Kuinka siirtää tietoja vanhasta iPhonesta

Jos olemme ostaneet uuden iPhonen, voimme siirtää kaikki tiedot ja sovellukset vanhasta iPhonesta

Kuka ostaa

1) Käytä iCloud Transferia

Käytä nopeinta siirtomenettelyä pitämällä vanhaa iPhonea käden ulottuvilla (näytön ollessa lukitsematon ja Bluetooth aktiivisena), käynnistämällä uuden iPhonen ja tuomalla sen lähelle vanhaa (alle 2 senttimetriä toisistaan); muutaman sekunnin kuluttua vanhassa laitteessa näkyy käytettävän Apple-tilin vahvistusikkuna; tarkistamme, että se on oikea tili ja paina sitten Jatkuu.

Uuteen laitteeseen ilmestyy kolmiulotteinen QR-koodi, joka meidän on skannattava vanhan iPhonen kameralla nostamalla se sen yläpuolelle; Varmistetaan, että kehystetään koodi hyvin, jotta voimme muodostaa nopean yhteyden.

Yhteyden muodostamisen jälkeen painamme (vanhassa laitteessa) kohdetta Jatka uuteensiirrytään nyt uuteen iPhoneen, kirjoita vanhan laitteemme avauskoodi ja valitse kohde Lataa iCloudista. Seuraavissa näytöissä voimme määrittää Face ID:n tai Touch ID:n, meiltä kysytään uudelleen Apple ID -tilin salasana ja voimme vihdoin palauttaa sovellukset, tiedot ja asetukset uusimmasta iCloud-varmuuskopiosta.

Toimenpiteen lopussa voimme myös valita, palautetaanko sijaintiin, yksityisyyteen, Apple Payhin ja Siriin liittyvät asetukset, jotta voimme aloittaa uuden iPhonen käytön välittömästi.

Tämä toimenpide on riittävän nopea, mutta paljon riippuu myös Wi-Fi-verkosta, jota päätämme käyttää sillä hetkellä palauttaa iCloud-varmuuskopiosta (suosittelemme erittäin nopeaa Wi-Fi-verkkoa, jotta kulkuaika lyhenee alle 20 minuuttiin).

2) Käytä manuaalista siirtoa (langattoman kautta)

Edellisellä menetelmällä voit käyttää iCloud-varmuuskopioon jo tallennettuja tietoja, mutta jos varmuuskopio on hyvin vanha (tai meillä ei ole aktiivisia varmuuskopioita), voimme käyttää iPhonen siirtotyökalu siirtää kaikki tiedot välittömästi puhelimesta toiseenkäyttämällä langatonta yhteyttä tai erillistä kaapelia.

Jatkamiseksi toistamme kaikki yllä jo nähdyt vaiheet pitämällä kahta puhelinta lähellä toisiaan ja skannaamalla kolmiulotteisen QR-koodin ja heti kun tilan valintaikkuna tulee näkyviin, valitsemme tällä kertaa kohteen. Siirto iPhonesta.

Vanhassa iPhonessa muutaman sekunnin kuluttua tulee näkyviin vahvistusnäyttö, jossa meitä pyydetään käyttämään nykyistä Apple-tiliä uuden iPhonen määrittämiseen. Painamisen jälkeen Jatkuukolmiulotteinen koodi tulee näkyviin uuteen iPhoneen, joka skannataan vanhan takakameralla.

Kun yhdistäminen on tehty, paina Päätä uudesta [Dispositivo] uudessa iPhonessa vahvistamme Face ID:llä tai Touch ID:llä ja annamme Apple-tilin salasanan. Uudessa ikkunassa meiltä kysytään, siirretäänkö kaikki tiedot langattoman yhteyden kautta.

Varmistetaan, että molemmat iPhonet on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon (mahdollisesti yhteen 5 GHz Wi-Fi-verkkonopeampi ja vakaampi), pysymme modeemin lähellä, valitsemme palautettavat tiedot ja odotamme sitten prosessin loppua (nopealla verkossa enintään 5-10 minuuttia).
Pidämme laitteet vierekkäin ja jätämme ne kytkettynä pistorasiaan (lataukseen), kunnes tiedonsiirtoprosessi on valmis.

3) Manuaalinen siirto kaapelin kautta

Vaihtoehtoisesti voimme myös yhdistää kaksi iPhonea kautta sovitin ja Lightning-kaapeli; voimme molemmat löytää ne Amazonista seuraavista linkeistä.

Kun olet yhdistänyt kaksi iPhonea kaapelilla ja sovittimella, toista yllä olevat vaiheet ja valitse Siirto iPhonesta tarvittaessa; kahden laitteen välinen yhteyssymboli ilmestyy yläosaan ja voimme vihdoin siirtää kaikki tietomme (mutta myös tilit, sovellukset ja asetukset) turvallisesti ja tehokkaasti (alle 5 minuutissa).

