Kevyemmät ja kannettavat selaimet käytettäväksi kaikilla tietokoneilla

Luettelo parhaista kannettavista ja kevyimmistä selaimista, jotka voidaan laittaa USB-tikulle ja selata yksityisesti miltä tahansa tietokoneelta

Vielä muutama vuosi sitten meidän piti välttämättä asentaa ohjelmia PC:lle käyttämällä kyseisen ohjelman kehittäjän tai valmistajan luomaa suoritettavaa tiedostoa tai asennusohjelmaa. Valitettavasti asentajat voivat myös piilottaa muita ohjelmia tai mainosohjelmia, jotka painavat tietokonetta.

Voimme välttää tämän ongelman käyttää kannettavia ohjelmia, joten voit käyttää ohjelmaa välittömästi asentamatta mitään vaan käynnistämällä suoritettavan tiedoston. Näitä ohjelmia kutsutaan kannettaviksi, koska ne voidaan käynnistää USB-tikulta, eivätkä jätä jälkiä tietokoneeseen, jossa niitä ajetaan.

Tärkeimmät kannettavat tai kannettavat ohjelmat joita meidän on ehdottomasti yritettävä selaimet, eli ohjelmisto, jonka avulla voit kirjoittaa verkko-osoitteita, tehdä hakuja Googlesta ja kaikkea siihen liittyvää Internetin selaaminen yleensä. Katsotaan yhdessä kevyimmät ja kannettavat selaimet tietokoneellasi, joten voit selata Internetiä muutamalla järjestelmäresurssilla.

Indeksi

  1) Kannettava Firefox

  Kannettava Firefox on Mozillan luoma ja ladattavissa oleva kannettava versio selaimesta PortableApps-sivusto.

  Tällä selaimella voimme käyttää kaikkia Mozillan suunnittelemia toimintoja asentamatta mitään tietokoneelle, jotta voimme myös kuljettaa mukana yksityisyyteen ja seurantaevästeiden estämiseen liittyvät edut (joista Firefox on kiistaton kuningas).

  Lisäosien ja laajennuksien ansiosta se on edelleen yksi täydellisimmistä selaimista ja antaa sinun surffata Internetissä hyvällä nopeudella säilyttäen samalla korkean selausturvallisuuden ja reaktionopeuden uhkiin, jotka yrittävät päästä tietokoneellesi Internetin kautta.

  2) Google Chrome Portable

  Google-selain on saatavana myös kannettavana versiona, jonka voi ladata suoraan osoitteesta PortableApps-sivusto.

  Google Chromen kannettava versio toimii hyvin samalla tavalla kuin asennettava versio, mikä tarjoaa maksimaalisen selausnopeuden, erinomainen integraatio Googlen palveluihin ja joukko yhteensopivia laajennuksia asennettavaksi.

  Tämän kannettavan selaimen mukavuus on havaittavissa asettamalla suoritettavan tiedoston USB-avaimeen: voimme näin kuljettaa henkilötietomme, salasanamme, kirjanmerkkimme ja Chromen automaattisen käännöksen takana ilman, että sinun tarvitsee määrittää henkilökohtaista tiliä julkisilla tietokoneilla tai muilla ihmisten tietokoneita.

  3) Opera Portable

  Yksi parhaista selaimista, joita voit kokeilla kannettavassa versiossa, se erottuu varmasti joukosta Opera kannettava, ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta PortableApps-sivusto.

  Opera Portablella meillä on erittäin nopea web-sivujen lataamiseen tarkoitettu selain, joka on varustettu monilla integroiduilla työkaluilla, jotka on suunniteltu helpottamaan ihmisten elämää ja lisäämään turvallisuuden ja yksityisyyden tasoa: mm. integroitu VPN-järjestelmä, jonka avulla voit piilottaa IP-osoitteen selaamisen aikana ja nopeuttaa sivujen lataamista erillisen pakkausjärjestelmän avulla.

  4) Maxthon Cloud Portable

  Toinen mielenkiintoinen selain, jota voimme kokeilla kannettavassa versiossa, on Maxthon Cloud kannettava, ladattavissa myös osoitteesta PortableApps-sivusto.

  Maxthon Cloud Portable on vähemmän suosittu selain kuin aiemmat, mutta se tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten kaksoisrenderöintimoottorin sivustoille. Jos meillä on vaikeuksia lataamisessa, joitain sivuja voidaan käyttää Internet Explorer Trident -moottori ylläpitää maksimaalista yhteensopivuutta, unohtamatta integroituja pilviominaisuuksia (joiden avulla voit tallentaa salasanoja päästäksesi sivustoille ja käyttää niitä uudelleen ohjelman mobiiliversiossa).

