Sovellus varastetun tai kadonneen matkapuhelimesi löytämiseen

Olemmeko menettäneet matkapuhelimemme tai joutuneet varkauden uhriksi? Katsotaan yhdessä parhaat sovellukset puhelimesi löytämiseen

Nykyään älypuhelimet sisältävät monenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja sosiaalisen median tileistä pankkitilin tai luottokortin saldon tarkistamiseen tarkoitettuihin sovelluksiin.

Mobiiliteknologian alkuaikoina puhelimen menettäminen tarkoitti vain SIM-kortille tallennettujen numeroiden menettämistä, Tänään varkauden tai katoamisen sattuessa vahinko on varmasti pahempi! Älypuhelimen käyttäjät voivat suojata matkapuhelimensa perinteisellä PIN-koodilla tai yhdistelmällä, mutta vaihtamalla SIM-kortin varas tai kadonneen matkapuhelimen löytäjä voi aina käyttää erilaisia ​​sovelluksia ja varastaa tallennettuja henkilötietoja ja yksityisiä tietoja. puhelimen muistissa.

Onneksi tekniikka on edennyt niin pitkälle, että se voi tarjota erilaisia ​​työkaluja ainakin yrittämiseen poistaa henkilötiedot etänävarkauden estämiseksi. Katsotaanpa tässä oppaassa parhaat menetelmät ja sovellukset varastetun tai kadonneen matkapuhelimesi löytämiseensekä Android-älypuhelimille että iPhonen omistaville.

1) Palauta kadonnut tai varastettu Android-puhelin

Kaikki nykyaikaiset Android-älypuhelimet voidaan seurata laitteeseen liitetyn Google-tilin ansiosta, jolle meidän on annettava joitain käyttöoikeuksia (kun se on ilmeisesti vielä käsissämme!).

varten määritä varkaudenesto Androidissa avataan sovellus asetuksetpainamme valikkoa Googletuodaan itsemme sisään Etsi laitteeni ja aktivoi sen sisällä oleva kytkin.
Näin otamme käyttöön Googlen tarjoaman lokalisointipalvelun kadonneille tai varastetuille älypuhelimille.

Jotta järjestelmä toimisi oikein, avaamme Asetukset-sovelluksen uudelleen ja siirrymme valikkoon Sijainti (tai valikossa Geolocation) ja valitse Pääsy sijaintiin Ja Korkean tarkkuuden.

Paina edelleen Lokalisointi-valikosta Sijaintipalvelujatkamme Googlen sijaintihistoria, valitsemme Google-tilimme ja otamme historian käyttöön; tällä tavalla Google pystyy aina palauttamaan laitteen viimeisen sijainnin, vaikka se olisi sammutettu (viimeinen voimassa oleva sijainti toimitetaan meille).

Voit poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja alustaa puhelimen etänä siirtymällä sovellukseen asetuksetkatsotaan ylös Laitteen hallintasovellusjatkamme Etsi laitteeni ja tarjoamme järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Mitä tehdä varkauden tai katoamisen sattuessa

Jos puhelin varastetaan tai katoaa, voimme seurata sitä avaamalla sovelluksen Etsi laitteeni toisesta Android-älypuhelimesta tai käymällä osoitteessa omistettu verkkosivu.
Kun sivu on avattu, meille näytetään hallussamme olevat laitteet, joissa on Google-tilit ja viimeisin maantieteellinen sijainti (oikealla olevassa kartassa). Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

 • Toista ääni: saada puhelin soimaan 5 minuuttia, jotta voit seurata sitä välittömästi.
 • Lukitse laitteesi: estää pääsyn henkilötietoihin.
 • Nollaa laite: laitteen etäasetusten palauttaminen poistamalla tähän mennessä käytetyt henkilökohtaiset tiedot ja sovellukset.

Tältä osin olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisen oppaan siitä, miten löydä Androidini.

Muut Androidiin integroidut varkaudenestolaitteet

Nykyaikaisista Android-älypuhelimista voimme löytää myös muita varkaudenestojärjestelmiä puhelimen valmistajasta riippuen:

 • Voimme löytää todennusjärjestelmä nollauksen jälkeen: nollauksen yhteydessä sinun on syötettävä viimeksi käytetyn Google-tilin tunnistetiedot, muuten puhelin ei ole käytettävissä.
 • Voimme löytää jumalia lisää maantieteellisiä paikannusjärjestelmiäjoka on linkitetty puhelimen valmistajan kanssa luotuihin tileihin (esimerkiksi Samsung- ja Xiaomi-tilien avulla voit paikantaa puhelimen maantieteellisesti).
 • Voimme myös löytää käynnistyslataimen lukitusjärjestelmäjoka vaatii koodin, joka on luotu vain viimeksi käytetyllä omistajatilillä (Xiaomi ja Samsung).

Kaikki nämä järjestelmät toimivat älypuhelimet ovat turvallisia ja niitä on yhä vaikeampi "varastaa"koska jopa nollauksen yhteydessä vaaditaan koodeja ja tilejä, joita varas ei todennäköisesti tiedä, mikä tekee varkaudestaan ​​täysin hyödyttömän.

