Jos WhatsApp-puhelut ovat huonolaatuisia, kuinka korjata

Onko WhatsAppin kautta soitetuissa puheluissa ja videopuheluissa keskeytyksiä tai heikkolaatuisia ongelmia? Katsotaan kuinka ne voidaan ratkaista

Siitä lähtien kun WhatsApp esitteli puhelut ja videopuhelut, siitä on nopeasti tullut alan vertailukohta, koska yksinkertaisuus on mahdollista lisätä ihmisiä chattiin ja aloittaa puhelu tai videopuhelu ilman erityisiä sovelluksia (esim. kuten Skype).

Valitettavasti puheluiden tai videopuheluiden laatu ei ole aina erinomaista, mikä aiheuttaa häiriöitä, keskeytyksiä ja ärsyttäviä "pikseliefektejä", jotka pilaavat käyttökokemuksen, aiheuttavat vaikeuksia meitä kuunteleville tai tekevät mahdottomaksi kuulla, mitä he sanovat.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka parantaa WhatsApp-puheluita ja videopuheluitakäyttämällä joitain yksinkertaisia ​​temppuja, joita voimme soveltaa joka kerta, kun meidän on aloitettava puhelu, kun olemme kotona, kun olemme toimistossa tai kadulla.

Vältä yhteyksiä hitaisiin Wi-Fi-verkkoihin

Jos käytämme WhatsApp-puheluita ja videopuheluita vain Wi-Fi-verkossa, ongelmia voi ilmetä, kun yhdistämme puhelimemme 2,4 GHz Wi-Fi-verkkoon. Tämän tyyppistä verkkoa sovelletaan häiriöitä ja jopa erittäin voimakkaita suorituskyvyn laskujamikä tekee puhelun tai videopuhelun soittamisen mahdottomaksi WhatsAppilla.

Voimme yrittää ratkaista ongelman muodostaa yhteyden 5 GHz Wi-Fi-verkkoon, kaksitaajuisen modeemin tai reitittimen valitseminen kodin Wi-Fi-yhteytellesi. Ilmeisesti puhelimen on oltava yhteensopiva myös 5 GHz Wi-Fi-verkkojen kanssa, muuten ei ole mahdollista tarkastella muita verkkoja.

Jos emme ole koskaan aktivoineet 5 GHz:n yhteyttä kotimodeemissa, avataan modeemin asetuksetja tunnistamme 5 GHz:n yhteyksiä koskevan merkinnän aktivoidaksemme kaksoisverkon.

Jos modeemin avulla voit valita verkkoprotokollan, suosittelemme, että valitset yhteyden vähimmäisprotokollaksi IEEE 802.11ac tai Wi-Fi 5; jos modeemi on melko uusi, on parempi käyttää sitä suoraan WiFi 6 puhelinyhteyttä varten.

Jos meillä ei ole 5 GHz Wi-Fi-verkkojen kanssa yhteensopivaa puhelinta, neuvotaan sammuttamaan Wi-Fi-yhteys ja käyttämään Nopeampi mobiilidatayhteys (4G LTE tai 5G), joten voit pitää WhatsAppin luoman puhelun tai videopuhelun ilman 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoa.

Eikö 5 GHz Wi-Fi-peitto riitä kattamaan koko kotisi? Voimme laajentaa kattavuutta ohjeistamme osoittamalla tavalla tehostaa Wi-Fi-yhteyttä kotona ja edelleen parhaat 5 GHz WiFi-toistimet Internet-peiton lisäämiseksi.

Vältä yhteyksiä hitaisiin mobiiliverkkoihin

Jos olemme ulkona ja käytämme puhelimemme mobiilidataverkkoa WhatsApp-puheluihin ja videopuheluihin, voimme kohdata yhteysongelmia verkot, joissa on heikko signaali tai erittäin hitaita dataverkkoja (2G tai 3G).

Jos se ei ole mahdollista aktivoi 4G- tai 5G-yhteys alueella, jossa olemme neuvoja etsi julkinen Wi-Fi-hotspot, joka on melko eristetty ja jossa ei ole liikaa kytkettyjä käyttäjiäjoten voit hyödyntää nopeampaa ja vakaampaa Internet-yhteyttä.

Jos haluat löytää hyvän yhteyspisteen, johon voit muodostaa yhteyden, suosittelemme lukemaan oppaamme sovellus löytääksesi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset langattomat verkot kartalta.

