Parhaat käytettävät TikTok-suodattimet ja tehosteet

TikTok-sovellus ei ainoastaan ​​luo hauskoja videoita, vaan sisältää myös upeita suodattimia ja tehosteita, joita voit löytää

TikTok on yksi älypuhelimien eniten käytetyistä sovelluksista: ei ole henkilöä, joka ei käyttäisi sitä päästäkseen hauskoihin videoihin tai yrittämään itse kuvata kiinnostavia videoita yrittäen kerätä paljon katselukertoja ja seuraajia. TikTokin käytön aloittaminen ei ole ollenkaan vaikeaa, mutta se voi auttaa tietämään, mitkä ovat parhaat suodattimet ja tehosteet käytettäväksi TikTokissa, mikä lisää dramaattisesti mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja jaetuksi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle mitä ovat TikTok-suodattimet ja tehosteet ja mitkä ovat Parasta parantaa mahdollisuuksia tulla nähdyksi tai jaetuksijota käytetään joka päivä kuvattaessamme hauskoja videoita tai arkivideoita.

Parhaat TikTok-suodattimet

TikTok-suodattimet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin suodattimet, jotka on nähty muissa suosituissa sovelluksissa, kuten Instagram. Näitä suodattimia voidaan lisätä videoihin kirkkauden, kylläisyyden muuttamiseksi, videon vanhentamiseksi tai tietyn värin korostamiseksi.

TikTok-suodattimet ovat saatavilla neljässä kategoriassa: Muotokuva, Maisema, Ruokaa Ja Fiilis. Jokaisessa luokassa on useita vaihtoehtoja, joista voit valita, joten voit käyttää eri suodatinta jokaiseen uuteen videoon kontekstin tai kuvaamamme sisällön perusteella.

Parhaat suodattimet, joilla voit korostaa videoitasi ja lisätä niiden näkymisen todennäköisyyttä, ovat seuraavat:

 • Karamelli muotokuva: Korostaa valoa ja värejä.
 • Taivas muotokuva: Lisää kuvan kontrastia ja ääriviivoja.
 • Mukava muotokuva: samanlainen kuin Caramel, mutta vahvemmalla värisuodattimella.
 • Vlogin muotokuva: yksi parhaista videoiden tekemiseen TikTokissa jaettavaksi.
 • Meripihkainen maisema: Lisää sävyä lämpimämmillä väreillä.
 • Minttumaisema: lisää yksityiskohtia ja lisää viileämpiä värejä.
 • Tuore ruoka: Tekee väreistä eloisampia, sopii erinomaisesti ruoan kuvaamiseen luonnonvalossa.
 • Maukasta ruokaa: yksi parhaista TikTok-suodattimista, koska se lisää kontrastia ja tummia värejä.
 • Vibe Tonal: suodatin, jossa on korostettu musta ja valkoinen, värit lähes kokonaan puuttuvat.
 • Unenomainen tunnelma: tällä suodattimella muutetaan joidenkin värien intensiteettiä, jotka puuttuvat tai käännetään (esimerkiksi sinisestä tulee punainen).

Tehdään videosta todella näyttävän käyttämällä yhtä ilmoitetuista suodattimista. Odotetaan, minkä tehosteen videoon käytetään (jotka näemme seuraavassa luvussa).

Parhaat TikTok-efektit

TikTok-tehosteet ovat tehneet tästä sovelluksesta kuuluisan! TikTok-tehosteita käyttämällä voimme muuttaa videoiden ulkonäköä täysin: voimme teleportata itsemme mihin tahansa paikkaan, muuttaa hiusten väriä, muokata kasvojamme kokonaan ja paljon muuta.

TikTok-suodattimet muuttavat vain videoidesi tunnelmaa ja väriä, mutta tehosteita käyttämällä lisäämme videoihin elementtejä, joilla on usein merkitystä jaettaessa. Tehosteet on jaettu seuraaviin luokkiin: Trendit, Uusi, Vihreä näyttö, Hauska, Tunnelma, Kauneus, Asusteet, Interaktiivinen, Editointi, Eläimet, Lisätty todellisuus, Tapahtumat ja Musiikki.

