Jos Alexa ei vastaa, kuinka Echon vianmääritys tehdään

Entä jos Alexa-ääniavustaja on lakannut toimimasta tai ei kuule meitä? Katsotaanpa kuinka ratkaista yleisiä Amazon Echo -ongelmia

Ääniassistentti Alexa on valloittanut kaikki tietokoneharrastajat eikä, kiitos myös Amazonin tarjoamien kaiuttimien suunnittelun ja tehokkuuden. Valitettavasti ongelmat voivat vaikuttaa myös tehokkaimpiin ja innovatiivisimpiin teknologioihin: jopa Alexa saattaa lakata toimimasta tai ei vastata oikein komentoihimme, jolloin valitettavat käyttäjät toistavat saman komennon useita kertoja.

Jos mekin olemme kohdanneet virheitä tai ongelmia Alexa-kaiuttimien kanssa, olemme löytäneet oikean oppaan: tässä näytämme sinulle itse asiassa amazon assistantin vianetsintä, joten voit käynnistää suosikkiäänikomentosi uudelleen ilman pelkoa, että Alexa voi ymmärtää tai ymmärtää väärin ääneen käynnistetyn komennon.

Indeksi

  Ongelmia Alexan mikrofonin kanssa

  Useimmissa tapauksissa Alexan ymmärrysongelmat johtuvat kaiuttimen väärästä asennosta tai virheestä käynnistyskomennon kutsumisessa. Kuten Amazon suosittelee, kaikki Echo-laitteet tulisi sijoittaa huoneen keskelle, välttäen seiniä mahdollisimman paljon: jos asetamme kaiun lähelle seinää, itse asiassa äänemme kaiku (todellinen) saavuttaa yhden Alexan mikrofoneista, jolla on jonkin verran vaikeuksia tulkita komentoa.

  Punainen kaiku

  Jos Echo on jo sijoitettu huoneen keskelle, tarkista, ettei Echon mikrofoni ole sammunut: jos painamme vahingossa Mykistä Alexa ei koskaan kuule meitä. Jos lähestyessämme Echoa huomaamme punaisen ympyrän tai punaisen reunan (mikrofoni pois päältä), aktivoi se uudelleen painamalla mikrofoninäppäintä uudelleen.

  Käynnistä tai nollaa Echo-laite

  Jos huomaamme, että Alexan ongelma ilmenee hyvin usein, saattaa olla hyvä idea käynnistää laite uudelleen tai palauttaa se alkuperäisiin asetuksiin. Käynnistääksesi sen uudelleen, meidän tarvitsee vain poistaa pistoke, odottaa 10 sekuntia ja kytkeä sama pistoke uudelleen käynnistääksesi Amazon Echo kokonaan.

  Voit palauttaa Amazon Echon alkuperäiset asetukset avaamalla sovelluksen Amazon Alexa puhelimessamme painamme valikkoa alaspäin Laitteet, valitse yläreunasta valikko Kaiku ja Alexa, paina kaiutinta tai palautettavaa Alexa-laitetta, paina rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja vieritä sitten, kunnes löydät kohteen Peruuta rekisteröinti.

  Rekisteröinnin poistamisen jälkeen Echo palaa pariliitostilaan: nyt voimme jatkaa nollausta, käynnistämällä Alexa-sovelluksen uudelleen puhelimesta ja lisäämällä Echon valikosta Laitteet -> Uudet (oikeassa yläkulmassa olevan +-kuvakkeen muodossa).

  Vaihda Alexa-aktivointisana

  Toinen tehokas tapa ratkaista ongelmia Alexa-avustajan kanssa on muuttaa aktivointisanaa, käyttämällä jotakin muuta puheavustajassa käytettävissä olevaa sanaa (usein käytännöllisempi ja vähemmän hämmentävä kuin "Alexa"). Voit vaihtaa aktivointisanan avaamalla sovelluksen Amazon Alexa puhelimessa, palataan valikkoon Laitteet -> Echo ja Alexa, paina kaiutinta tai määritettävää laitetta, paina rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja avaa lopuksi valikko Aktivointi sana.

  Aktivointi sana

  Valitse avautuvasta ikkunasta vaihtoehtoinen aktivointisana väliltä Tietokone, Kaiku tai Amazon, jotta äänikomentojen vastaanotto paranee. Kokemuksemme mukaan tehokkaimpia äänikomentoja ruuhkaisessa tai erittäin suuressa talossa ovat Kaiku Ja Amazon, mutta tietokoneella voi olla myös viehätyksensä niille, jotka haluavat käyttää Alexaa todellisena digitaalisena hovimestarina.

  Jos talossamme on useita Alexa-laitteita, aktivointisanaa kannattaa vaihtaa vain, jos ne ovat samassa huoneessa tai naapurihuoneissa, jotta vältetään komentojen päällekkäisyys erityyppisten kaikujen välillä.

  Muuta Alexan tietosuoja-asetuksia

  Pohjimmiltaan Amazon tallentaa kaikki Alexan mikrofonin tallentamat lauseet, jopa vahingossa tapahtuvan aktivoinnin tapauksessa: nämä lauseet tallennetaan anonyymisti, mutta silti analysoidaan ja käsitellään (jopa oikeiden ihmisten toimesta) parantaa Alexan komentojen tunnistusominaisuuksia. Jos olemme muuttaneet Alexan tietosuoja-asetuksia aiemmin, tämä voi heikentää Alexan kykyä havaita ja tulkita komentoja hyvin.

  Ongelman ratkaisemiseksi meidän tarvitsee vain avata Amazon Alexa -sovellus puhelimessa uudelleen, painaa valikon oikeaa alakulmaa Muut, paina ääntä asetukset, vieritä valikkoon Alexan tietosuoja ja paina lopuksi valikkoa Hallitse Alexa-tietojasi.

  Alexan tietosuoja

  Maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi käynnistäessämme äänikomentoja Alexan kanssa, muista tallentaa tallenteet manuaaliseen poistamiseen asti (valikossa Valitse, kuinka kauan tallenteet tallennetaan), aktivoimme kohteiden vieressä olevan kytkimen Äänitallenteiden käyttö Ja Käytä viestejä parantaaksesi transkriptioita. Näillä aktiivisilla äänillä Alexa muistaa enemmän asioita, mutta reagoi paljon paremmin kaikkiin äänikomentoihin.

  Jos haluat lisätietoja Alexan tietosuoja-asioista, pyydämme sinua lukemaan oppaamme Vakoileeko Alexa siis meitä? mikä on ratkaisu?

  Johtopäätökset

  Yllä näkyvillä ratkaisuilla meidän pitäisi pystyä ratkaisemaan useimmat Amazon Alexan ja kaikkien Amazon Echo -laitteiden äänikomentojen vastaanottamiseen liittyvistä ongelmista ilman, että sinun tarvitsee toistaa komentoa kahdesti joka kerta tai odottaa, että Alexa tulkitsee oikein. mitä sanomme .

  Viimeisenä vinkinä suosittelemme sinua anna vähintään sekunnin kulua aktivointisanan ja varsinaisen komennon välillä: Komennon sanominen liitettynä ilman taukoa vaikeuttaa Alexaa meluisissa ympäristöissä tai kun lähellä on paljon ääniä.

  Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme Kuinka vaihtaa ääni Alexaan, Siriin ja Google Assistantiin Ja Kuinka lisätä Alexa modeemiin tai reitittimeen.

  Jos toisaalta haluamme käynnistää tietokoneen Alexan kanssa, lue vain syvällinen analyysimme Kuinka käynnistää tietokone Alexan äänikomennoilla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up