Jos Google Chrome ei vastaa, kuinka korjata

Jos Google Chromessa on ongelmia Katsotaanpa, kuinka ne korjataan, kun se ei vastaa tai on estetty.

Maailman eniten käytetty selain on epäilemättä Google Chrome, mutta tämä ei tarkoita, että selain olisi virheetön. Joissakin tietokoneissa Google Chrome tuottaa usein hieman ärsyttäviä ongelmia, kaatuu, kun selaat välilehtiä tai kirjoitat tekstikenttään. Näissä skenaarioissa on vaikea arvata, mitä tapahtuu, ja meillä on tapana syyttää Internet-yhteyttä, kun vastuuhenkilö on Google Chrome, joka ei vastaa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kaikki vaiheet, joita sinun on noudatettava palauttaa Google Chromen oikean toiminnan ja estää sitä jäätymästä tai "halvaantumasta" selatessasi verkkoa, chatin aikana, videopuhelun aikana tai intensiivisen web-sovellusten käytön aikana.

Poista käytöstä / ota käyttöön laitteistokiihdytys

Jos Google Chrome ei vastaa komentoihin, kun käynnistämme videon tai kun aloitamme sivun, jolla on paljon multimediasisältöä, ongelma saattaa liittyä laitteistokiihdytykseen, joka on erittäin hyödyllinen Chromen ominaisuus, mutta joka aiheuttaa usein ongelmia tietokoneissa, joissa on muutama vuosi heidän harteillaan.

Koska ongelma voi ilmetä molemmissa skenaarioissa (laitteistokiihdytyksen ollessa käytössä ja poissa käytöstä), edetään vaihe vaiheelta ja tehdään kaikki asianmukaiset yritykset. Siirrytään ensin valikkoon, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa, ja avaa valikko asetukset, laajennetaan osiota Pitkälle kehittynyt, mennään valikkoon Järjestelmä ja tarkistamme äänen Käytä laitteistokiihdytystä, jos mahdollista.

Jos ääni on aktiivinen ja meillä on ongelmia, yritämme poistaa kytkimen käytöstä ja käynnistää selaimen uudelleen; Jos toisaalta huomaamme, että kohde on poistettu käytöstä, yritämme aktivoida sen ja käynnistää selaimen uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan. Tästä muutoksesta voimme myös lukea oppaamme kuinka GPU Hardware Acceleration otetaan käyttöön selaimissa.

Päivitä Google Chrome

Ratkaisiko laitteistokiihdytyksen pelaaminen ongelman? Seuraava vaihe, jota suosittelemme noudattamaan, on selaimen päivittäminen, mikä voi ratkaista monia vanhoissa tietokoneissa tai uusilla komponenteilla syntyneitä ongelmia.

Käynnistä Google Chrome -päivitys painamalla valikkoa, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa, ja avaa valikko Opas ja lopuksi napsauta Tietoja Google Chromesta. Jos päivityksiä on, selain lataa ja asentaa ne välittömästi tietokoneeseen; lopuksi painamme nappia Uudelleenkäynnistää jotta muutokset tulevat voimaan.

Poista kaikki laajennukset käytöstä

Toinen syy Google Chromen ongelmiin ja estoihin ovat laajennukset, varsinkin jos olemme asentaneet niitä liian monta. Löytääksesi nopeasti selaimen estosta tai toimintahäiriöstä vastuussa olevan henkilön, avaa tavallinen valikko, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa, avaa valikko Muut työkalut, Klikkaa Laajennukset ja paina kunkin laajennuksen vieressä olevia kytkimiä.

Kun kaikki selaimen laajennukset on poistettu käytöstä, yritetään navigoida sivulle, jolla esto tapahtui tai johon selain ei vastannut; Jos kaikki toimii oikein, ongelma on varmasti yksi selaimessa olevista laajennuksista.

Löytääksemme vastuullisen henkilön aktivoimme Chromessa olevat laajennukset yksi kerrallaan ja käymme loukkaavalla sivulla löytääksemme välittömästi poistettavan lisäosan. Muistutamme, että muutaman pidennyksen hankkiminen (enintään 3 tai 4) on yksi tehokkaimmista temppuista Chrome on aina nopea.

Tyhjennä Chromen välimuisti

Google Chrome ei vastaa tai kaatuu useilla sivustoilla? Jos kaikki aiemmat temput eivät ole toimineet, voimme yrittää tyhjentää selaimen välimuistin, jotta voimme ladata uudelleen kaikki verkkosivujen elementit poistamalla kaikki siihen mennessä ladatut.