Koska sovelluksessa on saatavilla kymmeniä tehosteita, katsotaan ne yhdessä parhaat tehosteet videoihin lisättäväksi saada ne leviämään ja lisäämään seuraajia:

 • Vihreä näyttö: TikTokin tunnetuin tehoste, koska sen avulla voit käyttää vihreää taustaa minkä tahansa skenaarion lisäämiseen, kun laulamme, tanssimme tai kuvaamme yksinkertaista videota.
 • Aallot: Kuvan vääristymistehoste, jossa koko kuva näyttää aaltoilevalta.
 • Aurinkolasit: tällä tehosteella voimme lisätä lasit mihin tahansa videoon, jossa kuvaamme kasvot; voimme valita aurinkolasit eri väreillä ja eri kuvioilla.
 • Toivoa: Tämän tehosteen avulla voit luoda kahteen osaan jaetun videon luodaksesi uudelleen hauska "odotus vastaan ​​todellisuus" -tilanteen, joka on erittäin trendikäs TikTokissa.
 • Hidas zoom: voit zoomata hitaasti, kun kuvaat kasvojasi tai käytät kuvaamiseen takakameraa.
 • Vääntyneet kasvot: hauska vaikutus, joka muuttaa kasvojamme.
 • Neliönaama: tällä vaikutuksella kasvomme saavat neliön muodon.
 • Massiivinen suu: tämä vaikutus suurentaa dramaattisesti ammuttavan suun kokoa.
 • Vitun silmät: hauska vaikutus, joka moninkertaistaa silmämme koko kasvoilla.
 • Kuuluisa maalaus: tehoste, jossa lisäämme kasvomme kuuluisiin maalauksiin samalla tavalla kuin kasvot reiässä.

Nämä ovat vain joitain tehosteita, joita voimme käyttää TikTokissa, mutta ne ovat varmasti hyvä lähtökohta niille, jotka käyttävät sovellusta ensimmäistä kertaa ja haluavat tehdä hauskoja videoita heti.

Kuinka lisätä suodattimia ja tehosteita videoihin

varten lisää suodattimia TikTokiin avaamme sovelluksen (saatavilla Android ja varten iPhone), paina + -painikettapaina painiketta sivuttain oikealle Suodattimet ja valitse jokin yllä mainituista suodattimista tai jokin muista käytettävissä olevista suodattimista.

Jos haluamme sen sijaan Käytä TikTok-tehosteita meidän tarvitsee vain avata sovellus, napauttaa +-painiketta ja tällä kertaa painaa kuvaketta Tehosteet vasemmassa alakulmassa, jotta voit käyttää kaikkia yllä olevia suositeltuja tehosteita tai uusia tehosteita.

Jos tavoitteenamme on lisätä musiikkivideo tai video, jossa laulamme, voimme toimia valitsemalla jonkin tehosteista Musiikki näkyvät sopivassa osiossa tai avaamalla kuvaussovellus ja painamalla yläreunasta Lisää ääni.

Johtopäätökset

TikTok on todella hauska sovellus, joka viihdyttää ketä tahansa ja voi saada hymyn huulille mihin aikaan päivästä tahansa. Jos haluamme luoda uusia videoita itse, käytämme yllä suositeltuja suodattimia ja TikTok-tehosteita luodaksemme välittömästi hauskoja videoita jaettavaksi kaikille sosiaalisessa sovelluksessa oleville käyttäjille.

Myös TikTokissa voimme lukea oppaitamme Kuinka käyttää TikTokia PC:llä Ja millä sovelluksilla luodaan TikTokin kaltaisia ​​viraalisia laulu- ja tanssivideoita.

Indeksi
 1. Parhaat TikTok-suodattimet
 2. Parhaat TikTok-efektit
 3. Kuinka lisätä suodattimia ja tehosteita videoihin
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up