Gmailin tai Google-tilin palautus - Toimi näin varasähköpostin avulla

Google-tilin palautusprosessi vaatii henkilöllisyyden varmistamisen. Unohtunut salasana tai käyttäjänimi, sekä tilin luvaton käyttö vaativat erityistoimenpiteitä. Vaikeissa tapauksissa uusi tili tai Googleen yhteydenotto voi olla ratkaisu.

Google-tilin palauttaminen

Jos Google-tilisi on poistunut käytöstä tai olet kadottanut pääsyn siihen jostakin syystä, älä huolestu. Usein tilin palauttaminen voi olla mahdollista noudata tarkoin annettuja ohjeita.

Palautusprosessi

Palauttaaksesi Google-tilisi, sinun tulee vahvistaa henkilöllisyytesi eri menetelmillä. Noudata seuraavia vaiheita:

 1. Mene Google-tilin palautussivulle.
 2. Anna tilisi sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
 3. Noudata näytölle tulevia ohjeita vahvistaaksesi, että olet tilin oikea omistaja.

Ongelmatilanteet

Jos kohtaat ongelmia tilin palauttamisessa, kuten unohdettu käyttäjänimi tai salasana, tai et pysty vastaanottamaan vahvistuskoodeja, seuraa näitä vinkkejä:

 • Väärät arvaukset eivät poista sinua tilin palautusprosessista: Voit yrittää useita kertoja, jos ensimmäinen yrityksesi eivät natsaa.
 • Eri menettelyt tilin palautuksessa: Jos sait tilisi työpaikan, oppilaitoksen tai muun ryhmän kautta, sinun kannattaa ottaa yhteyttä järjestelmänvalvojaan.
 • Lapsen tilin salasanan palautus: Alle 13-vuotiaan lapsen tilin voi palauttaa nollaamalla salasanan, kunhan olet tilin ylläpitäjä.

Unohtunut salasana

Salasanan palauttaminen on yleisin toimenpide Google-tilin palautuksessa. Varmista, että voit vastata Gmailiin liittyviin turvakysymyksiin ja että sinulla on pääsy palauttamisen sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, johon palautuskoodi lähetetään.

Kirjautumisen sähköpostiosoite unohtunut

Jos kirjautumisen sähköpostiosoite on unohtunut, käytä palautusvaihtoehtoja, jotka auttavat käyttäjänimen palauttamisessa Googlen palveluiden parissa.

Joku muu käyttää tiliäsi

Ilmoita välittömästi Google-tilin luvattomasta käytöstä. Seuraa Googlen ohjeistuksia tietoturvan palauttamiseksi ja ota tarvittaessa lisätietoja hakkeroidun tai kaapatun tilin suojaamiseksi.

Kirjautuminen ei onnistu muusta syystä

Kohtaamiasi kirjautumisongelmia ei aina ole helppo tunnistaa. Lue lisää Googlen kirjautumisohjeista selvittääksesi, mikä estää pääsysi tilillesi.

Poistetun Google-tilin palauttaminen

Äskettäin poistetun tai epäaktiiviseksi muodostuneen Google-tilin palauttaminen voi olla mahdollista seuraavia ohjeita noudattaen.

Kirjautuminen ei vieläkään onnistu

Jos mikään edellä mainituista keinoista ei auta, voit harkita uuden tilin luomista tai ottaa yhteyttä suoraan Googleen apua varten. Huomioi, että Google ei tarjoa puhelinapua eikä tee yhteistyötä ulkopuolisten palautuspalvelujen kanssa.

Indeksi
 1. Google-tilin palauttaminen
  1. Palautusprosessi
  2. Ongelmatilanteet
  3. Unohtunut salasana
  4. Kirjautumisen sähköpostiosoite unohtunut
  5. Joku muu käyttää tiliäsi
  6. Kirjautuminen ei onnistu muusta syystä
  7. Poistetun Google-tilin palauttaminen
  8. Kirjautuminen ei vieläkään onnistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up