Tyhjennä Chromen välimuisti painamalla yläreunassa olevaa osoitepalkkia ja kirjoittamalla chrome: // asetukset / clearBrowserData; vaihtoehtoisesti pääsemme samaan näyttöön viemällä meidät valikkoon, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa, painamalla Kronologia ja lopuksi päälle Poista selaustiedot.

Muista rastittaa uudessa ikkunassa kaikki olemassa olevat kohteet (erityisesti Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot), asetamme aikaväliksi Kaikki ja paina alas Puhdas data. Lopuksi suljemme ja avaamme selaimen uudelleen ja yritämme selata jotakin meille ongelmia aiheuttaneista sivustoista nähdäksemme, onko kaikki ratkaistu.

Tyhjennä DNS-välimuisti

Yksi vaikeimmin havaittavista ongelmista on DNS-välimuistin kylläisyys, joka voi estää Google Chromea lataamasta sivua. Jos meillä on tämäntyyppinen ongelma, voimme tyhjentää Windows-tietokoneen DNS-välimuistin avaamalla Käynnistä-valikon ja kirjoittamalla cmd ja avaamalla Komentokehote.

Kirjoitamme kehotteen näyttöön komennon ipconfig / flushdns, jota seuraa näppäimistön Enter-näppäin; tehdäksesi siivouksesta entistä tehokkaampaa, kirjoitamme myös komennon netsh winsockin nollaus ja painamme aina Enter-näppäintä. Nyt ei jää muuta kuin sulkea selain, käynnistää tietokone uudelleen ja heti kun se on valmis, yritetään käynnistää Google Chrome sivulta, joka ei lataudu, jotta voidaan tarkistaa, onko ongelma poistunut.

Poista VPN ja välityspalvelin käytöstä

Latautuvatko verkkosivut hitaasti vai kaatuuko Chrome-selain, kun avaamme sivustoja? Toinen piilotettu ongelma, johon voimme törmätä, ovat tietämättämme aktiiviset VPN:t ja välityspalvelimet, jotka voivat ohjata yhteyden ja muuttaa IP-osoitetta, jolla muodostamme yhteyden verkkosivustoihin.

Varmista, ettei käytössä ole aktiivista välityspalvelinjärjestelmää, avaamalla Käynnistä-valikko ja valitsemalla asetukset, mennään valikkoon Verkko ja Internet ja paina valikkoa VPN. Tästä valikosta poistamme käytöstä tai poistamme kaikki VPN:t, joita emme käytä tai joita emme ole ohjelmoineet henkilökohtaisesti.

Verkkovälityspalvelinten osalta voimme nopeasti tarkistaa niiden läsnäolon avaamalla Käynnistä-valikon ja kirjoittamalla Internet-asetukset, avaa vastaavan kohteen ja vie meidät välilehteen Liitännät ja painamalla LAN-asetukset. Jos verkkovälityspalvelin on aktiivinen, voimme poistaa sen nopeasti käytöstä poistamalla kohteen valintamerkin Käytä välityspalvelinta LAN-yhteyksiin.

Nollaa Google Chrome

Jos Google Chrome ei vastaa millään sivulla tai havaitsemme liikaa hidastuksia, on suositeltavaa palauttaa selain alkuperäisiin asetuksiin, jotta voit aloittaa alusta ilman henkilökohtaisia ​​muutoksia. Aloita Google Chromen palautus siirtymällä valikkoon, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa, avaamalla valikko asetukset, laajennetaan osiota Pitkälle kehittynyt, painamme valikkoa Nollaus ja puhdistus, Klikkaa Palauta alkuperäiset tehdasasetukset ja paina lopuksi Nollaa.

Chrome-selain ei edes aukea? Tässä skenaariossa on parempi poistaa sen asennus Windowsin asetuksista tai ohjauspaneelista ja jatkaa uudella asennuksella, lataamalla asennusohjelman viralliselta Google Chrome -sivustolta.

Aloita suojausskannaus

Ovatko Google Chromen verkkosivut erilaisia ​​kuin odotimme? Näkyykö selaamisen aikana ärsyttäviä mainoksia ja ponnahdusikkunoita? Tässä tapauksessa Google Chrome ei ole vastuussa viruksista tai haittaohjelmista, jotka ovat juurtuneet järjestelmään.

PC:n puhdistamiseen uhista ja viruksista voimme käyttää itse Google Chromea, johon on integroitu hyvä puhdistustyökalu. Jatkamiseksi palataan valikkoon asetukset, laajennetaan osiota Pitkälle kehittynyt, valitsemme valikon Nollaus ja puhdistus, jatkamme Puhdista tietokoneesi ja lopuksi jatkamme Löydöt. Tarkistuksen lopussa käynnistämme tietokoneen uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Jos tämä puhdistustyökalu ei riitä uhkien poistamiseen, kokeillaan Malwarebytes, yksi parhaista työkaluista poista virukset tietokoneeltasi.

