Automaattisesti katoavat viestit ajastimella WhatsAppissa

Kuinka aktivoida chat-ajastin ja lähettää lyhytkestoisia viestejä Whatsappissa, jotka katoavat automaattisesti tietyn ajan kuluttua

WhatsApp on mukautunut kilpaileviin sovelluksiin ja tarjoaa nyt i lyhytaikaisia ​​viestejäeli viestejä jotka katoavat automaattisesti tietyn ajan kuluttua. On hyvä heti sanoa, että tämä ei ole tapa lähettää salaisia ​​viestejä tai viestejä, jotka tuhoutuvat heti luettuaan, vaan yksinkertaisesti tapa olla tallentamatta chatissa lähetettyjä viestejä ikuisesti. Tällä toiminnolla voimme luoda chatin väliaikaisista viesteistä ja lähettää lyhytkestoisia viestejä, jotka katoavat automaattisesti.

Voit tehdä sen käyttämällä lyhytaikaisia ​​viestejä kaikki tietyssä chatissa lähetetyt viestit, ovat poistetaan automaattisesti 7 päivän kuluttua, jopa niille, jotka saavat ne. Tätä aikarajaa ei voi muuttaa, eikä ole takeita siitä, että lyhytaikaisten viestien vastaanottaja ei pysty tallentamaan ja pitämään keskustelua eri tavoin tai välittämään niitä eteenpäin muihin chateihin. Aiemmat keskustelut säilyvät ennallaan, mutta kun ominaisuus otetaan käyttöön, se koskee kaikkia sen jälkeen lähetettyjä viestejä.

Indeksi

  Aktivoi lyhytaikaiset viestit

  Aktivoidaksesi WhatsApp lyhytaikaiset viestit avaamme chatin yhteystiedon tai ryhmän kanssa, paina yläreunassa vastaanottajan tai ryhmän nimeä ja avautuvassa välilehdessä valikkoa Väliaikaisia ​​viestejä ja aktivoi kohteen valintamerkki Aktivoi.
  Efemeraalinen Kun ominaisuus on asetettu valittuun chattiin, kaikki kyseisen henkilön tai ryhmän kanssa vaihdetut viestit poistetaan automaattisesti WhatsAppista seitsemän päivän kuluttua. Yhteystiedon tai ryhmän keskustelussa huomaat alareunassa olevan kirjoituksen, joka varoittaa, että Efemeraalit viestit -toiminto on aktivoitu ja kaikki kyseisessä chatissa lähetetyt uudet viestit poistetaan automaattisesti seitsemän päivän kuluttua. . Lisäksi keskustelukuvake luettelossa ja myös itse chatissa näyttää sekuntikellosymbolin.

  Ota se huomioon koko keskustelu on ohimenevää. Kun aktivoimme vaihtoehdon, vastaanottaja näkee saman ilmoituksen, joka näkyy meille, ja hänelle ilmoitetaan, että kaikki lähetetyt ja vastaanotetut viestit poistetaan automaattisesti 7 päivän kuluttua. Myös lyhytaikaiset viestit toimivat ryhmissä: jos olet ryhmän ylläpitäjä, voit koskettaa ryhmän nimeä ja aktivoida sitten vaihtoehdon varmistaaksesi, että kaikki chatissa vaihdetut viestit poistetaan automaattisesti 7 päivän kuluttua.

  Se voi poista katoavat viestit käytöstä WhatsAppissa milloin tahansa chatin aikana napauttamalla ilmoitusta suoraan tai siirtymällä keskustelu- tai ryhmävälilehdelle. Väliaikaiset viestit voidaan myös aktivoida WhatsApp Web ja alkaenWhatsApp-sovellus Windowsille ja Macille.

  Ajastin viesteille ja pysyville lyhytaikaisille viesteille

  Äskettäisen päivityksen jälkeen Whatsappissa on myös mahdollista tehdä lyhytaikaisista viesteistä pysyviä ja aktivoida ne kaikissa chateissa aina.
  Mennä sisään asetukset (Avaa asetukset painamalla kolmella pisteellä olevaa painiketta oikeassa yläkulmassa), ja siirry sitten kohtaan Tili> Tietosuoja, löydät vaihtoehdon Viestin oletusajastin jonka avulla voit tehdä kaikista Whastapp-keskustelujen viesteistä lyhytaikaisia ​​ja poistaa ne automaattisesti ilman, että ne jää puhelimen muistiin, mikä tekee niistä peruuttamattomia.
  Kun tämä asetus otetaan oletusarvoisesti käyttöön, kaikki uusien keskustelujen viestit eivät enää näy valitun ajan kuluttua, joka voi olla 24 tuntia, 7 päivää tai 90 päivää. Vaihtoehto ei muuta mitään olemassa olevissa keskusteluissa.

  Lyhytaikaisten viestien rajat

  Poikkeuksena ja rajoituksena tästä toiminnosta on, että jos välität lyhytaikaisen viestin toiseen chattiin, jossa viestin katoaminen ei ole käytössä, se jää näkyviin myös sen jälkeen, kun se on kadonnut alkuperäisestä chatista. Tähän lisätään, että se on aina mahdollista ota kuvakaappaus chatista, jossa lyhytaikaiset viestit ovat aktiivisia, jotta kaikki lyhytaikaisten viestien säilyttämisestä kiinnostuneet voivat jatkaa tekemällä sellaisen valokuva puhelimen näytölle.

  Lisäksi viestit katosivat ja poistettiin, ne voidaan silti palauttaa palauttamalla WhatsApp-varmuuskopio (mutta jos varmuuskopioit katoavat viestit, ne poistetaan seuraavasta varmuuskopiosta 7 päivän kuluttua).

  Harkitse sitä sitten chatin osallistujat voivat ottaa viestin katoamistoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa. Joten jos laitamme ominaisuuden päälle, toinen chatissa oleva henkilö tai muut ryhmän jäsenet voivat poistaa sen käytöstä. Ryhmissä vain järjestelmänvalvojat voivat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä lyhytaikaisia ​​viestejä.

  Mitä tulee WhatsAppissa lähetettyihin liitteisiin tai tiedostoihin, valokuviin, videoihin ja muuhun, jos ne lähetetään lyhytaikaisessa chatissa, ladatut tiedostot säilyvät puhelimen muistissa, vaikka ne katoavat keskustelusta 7 päivän kuluttua.

  Johtopäätökset

  WhatsAppissa uusien toimintojen käyttöönotto on aina hieman arka, ja lyhytaikaiset viestit eivät väistä tätä sääntöä: lyhytaikaiset viestit voivat olla hyödyllisiä niille, jotka haluavat poistaa viestinsä viikon kuluttua mutta ne ovat hyvin erilaisia ​​kuin suosituissa sovelluksissa, kuten Signaali tai sähke todellisilla itsetuhoisilla viesteillä.

  Näillä kahdella sovelluksella voimme todella lähettää salaisen viestin, joka katoaa heti sen lukemisen jälkeen tai voi kadota kokonaan muutaman minuutin kuluttua (7 päivää odottamatta). WhatsApp aloitti tästä näkökulmasta taaksepäin, mutta olemme varmoja, että se pystyy palauttamaan kadonneen maaperän lyhyessä ajassa.

  Jos välitämme yksityisyydestä ja haluamme lähettää a salainen viesti on salattu ja vaikea siepata, suosittelemme, että luet oppaamme kuinka piilottaa tekstiviestit valokuvassa tai kuvassa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up