Kiintolevylle määritetyt sektorit Kuinka korjata se?

Tietokoneen hankalin osa on kiintolevylle tai kiintolevylle. Sanon, että se on arkaluonteisin osa, koska kaikki tietokoneessa olevat tiedot on tallennettu kiintolevylle. Kaikki tietokoneen toisen osan ongelmat voidaan ratkaista vaihtamalla tai korjaamalla kyseinen osa, mutta jos kiintolevyllä on ongelma, olet vaarassa menettää kaiken, olipa se sitten työtä, opintoja tai harrastuksia.

Monet käyttäjät ovat kokeneet virheen "Uudelleen kohdennetut sektorit”Mutta älä huoli, että tässä pienessä opetusohjelmassa opetamme sinulle, kuinka ratkaista se ilman monia ongelmia, muista aina lukea koko artikkeli ja edetä sitten askel askeleelta.

Indeksi

  Ratkaisu Määritti sektorit uudelleen kiintolevylle

  Monet ihmiset tekevät jotakin matalan tason muotoa, jolloin he voivat kohdistaa aloja, jotka on määrätty uudelleen tai joilla on ollut ongelmia, periaatteessa tämän pitäisi jättää se ikään kuin se olisi jälleen laatikosta.

  Paras tapa tehdä tämä on sovellus nimeltä "Kiintolevyn matalan tason muotoilutyökalu”Se antaa erittäin hyviä tuloksia. Se toimii monenlaisten kiintolevyjen kanssa, joten mielestäni sinulla ei ole ongelmia tässä suhteessa. Sinä pystyt lataa tästä linkistäSitten sinun on asennettava se, mutta se tehdään kuten mikä tahansa muu ohjelma, joten se kestää muutaman sekunnin.

  Kuinka korjata kiintolevy uudelleen muodostetuilla sektoreilla

  Jos edellinen sovellus ei vakuuta sinua, älä huoli, koska on olemassa toinen varsin tehokas sovellus, jota kutsutaan myös "Hirens Boot USB"Tätä sovellusta voidaan käyttää USB -portilta, ja se antaa hyviä tuloksia.

  Tässä tapauksessa sinun on lataa ohjelma täältäja noudata ohjeita voidaksesi suorittaa koko prosessin oikein. Näet, että kiintolevyn korjaaminen uudelleen määritetyillä sektoreilla ei ole lainkaan monimutkaista. Kyse on kärsivällisyydestä ja molempien ohjelmien kokeilusta.

  Yhtä, Suosittelen aina, jos sinulla on varmuuskopio pilvessä ainakin tärkeimpien tiedostojen, olipa kyse sitten yliopistosta tai työpaikalta, on aina hyvä olla varmuuskopio pilvessä, koska ei ole mahdollisuutta menettää sitä.

  Google asema Se on erinomainen vaihtoehto, mutta voit jopa saada ilmaisen tilin paitsi täällä, myös useissa vastaavissa palveluissa, kuten Dropbox tai jopa MEGA ja lähetä varmuuskopiona useita varmuuskopioita, tällä tavalla et voi menettää kaikkia tietojasi koskaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up