Chrome ei toimi

Chrome ei toimi voi olla hyvin turhauttavaa, kun yrität selata internetiä tai suorittaa muita tehtäviä. Onneksi on olemassa useita tapoja ratkaista tämä ongelma. Ensinnäkin, voit yrittää päivittää Chrome-selaimen uusimpaan versioon. Tämä voi korjata monia ongelmia, jotka saattavat aiheuttaa Chrome-selaimen kaatumisen tai jäädyttämisen.

Toiseksi, voit tyhjentää selaimen välimuistin, evästeet ja muut tallennetut tiedot. Joskus nämä tiedot voivat aiheuttaa ongelmia Chrome-selaimen suorituskyvyssä. Voit tehdä tämän menemällä Chrome-selaimen asetuksiin, valitsemalla "Lisäasetukset" ja sitten "Selaimen tiedot". Sieltä löydät vaihtoehdon tyhjentää selaimen välimuisti ja muut tallennetut tiedot.

Chrome-selaimen laajennukset voivat myös aiheuttaa ongelmia, jos ne eivät toimi oikein. Voit kokeilla poistaa laajennuksia yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä niistä aiheuttaa ongelman. Voit tehdä tämän menemällä Chrome-selaimen asetuksiin, valitsemalla "Laajennukset" ja sitten poistamalla tai poistamalla käytöstä yksi laajennus kerrallaan.

Virustentorjuntaohjelmat voivat myös aiheuttaa ongelmia Chrome-selaimen suorituskyvyssä. Jos sinulla on virustentorjuntaohjelma asennettuna tietokoneellesi, varmista, että se on päivitetty ja toimii oikein. Voit myös kokeilla poistaa tai poistaa käytöstä virustentorjuntaohjelman tilapäisesti nähdäksesi, vaikuttaako se Chrome-selaimen toimintaan.

Jos edellä mainitut vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, voit yrittää palauttaa Chrome-selaimen oletusasetukset. Tämä voi auttaa korjaamaan mahdolliset asetukset tai muutokset, jotka saattavat aiheuttaa Chrome-selaimen ongelmia. Voit tehdä tämän menemällä Chrome-selaimen asetuksiin, valitsemalla "Lisäasetukset" ja sitten "Palauta asetukset alkuperäisiin oletusarvoihin".

Miksi chrome ei toimi

Miksi Chrome ei toimi? Google Chromen toimimattomuus voi aiheuttaa paljon turhautumista käyttäjille. On useita syitä siihen, miksi Chrome ei vastaa tai ei toimi kunnolla. Yksi yleisimmistä syistä on liian paljon avoimia välilehtiä tai ohjelmia, jotka käyttävät paljon muistia. Toinen mahdollinen syy voi olla vanhentunut Chrome-versio, joka tarvitsee päivityksen. Lisäksi, joskus Chromeen voi vaikuttaa haittaohjelmat tai selaimen laajennukset, jotka voivat aiheuttaa ongelmia.

Miten korjata ongelma? Jos Google Chrome ei vastaa tai ei toimi kunnolla, on olemassa muutamia vaiheita, jotka voit suorittaa korjataksesi ongelman. Ensinnäkin, kokeile sulkea kaikki avoimet välilehdet ja käynnistä Chrome uudelleen. Jos tämä ei auta, tarkista, onko sinulla uusin Chrome-versio ja päivitä se tarvittaessa. Jos ongelma jatkuu, voit yrittää poistaa haittaohjelmat tai poistaa selaimen laajennukset, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Jos mikään näistä vaiheista ei auta, voi olla tarpeen asentaa Chrome uudelleen.

Kuinka välttää tulevia ongelmia? Jotta voit välttää tulevia ongelmia Chromen kanssa, on joitain ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joita voit tehdä. Yksi tärkeimmistä on pitää Chrome päivitettynä ja varmistaa, että sinulla on aina uusin versio. Lisäksi kannattaa välttää liian monien välilehtien tai ohjelmien avaamista samanaikaisesti, koska tämä voi kuormittaa Chromea ja aiheuttaa sen toimimattomuutta. Lisäksi ole varovainen selaimen laajennusten kanssa ja asenna vain luotettavia laajennuksia.

Yhteenveto Google Chromen toimimattomuus voi olla ärsyttävää, mutta useimmissa tapauksissa ongelma voidaan korjata muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Sulje välilehdet, päivitä Chrome, poista haittaohjelmat ja harkitse selaimen laajennusten poistamista. Noudattamalla näitä ohjeita voit välttää tulevia ongelmia ja nauttia saumattomasta selailukokemuksesta Chromessa.

