Parhaat puheavustajat puhelimessasi käytettäväksi

Google, Alexa ja Siri: Mikä on paras ääniavustaja Android- tai iPhone-älypuhelimeesi

Jos on olemassa tekniikka, joka on ottanut älypuhelimissa suuria harppauksia viime vuosina, niin se on varmasti puhesynteesimoottori, joka on mahdollistanut sen, että kaikille käyttäjille voidaan tarjota ääniavustajat luonnollisella ja (yhtyväisemmin) täsmällisellä äänellä. vastata nopeasti pyyntöihimme ja kysymyksiimme ilman, että sinun tarvitsee käyttää näyttönäppäimistöä joka kerta.

Menestys on niin ilmeinen, että kaiuttimet on luotu pelkästään saamaan meidät kommunikoimaan puheavustajien kanssa, jotta voimme käyttää niitä mihin aikaan päivästä tahansa. Selvitetään yhdessä, mitä ne ovat parhaat ääniavustajat Androidille ja iPhonellejoten voit itsenäisesti valita parhaan päivittäiseen käyttöön.

1) Ääniavustajien vaatimukset

Kaikilla ääniassistenteilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erilaisia ​​(äänemme tunnistamisen tarkkuus on myös tärkeää), mutta ainoa vaatimus, jota kaikki avustajat varmasti vaativat, on jatkuva internetyhteys (Wi-Fi tai LTE)jotta voimme tulkita oikein komentojamme ja käyttää ominaisuuksia, vaikka ne koskevat laitteen toimintoja.

Emme tällä hetkellä suosittele puheavustajien käyttöä, jos meillä ei ole riittävää matkapuhelinverkon peittoaluetta (alle 3 palkkia). vain nopeat verkkoyhteydet (Wi-Fi, 4G tai 5G): nämä verkot voivat olla liian hitaita takaamaan nopean vastauksen ääniavustajalta, mikä usein johtaa siihen, että se pysähtyy kokonaan tai näyttää virheilmoituksen.

2) Amazon Alexa

Lupaavin ja kelvollisin ääniavustaja tunnetuimmille on varmasti Amazon Alexasaatavana sovelluksena Android ja sovelluksena iPhone.
Tämän ääniavustajan avulla voimme hankkia vain ääntämme käyttämällä arvokasta säätietoa, tehdä verkkohakuja kaikesta, mikä tulee mieleen, luoda tehtäväluetteloita ja muistutuksia herätyskellon kanssa ja, mikä on erittäin tärkeää. , voimme ohjata ääniassistentin kanssa yhteensopivia kodin automaatiolaitteita (yhteensopivat pistorasiat, valot, kaiuttimet, termostaatit jne.).

Alexan avulla voimme myös asettaa taitoja, jotta voimme mukauttaa tietyn sovelluksen toimintaa tai avaamista joka kerta, kun käytämme äänikomentoa (voimme esimerkiksi avata Spotifyn kuunnellaksesi tiettyä kappaletta tai genreä).

Taidot takaavat korkean tuen mille tahansa kodin automaatiolaitteelle: tällä hetkellä kaikki markkinoilla olevat kodin automaatiolaitteet tukevat Alexaajoka on paras valinta tästä näkökulmasta.

Tämä sovellus on välttämätön, jotta voit määrittää parhaitenAmazon Echoälykäs kaiutin, joka vastaa automaattisesti kaikkiin kysymyksiin tai komentoihin ilman, että sinun tarvitsee käyttää sovellusta joka kerta.

Se on tällä hetkellä paras ääniavustajakiitos myös useiden kodin automaatioon suunniteltujen laitteiden tuen.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka Käytä Alexa Appia Androidissa ja iPhonessa virtuaalisena avustajana ja edelleen Alexa komennot, parhaat toiminnot ja kysymykset assistentille.

3) Apple Siri

iPhone- ja iPad-laitteissa referenssiääniavustaja on Siriintegroitu järjestelmään ja siksi saatavilla ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään.
Sirin avulla voimme käynnistää sovelluksia äänellämme, asettaa muistutuksia ja hälytyksiä, lähettää tekstiviestejä ystäville iMessagessa, etsiä tietoa säästä, pörssistä, kuunnella viimeisimmät uutiset, hiljentää puhelimen kokouksessa, säätää puhelun äänenvoimakkuutta. maksimissaan, vastaa puheluihin koskematta puhelimeen ja paljon muuta.

Ainoa toiminto, joka on vielä melko "epäkypsä" kilpailijoihinsa verrattuna, on kotiautomaatio, mutta Apple on nopeasti kuromassa kiinni sen kanssa yhteensopivien laitteiden ansiosta. Apple HomeKitjotka kasvavat näkyvästi.

Lisätietoja varten pyydämme sinua lukemaan oppaitamme osoitteessa enemmän hyödyllistä sanottavaa Sirille ja miten avaa sovelluksia puheella iPhonessa.

4) Google Assistant

Android-puhelimissa on mahdollista hyödyntää äänikomentoja Google Assistantin ansiosta, joka on saatavilla asentamalla tai pitämällä sovellus päivitettynä. Google tai asentamalla tietty sovellus Google Assistant (saatavilla Android ja varten iPhone).
Android-puhelimella tämä avustaja voi käyttää kaikkia puhelimen asetuksia (muuttaa niitä äänelläsi), soittaa puheluita, asettaa muistutuksia ja hälytyksiä, lähettää reittiohjeita mihin tahansa kiinnostavaan kohteeseen ja kuunnella suosikkimusiikkiasi ja katsella videoita missä tahansa.

Kotiautomaation näkökulmasta Google Assistantilla on erittäin laaja tuki, verrattavissa Alexalle: meidän ei tarvitse huolehtia älylaitteista, sillä niitä voidaan ohjata myös Android-puhelimilla Google Assistantin ollessa aktiivisena.

iPhonessa toiminnot ovat rajalliset, mutta tuki verkosta haetulle tiedolle ja Google-koneen hakuominaisuuksiin linkitetyille toiminnoille on taattu.

Lisätietoja voimme lukea artikkeleistamme aiheesta Google Assistantin asetukset Androidissa, iPhonessa ja Nestissämiten luoda uusia äänikomentoja Google Assistantille Älä viitsi mitä Google Nest voi tehdä: ääniavustaja, musiikki ja kodin automaatio.

Johtopäätökset

Olemme raportoineet sinulle tällä sivulla puheavustajat, jotka toimivat italian kielellä (voimme käyttää äänikomentoja italiaksi).

Amazon Alexa on todella edistynyttarjoaa monia toimintoja ja integraatioita, sillä voidaan määrittää Amazon Echos, mutta se voi toimia myös itsenäisesti sovelluksen sisällä, jotta voimme käyttää sitä Google Assistantin sijaan myös ollessamme poissa kotoa.

Muut tutkitut avustajat (Siri ja Google Assistant) ovat hyviä avustajia yksinkertaisimmille komentoille mutta heiltä puuttuu tällä hetkellä integraatioita kotiautomaatioon, vaikka sovellusten tuleva kehitys voisi tuoda erittäin mielenkiintoisia uutisia.

Jos haluamme syventää keskustelua puhekomennoista, joita voidaan käyttää puhelimessa, suosittelen sinua lukemaan artikkelimme aiheesta Android-äänikomennot puheluiden soittamiseen, tekstiviestien ja ääni-ilmoitusten lukemiseen ja miten Sanele äänellä Androidissa ja iPhonessa.

Indeksi
  1. 1) Ääniavustajien vaatimukset
  2. 2) Amazon Alexa
  3. 3) Apple Siri
  4. 4) Google Assistant
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up