  5) Kannettava Otter Browser

  Ne, jotka pitävät vanhasta Opera-käyttöliittymästä, voivat kokeilla selainta Kannettava Otter-selain, ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta PortableApps-sivusto.

  Tällä selaimella on selkeästi retro-ilme, mutta se lataa sivut yhtä nopeasti kuin muutama muu, ja se on erittäin kevyt käynnistyksen yhteydessä ja muistissa. Se voi olla hyvä vaihtoehto sellaisten sivustojen avaamiseen, joita ei ole optimoitu nykyaikaisille selaimille tai selata web-sivuja ilman laajennuksia, jolloin käytetään vain renderöintikonetta pyydettyjen sivujen lataamiseen.

  Muut kannettavat selaimet

  Tähän mennessä nähtyjen kevyiden ja kannettavien selainten lisäksi voimme ladata myös muita vähemmän tunnettuja selaimia, jotta meillä olisi aina toimiva vaihtoehto ja pystymme täyttämään USB-tikkua kannettavilla selaimilla käytettäväksi tarvittaessa tai kehitystyön aikana uudesta sivustosta.

  1) KMeleon on erittäin kevyt ja nopea versio Firefoxista. Tämä selain antaa heti erinomaisen vaikutelman myös jäykkyydestään johtuen (se ei koskaan kaadu). Koska se on hyvin muokattavissa sekä grafiikan että toimintojen osalta, se tukee myös kuuluisia Firefoxin lisäosia, jotka on myös mukautettu KMeleonille.

  2) QupZilla yksi kevyimmistä selaimista perustuu Webkit-moottoriin ja Qt Frameworkiin Windowsille ja Linuxille. Vaikka projekti tällä hetkellä pysähtyisi, voimme silti ladata uusimman version testataksemme vanhoilla sivustoilla tai nähdäksemme, onko vanhoja laajennuksia käynnissä.

  3) Slimjet, nopein ja kevyin selain ehdottomasti, kokeilla ehdottomasti, jos etsimme erittäin kevyttä selainta tablet PC:lle tai tietokoneelle, jossa on alle 4 Gt RAM-muistia.

  4) Midori se on erittäin hyvä selain, kevyt ja nopea. Kannettava selain perustuu WebKitiin, jota käyttävät myös Google Chrome ja Safari ja joka takaa suuren nopeuden jokaisen sivun latauksessa. Yksi Midori-verkkoselaimen suurimmista eduista on sen vähäinen RAM-muistiresurssien käyttö; Se on luultavasti markkinoiden kevyin selain, ja se on todella suositeltavaa, jos käytät tietokoneita, joissa on vähän muistia ja joita on hyvä säilyttää USB-tikulla.

  5) SRWare Iron se on melko pitkälti Chrome ilman Googlea. Ne, jotka pitävät Google Chromesta, mutta pelkäävät, että Google seuraa heitä joka kerta, kun he napsauttavat, voivat käyttää SRWarea, joka tekee yksityisyyden suojasta ja selaustietojen vahvuudesta.

  6) Avant-selain tarjoaa hiirieleitä, RSS-lukijan, automaattisen teksti- ja lomakekenttien täytön, grafiikan muuttamisen ja online-profiilin tallentamisen.

  Johtopäätökset

  Jos etsimme todella kevyttä selainta tai a selain aina mukanamme, ilman että sinun tarvitsee asentaa mitään tietokoneellesi, suosittelemme, että kokeilet tässä oppaassa suositeltuja kannettavia selaimia. Nämä ohjelmat alkavat yksinkertaisella kaksoisnapsautuksella, eikä niillä ole mitään kadehdittavaa asennettaville selaimille ne säilyttävät kaikki ominaisuudet, joihin olimme tottuneet.

  Toisessa artikkelissa näytimme sinulle myös jumalia yksityiset selaimet, jotka poistavat selaustiedot, tallentamatta historiaa tai väliaikaisia ​​tiedostoja tietokoneellesi tai etsimättä niitä. Paras niistä on varmasti Tor-selain, Firefoxin versio, joka on räätälöity suojaamaan yksityisyyttä piilottamalla Internet-selailu, ja mahdollisuus käyttää välittömästi ret Toria datayhteyden suojaamiseksi.

  Haluammeko kevyen selaimen myös puhelimeen tai tablettiin? Tässä tapauksessa suosittelemme lukemaan oppaamme parhaat kevyet selaimet Androidille ja iPhonelle.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up