2) Palauta kadonnut tai varastettu iPhone

IPhonen varastaminen on aina ollut järjetön valinta, koska laite on varustettu erittäin edistyneillä turvajärjestelmillä ja sen avulla voit nopeasti seurata älypuhelinta ja estää sen kaikki toiminnot etänä.

Jos haluat aktivoida maantieteellisen paikannusjärjestelmän iPhonessa, varmista, että Apple-tilisi on aktiivinen asetukset ja tarkistaminen ikkunan yläreunasta (siellä pitäisi olla käyttäjätunnuksemme); kun tämä on varmistettu, siirrytään valikkoon Apple ID yläreunassa ja paina valikkoa Missä.
Kun valikko on auki, otamme kohteet käyttöön Löydä iPhoneni, Verkko Missä se on Ja Lähetä viimeinen sijaintijotta puhelimen valvontajärjestelmä voidaan ottaa käyttöön varkauden tai katoamisen varalta (jopa erittäin pienellä akulla iPhone lähettää sijainnin vähän ennen sammuttamista).

Jotta järjestelmä olisi erittäin tarkka, saavutamme polun asetukset -> Yksityisyys -> Sijaintiotamme äänen käyttöön Sijaintivieritä sivua alaspäin, kunnes löydämme valikon Järjestelmäpalvelutvieritä sitten sivua alaspäin uudelleen, kunnes löydämme merkinnän Löydä iPhonenijoka meidän on aktivoitava.

Nyt iPhone on turvassa kaikilta varkausyritykseltä tai äkilliseltä katoamiselta.

Mitä tehdä varkauden tai katoamisen sattuessa

Varkauden tai katoamisen varalta avaamme oma iCloud-sivukirjaudumme sisään Apple-tunnuksillamme (samoilla kuin iPhonessa) ja napsautamme kuvaketta Etsi iPhone.
Tästä uudesta ikkunasta valitsemme etsittävän laitteen ja valitsemme yhden käytettävissä olevista vaihtoehdoista: toista ääni ja käytä Kadonnut tila estää, havaita tai poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot etänä.

Parhaat varkaudenestosovellukset

Eri käyttöjärjestelmiin integroitujen järjestelmien lisäksi voimme myös käyttää joitakin varkaudenestosovelluksia turvallisuuden lisäämiseksi laitteestamme ja jatka etäestoa ja deaktivointia, myös tekstiviestillä.

The parhaat varkaudenestosovellukset älypuhelimille Minä olen:

 • Avast Antivirussaatavilla Androidon kuuluisa PC-virustorjunta, joka on saatavana myös Androidille, ja lukuisten ominaisuuksiensa joukossa se tarjoaa myös mahdollisuuden estää ja nollata laite etänä.
 • Prey Anti Theftsaatavilla Android Ja iPhonese on luultavasti paras varkaudenestolaite matkapuhelimiin, koska sen avulla voit jatkuvasti ja äänettömästi seurata mitä tahansa nykyaikaista älypuhelinta, joka tarjoaa sijainnin reaaliajassa, laitteen liikkeet, valokuvat käyttäjistä ja, jos se poistuu ilmoitetulta alueelta, varoittaa laillista henkilöä sähköpostitse tai SMS-omistaja, jolla on kaikki puhelimen seuraamiseen tarvittavat tiedot; Sen avulla voit myös estää pääsyn ja nollata laitteen etänä.
 • Varosaatavilla Android ja varten iPhoneon erittäin hyvä varkaudenestosovellus, joka pystyy seuraamaan laitteen polkua sen katoamishetkestä lähtien lisäämällä turvallisuuteen liittyviä ilmoituksia (murtuneet sivustot, varastetut henkilötiedot jne.).
 • Missä My Droid onladattavissa Androidyksi vanhimmista Android-sovelluksista, edelleen aktiivisesti päivitetty, jonka avulla voit estää kadonneen puhelimesi tekstiviestillä ja myös paikantaa sen tai tyhjentää sen muistin.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme sovellus tavoittaa kaikki, jotka yrittävät avata puhelimesi lukituksen.

Johtopäätökset

Kaikki tässä oppaassa annetut neuvot auttavat meitä löytämään varastetun tai kadonneen matkapuhelimen, jolloin voimme yrittää palauttaa sen, vaikka puhelin olisi nyt kaukana meistä. Jos älypuhelimemme on nyt kadonnut, voimme silti tehdä jotain poistamalla henkilötietoja ja estämällä niiden käytön: hyökkääjän on erittäin vaikeaa hyödyntää sitä, koska lohko on käynnistyslataimen tasolla (salatun sirun kautta).

Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan oppaamme etsi IMEI-koodi estääksesi matkapuhelimesi, jos se varastetaan ja mitä tehdä, jos älypuhelin on nyt kadonnut lopullisesti.

Indeksi
 1. 1) Palauta kadonnut tai varastettu Android-puhelin
  1. Mitä tehdä varkauden tai katoamisen sattuessa
  2. Muut Androidiin integroidut varkaudenestolaitteet
 2. 2) Palauta kadonnut tai varastettu iPhone
  1. Mitä tehdä varkauden tai katoamisen sattuessa
 3. Parhaat varkaudenestosovellukset
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up