Jos olemme Fastwebin käyttäjiä, voimme käyttää myös Fastwebin asiakkaiden käyttöön tarjoamia Wi-Fi-verkkoja: palvelun nimi on WOW Fi ja se on läsnä kaikkialla Italiassa.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka muodosta yhteys WOW FI Fastweb- ja Fon Vodafone -verkkoihin (ilmainen internet).

Poista WhatsApp-tiedonsäästö käytöstä

Jos puheluiden ja videopuheluiden laatu on erittäin heikko, vaikka ne olisivat yhteydessä 5G-verkkoon tai erittäin nopeaan Wi-Fi-verkkoon, ongelma saattaa koskea aktiivinen tiedonsäästöasetus WhatsApp-asetuksissa.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi avaamme WhatsApp-sovelluksen puhelimessamme, siirry valikkoon asetuksetavaamme valikon Tilaa ja dataa ja sammutamme äänen Käytä vähemmän dataa puheluihin. Tästä lähtien puhelut ja videopuhelut toimivat parhaalla laadulla käytetystä verkosta riippumatta.

Päivitä WhatsApp-sovellus

Yksi yleisimmistä ongelmista heikkolaatuisissa WhatsApp- ja videopuheluissa on päivitysten puute: joissakin puhelimissa sovelluspäivitys ei käynnisty automaattisesti, jättää vanhan WhatsApp-version puhelimeen.

Voimme päivittää WhatsApp-sovelluksen eri tavoilla riippuen käytössä olevasta puhelimesta:

  • Google Play Kaupan sovellukset: avaamme sovelluskaupan Android-puhelimella, paina tilikuvaa oikeassa yläkulmassa, paina valikkoa Hallinnoi sovelluksia ja laitteita ja paina painiketta Päivitä kaikki.
  • Google Play Kauppa -sivusto: jos olemme kirjautuneena sisään PC:n verkkoselaimella, voimme myös päivittää WhatsAppin omistettu sivustopainamalla painiketta Päivittää.
  • Apple App Store: päivittääksesi WhatsApp-sovelluksen iPhonessa avaamme myymälän puhelimessa, painamme tilikuvaa oikeassa yläkulmassa, vieritämme ja painamme tuotetta Päivitä kaikki.
  • Lataa APK: jos meillä on Huawei-puhelin tai puhelin ilman Play Kauppaa, voimme päivittää WhatsApp-sovelluksen lataamalla APK:n osoitteesta omistettu sivusto ja noudata yllä olevan oppaan ohjeita kuinka ladata Android-sovellusten APK-tiedostoja.

Noudattamalla parasta käytössä olevaan puhelimeen perustuvaa menettelyä meillä on aina uusin WhatsApp-versio, jotta puhelut ja videopuhelut ovat mahdollisimman laadukkaita.

Johtopäätökset

WhatsApp on eniten käytetty sovellus ryhmävideopuheluihin ja yksinkertaisiin puheluihin, koska se toimii ilmaiseksi ilman aikarajoituksia. Valitettavasti puhelut tai videopuhelut eivät aina ala parhaalla laadulla puhelimellasi Wi-Fi-verkon, sovellusasetusten tai mobiilidataverkon ongelmien vuoksi.

Voit ratkaista useimmat WhatsApp-puheluongelmat pidämme sovelluksen aina ajan tasalla, käytämme 5 GHz Wi-Fi-verkkoja tai vaihtoehtoisesti käytämme erittäin nopeita mobiiliverkkoja (4G tai 5G). Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, suosittelemme käynnistämään puhelimen uudelleen tai yrittämään soittaa uudelleen sen jälkeen, kun puhelin on ollut sammutettuna vähintään 5 minuuttia.

Jos WhatsApp ei toimi hyvin videopuheluiden kanssa, voimme kokeile muita ilmaisia ​​videopuhelusovelluksiakuten ne, jotka näkyvät oppaissamme sovellus ilmaisiin videopuheluihin ja videokeskusteluun Androidilla ja iPhonella Älä viitsi kuinka käyttää Google Duoa.

Indeksi
  1. Vältä yhteyksiä hitaisiin Wi-Fi-verkkoihin
  2. Vältä yhteyksiä hitaisiin mobiiliverkkoihin
  3. Poista WhatsApp-tiedonsäästö käytöstä
  4. Päivitä WhatsApp-sovellus
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up