Selain ei avaa sivuja

Selain ei avaa sivuja

Onko sinulla ongelmia Google Chromen kanssa, kun se ei avaa sivuja? Tämä voi olla ärsyttävä ongelma, mutta onneksi siihen on useita ratkaisuja. Yksi yleinen syy tähän ongelmaan on internet-yhteyden ongelma. Varmista, että sinulla on vakaampi yhteys ja yritä uudelleen.

Tarkista laajennukset

Toinen mahdollinen syy siihen, miksi selain ei avaa sivuja, voi olla laajennusten konflikti. Kokeile poistaa kaikki Chromen laajennukset ja käynnistä selain uudelleen. Jos tämä ratkaisee ongelman, voit lisätä laajennukset takaisin yksitellen tarkistaaksesi, mikä niistä aiheuttaa ongelman.

Tarkista palomuuri

Jos selain ei silti avaa sivuja, voit tarkistaa palomuurin asetukset. Palomuuri voi estää Chromen pääsyn internetiin. Varmista, että Chrome on asetettu sallituksi sovellukseksi palomuurissasi ja että se saa tarvittavat luvat.

Poista ja asenna uudelleen

Jos mikään edellä mainituista menetelmistä ei toimi, voit yrittää poistaa Chromen kokonaan ja asentaa sen uudelleen. Tämä voi ratkaista mahdolliset ohjelmistoon liittyvät ongelmat, jotka estävät selaimen toiminnan.

Johtopäätökset

Google Chrome on kestävä selain, joka kestää sisäisiä uhkia ja ongelmia, mutta joissakin tietokoneissa se voi väistämättä aiheuttaa ongelmia estämällä itsensä, estämällä sivustojen näyttämisen tai näyttämällä yksinkertaisen valkoisen ikkunan (ilmeinen merkki estosta tai "jäätymisestä"). Yllä kuvattujen temppujen avulla pystymme ratkaisemaan suurimman osan Google Chromen ongelmista, jotta voimme palata sen käyttöön sujuvasti.

Jos Google Chrome oli liian raskas tietokoneellesi, voisimme korvata sen a kevyt selain muistissa, jotta tietokoneen RAM-muisti ei kyllästy.

Google chrome ei avaa sivuja

Google Chrome ei avaa sivuja

Joskus saattaa ilmetä tilanne, että Google Chrome ei avaa sivuja oikein. Tämä voi aiheuttaa turhautumista ja hidastaa työskentelyä. Onneksi on olemassa useita tapoja korjata tämä ongelma.

Tarkista internet-yhteys

Ennen kuin ryhdyt tekemään muita toimenpiteitä, on tärkeää tarkistaa internet-yhteytesi. Varmista, että olet yhdistänyt verkkoon ja että yhteys on vakaa. Jos yhteys ei toimi kunnolla, Google Chrome ei pysty avaamaan sivuja.

Tyhjennä välimuisti ja evästeet

Toinen yleinen syy sivujen avaamisongelmiin on välimuistin ja evästeiden liiallinen määrä. Voit ratkaista tämän ongelman tyhjentämällä välimuistin ja evästeet selaimestasi. Tämä auttaa Chromea toimimaan nopeammin ja avamaan sivuja ilman ongelmia.

Poista laajennukset ja lisäosat

Joissakin tapauksissa laajennukset ja lisäosat voivat aiheuttaa sivujen avaamisongelmia. Poista tarpeettomat laajennukset ja lisäosat selaimestasi ja käynnistä Chrome uudelleen. Tämä voi auttaa ratkaisemaan ongelman.

Päivitä Google Chrome

Vanha tai päivittämätön selainversio voi myös aiheuttaa ongelmia sivujen avaamisessa. Varmista, että käytät uusinta Chrome-selainversiota ja päivitä se tarvittaessa. Tämä voi korjata monia selainongelmia, mukaan lukien sivujen avaamisongelmat.

Indeksi
 1. Poista käytöstä / ota käyttöön laitteistokiihdytys
 2. Päivitä Google Chrome
 3. Poista kaikki laajennukset käytöstä
 4. Tyhjennä Chromen välimuisti
 5. Tyhjennä DNS-välimuisti
 6. Poista VPN ja välityspalvelin käytöstä
 7. Nollaa Google Chrome
 8. Aloita suojausskannaus
 9. Chrome ei toimi
 10. Miksi chrome ei toimi
 11. Selain ei avaa sivuja
  1. Johtopäätökset
 12. Google chrome ei avaa sivuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up