Katso kuka meille soitti, jos puhelin ei vastaa (koputus)

Voit silti saada palvelun tietämään, kuka soittaa meille, kun hän on varattu tai jos hän ei vastaa puhelimeen, Android- ja iPhone-matkapuhelimissa ilmaiseksi.

Odottava puhelu se on erittäin hyödyllinen palvelu tietää kuka soitti, kun puhelin ei vastaa, kun se on sammutettu tai kun se on varattu.

Monet puhelinoperaattorit veloittavat tästä tärkeästä palvelustamikä tekee siitä erittäin kalliin, varsinkin jos saamme useita puheluita päivän aikana ja meidän on tiedettävä, kuka yritti ottaa meihin yhteyttä, kun emme olleet tavoitettavissa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka aktivoida ilmainen koputus kaikissa nykyaikaisissa puhelimissahyödyntäen operaattoreita, jotka tarjoavat edelleen ilmaisen koputuspalvelun tai luottavat palveluihin, jotka toimivat kuten virtuaalisia sihteeristöjäeli pystyy kertomaan meille tarkasti, kuka yrittää ottaa meihin yhteyttä, kun puhelin ei vastaa tai on varattu.

1) Operaattorit ilmaisella koputuspalvelulla

Kaikki italialaiset operaattorit eivät tarjoa maksullista koputuspalvelua. Joka saa monta puhelua päivässä täytyy ottaa huomioon uuden SIM-kortin ostaminen jollakin alla luetelluista operaattoreista:

  • Fastweb: palvelu soitin sinulle (eli koputus) sisältyy liittymiin, eikä siitä tarvitse maksaa mitään, koska se on oletusarvoisesti aktiivinen kaikilla SIM-korteilla.
  • Ilias: tämä operaattori vastaanottaa ilmaisen tekstiviestin, kun saamme puhelun ja linja ei ole käytettävissä tai varattu.
  • Minulla on. mobiili: tämä operaattori ottaa oletuksena käyttöön myös koputuspalvelun kaikille SIM-korteilleen, jotta saat ilmoituksen, jos puhelimessa ei ole vastaanottoa.
  • Erittäin mobiili: tämä operaattori tarjoaa palvelun Olen etsinyt sinua ilmaiseksi aktivoimalla sen oletuksena kaikilla SIM-korteilla.

Kuten olemme nähneet lähes kaikki halpalentoyhtiöt sisältävät ilmaisen koputuspalvelunilman, että sinun tarvitsee tehdä outoja tilauksia tai aktivoida tähän tarkoitukseen omistettuja sovelluksia.

Jos olemme TIM-, Vodafone- tai WindTre-asiakkaita, joudumme aina maksamaan jotain puhelun odottamisesta: palvelun keskihinta on 1,50 €/kk, joka usein hyvitetään vasta ensimmäisen kalenterikuukauden odotuspuhelun saapuessa ( myöhempiä ei makseta).

2) Käytä Telegram-bottia

Jos meillä on SIM-kortti jollakin tärkeimmistä puhelinoperaattoreista, emmekä todellakaan halua vaihtaa SIM-korttia tai tarjota, on vain yksi mahdollisuus saada palvelu soitin sinulle ilmainen puhelimessamme: asenna Telegram ja hyödynnä bottia ilmaiseen puhelun odottamiseen.

Jatkamiseksi lataamme Telegram-sovelluksen puhelimeemme (saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone), rekisteröidään palveluun puhelinnumerollamme (täsmälleen kuten WhatsAppissa) ja päästään viestisovelluksen sisään näytölle bot soitti.
Paina uudessa avautuvassa näytössä alkaakirjoita puhelinnumeromme, soita ilmainen puhelu ilmoitettuun numeroon vahvistaaksesi syötetyn puhelinnumeron ja aktivoimme soitonsiirron palveluun.

Tämä palvelu voidaan aktivoida silloin, kun emme ole tavoitettavissa, kun puhelin on varattu tai molemmissa tapauksissa, jolloin meille jää vapaasti valinnanvaraa käyttää sitä ja missä olosuhteissa ilmoittaa yksinkertaisesti käyttämällä puhelinnumeroita ja koodeja botin sisällä.

Tästä lähtien, kun saamme puhelun ollessamme varattu ja/tai tavoittamattomissa, saamme Telegram-ilmoituksen reaaliajassa sen henkilön puhelinnumerolla, joka soitti suoraan robotista, jonka määritimme vähän aikaa sitten.

Valitettavasti soittajan nimeä ei tällä hetkellä ole mahdollista saada (vaikka olisimme tallentaneet sen osoitekirjaan), mutta se on varmasti erittäin hyödyllinen toiminto niille, jotka haluavat tietää kuka soitti, jos puhelin ei ei poimi ja aktivoi ilmainen koputus myös TIM:ssä, Vodafonessa ja WindTressä.

Johtopäätökset

Paras tapa saada Olen etsinyt sinua tai puhelimellamme odottava puhelu tarkoittaa vaihtamista puhelinoperaattoriin, joka sisältää palvelun joukossa ilmaisen koputuspalvelun hyödyntäen myös numeron siirrettävyys jotta se ei menetä sitä prosessin aikana.

Vaihtoehtoisesti voimme hyödynnä kätevää Telegram-bottia aktivoida virtuaalinen vastauspalvelu, joka pystyy seuraamaan vastaanotettuja puheluita, kun puhelin ei vastaa tai on varattu ja saa ilmaisen ilmoituksen meille soittaneen henkilön numerosta.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaamme parhaat automaattiset ja monitoimiset Telegram Botit ja ai parhaat Telegram-temput, salaisuudet ja piilotetut vaihtoehdot.

Indeksi
  1. 1) Operaattorit ilmaisella koputuspalvelulla
  2. 2) Käytä Telegram-bottia
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up