsykoodin, tai laitteesi on merkitty poistetuksi käytöstä liian monen väärän pääsykoodin syöttämisen jälkeen, on olemassa toimintaohjeet tämän ongelman ratkaisemiseksi. Noudata Applen virallisia ohjeita laitteen käyttöönottamiseksi uudelleen.

Ennen Apple iPhone laitteen myyntiä

 • Poista Apple Watchin laitepari: Jos käytät Apple Watch-laitetta, muista katkaista laitepari poistolla ennen iPhonea.
 • Luo varmuuskopio: On aina suositeltavaa luoda varmuuskopio tärkeistä tiedoista. Käytä iCloudia, Windowsin iTunesia tai Macin Finderia talletuksen luomiseen.
 • Kytke Etsi iPhoneni pois päältä: Varmista että Etsi iPhoneni on kytketty pois päältä Apple ID -asetuksissa, jotta ettei seuranta enää jatku.
 • Palauta iPhone tehdasasetuksiin: Ennen myyntiä on tärkeää palauttaa laite tehdasasetuksiin, jolla varmistetaan kaikkien tietojen poistuminen.
 • Poista puhelimen SIM-kortti: Muista ottaa SIM-kortti pois laitteesta, jotta henkilökohtaiset tiedot säilyvät turvassa.

Hyödynnä Swappien palveluita

Swappie on palvelu, joka tarjoaa turvallisen ja vaivattoman tavan myydä vanha Apple iPhone. Vieraile Swappien Myy iPhone -sivulla saadaksesi lisätietoja palvelusta ja sen käytön askelista.

 • Swappien iPhone-myynnin eteneminen: Jos pohdit, miten myyntiprosessi etenee, Swappie tarjoaa selkeät ohjeistukset Vanhan Apple iPhonen myyminen turvallisesti myös tekemällä laitteen tyhjennys.
 • Swappien iPhone-ostotarjonta: Jos tarkoitus on päivittää vanha laitteistosi, Swappie ostaa erilaisia käytetyt iPhone-mallit ja tarjoaa kilpailukykyisen hinnan.
 • Tehdashuolletut iPhones: Kun olet päättänyt myydä oman iPhone-laiteesi, voit säästääh sekärahaa että ympäristöä hankkimalla tehdashuolletut iPhone-puhelimet Swappielta.

Indeksi
 1. Nollaa kaikki asetukset - iPhone
  1. Verkkoasetusten nollaaminen
 2. Verkko- ja VPN-asetusten poisto
  1. Asetusprofiilien hallinta
 3. Mobiililaitteen hallinnan (MDM) asetusten poisto
  1. iPhonen pääsykoodi unohtunut tai laite poistettu käytöstä
 4. Ennen Apple iPhone laitteen myyntiä
 5. Hyödynnä Swappien palveluita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up