4) Manuaalinen siirto iTunesin tai Finderin kautta

Tietojen siirtämiseen vanhasta iPhonesta voimme myös käyttää iTunesia Windowsissa tai Finder-sovellusta macOS:ssä käyttämällä PC- tai Mac-muistiin tallennettua vanhan laitteen varmuuskopiota.

Jatka yhdistämällä vanha iPhone tietokoneeseen ja avaamalla sovellus iTunes (Windowsissa) tai avaa Finder-sovellus (Mac), päivitä puhelimen käyttöjärjestelmä (tarvittaessa), paina iPhone-kuvaketta ylhäällä (iTunesissa) tai sivussa (Finderissä), siirry välilehdelle Yhteenveto ja paina painiketta Tee varmuuskopiot nyt.

Varmuuskopioinnin jälkeen irrotamme vanhan iPhonen, yhdistämme uuden iPhonen tietokoneeseen, avaa iTunes tai Finder-sovellus, paina uudelleen Yhteenvetonapsauta painiketta Palauta Iphone palauttaaksesi iPhonen alkuperäiset asetukset (jos olemme jo aktivoineet puhelimen), valitsemme Älä peräännysiirrämme puhelinostot tarvittaessa ja vahvistamme palautuksen.

Päivitämme tarvittaessa käyttöjärjestelmän; Muistutamme, että uuteen iPhoneen asennetun iOS-version on vastattava palautettavan varmuuskopion versiona, muuten se ei toimi.

Kun palautus on valmis, paina iPhone-kuvaketta uudelleen ja valitse kohde Palauta tästä varmuuskopiosta ja valitse vanhan iPhonen varmuuskopio, napsauta Jatkuu ja odotamme siirtoprosessin loppua.

5) Kuinka siirtää tiedostoja kahden iPhonen välillä

Yllä näkyvillä järjestelmillä voit siirtää sovelluksia, henkilökohtaisia ​​tietoja ja asetuksia, mutta tärkeitä asiakirjoja voi puuttua tai musiikki- ja videokokoelmia, joita emme todellakaan halua menettää. Tässä tapauksessa paras tapa siirtää muita tiedostoja kahden iPhonen välillä on käyttää ominaisuutta Pudottaa lentokoneesta.

Tämän määrityksen jälkeen jaamme tiedoston tai sivuston kuten aiemmin on nähty (painikkeella Jaa).

Jos vastaanottava iPhone kuuluu äskettäin tapaamallemme henkilölle, jolle haluamme lähettää tiedoston, määritämme AirDropin Kaikki, joten voit tarkastella kaikkia lähellä olevia Apple-laitteita (jos AirDrop on käytössä). Olemme luonnollisesti erittäin varovaisia, kun asetamme tämän tilan, koska voimme lähettää tärkeitä tiedostoja Apple-laitteeseen, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa (siirron jälkeen on parempi poistaa tämä tila käytöstä ja palata Vain yhteystiedotturvallisuuden lisäämiseksi).

Jatka avaamalla Tiedostot-sovellus vanhassa iPhonessa heti kaiken määrittämisen jälkeen (kuten edellisissä luvuissa), mene siirrettävään kansioon, pidä kansiota tai tiedostoa alhaalla, valitse kohde Jaa niin jatketaan Pudottaa lentokoneesta.
Pidämme kahta iPhonea lähellä toisiaan ja heti kun uuden iPhonen nimi tulee näkyviin, painamme sitä aloittaaksesi siirron.

Johtopäätökset

Vanhan iPhonen vaihtaminen uuteen on todella helppoa ja vaikka emme olisikaan suuria tekniikan asiantuntijoita, riittää, että noudatamme kaikki kuvatut vaiheet kirjaimellisesti, jotta voimme siirtää kaikki tiedot, sovellukset ja asetukset laitteelta toiselle kaikkien tarjoaman tavanomaisen käyttökokemuksen avulla. Applen tuotteet.

Onko meillä Android-älypuhelin ja haluatko vaihtaa iPhoneen? Noudata vain oppaissamme olevia ehdotuksia Vaihda Androidista iPhoneen ja siirrä kaikki tietosi Ja Siirrä yhteystiedot ja numerot Androidista iPhoneen.

Jos kuitenkin etsimme vaihtoehtoa AirDropille tiedostojen ja kansioiden siirtämiseen kahden älypuhelimen välillä (ei välttämättä molempien iPhonen välillä), suosittelemme, että luet artikkelimme siitä, miten Siirrä tiedostoja Whatsapp- ja Telegram-pilveen.

Indeksi
  1. 1) Käytä iCloud Transferia
  2. 2) Käytä manuaalista siirtoa (langattoman kautta)
  3. 3) Manuaalinen siirto kaapelin kautta
  4. 4) Manuaalinen siirto iTunesin tai Finderin kautta
  5. 5) Kuinka siirtää tiedostoja kahden iPhonen välillä
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up