Ratkaisu: Virhe "Android.process.acore on pysähtynyt ja kaatuu edelleen"

Varmasti monille teistä kävi niin, että jossain vaiheessa ilmestyy viesti, ponnahdusikkuna, joka sanoo "Android.process.acore on pysähtynyt."

Valitettavasti siellä tapahtuu jotain aivan tavallista erilaisia ​​Android -puhelimia. Yleensä se tapahtuu enemmän kuin mikään muutama vuosi sitten Samsungissa, puhun S2: stä S5: een, Note 2: sta ja 3: sta tai jopa Moto G: stä. Mutta tiedätkö mikä on todella android.process.acore?

Indeksi

  "Android.process.acore -prosessi on keskeytynyt odottamatta" Jätämme sinulle helpoimman ja nopeimman ratkaisun

  Ratkaisu on itse asiassa varsin yksinkertainen: ensin asetat älypuhelimen maahan ja alat lyödä sitä vasaralla ikään kuin ei olisi huomista ... ei siksi, että se ei ollut, vakavasti ottaen Androidilla on monta kertaa erilaisia ​​ongelmia jotka on itse asiassa helppo korjata.

  korvaa sisällön edut haitat

  Vaikka android.process.acore -ongelman alkuperä on hieman hämmentävä, eikä tiedetä, miksi joillakin tietyillä matkapuhelimilla on tällaisia ​​haittoja, ratkaisu on itse asiassa varsin yksinkertainen.

  Jotkut kommentoivat, että se liittyy joko käyttöjärjestelmän tai sovellusten eri päivityksiin, toiset huomauttavat, että se on kaikkien asennettujen sovellusten välimuisti tai jopa haittaohjelmat tai vakoiluohjelmat käyttöjärjestelmässä, mihin tahansa olemme menossa auta tämän ongelman korjaamiseksi.

  Mikä on ratkaisu osoitteeseen android.process.acore on pysähtynyt?

  Ensimmäinen asia, jonka aiomme tehdä, on jotain hyvin yksinkertaista Tyhjennä välimuisti sovelluksista, tätä varten menemme siihen osaan asetukset ja sitten menemme varastoon, Kun olemme siellä, meidän on tehtävä siirtyminen kohtaan, jossa se sanoo Välimuistin tiedot, nyt se kysyy meiltä, ​​haluammeko poistaa kaikki nämä tiedot, ja silloin sinun on vastattava myöntävästi tai poistettava.

  pysäytti monimutkaisen käyttöjärjestelmän

  Nyt ongelma pitäisi korjata

  Joka tapauksessa, jos haluat olla vielä varmempi, niin paras ratkaisu on palautustilaan siirtyminenMuista, että tapa käyttää sitä jokaisella matkapuhelimella on hieman erilainen.

  Yleensä se on painamalla virtapainiketta, kotia ja äänenvoimakkuutta alhaalla. Joka tapauksessa, jos tiedät jo siirtyä palautustilaan, kun olet siellä, siirry osoitteeseen pyyhi välimuistiosio ja poistaa kaiken.

  Nyt on hyvin mahdollista, että ongelma on jo ratkaistu. Jos näin ei kuitenkaan tapahdu sinun tarvitsee vain tehdä kova nollaus.

  Toisin sanoen palauttaa älypuhelin tehtaalle poistamalla ehdottomasti kaikki tiedot, sovellukset, valokuvat, muutamalla sanalla kaiken, mitä siinä on. Älypuhelin, jonka olet lisännyt tai asentanut ja jättämällä matkapuhelimen ikään kuin se olisi juuri lähtenyt tehtaalta.

  Nollaa yksinkertainen ratkaisu, mutta kukaan ei halua käyttää sitä

  Kun puhumme Hard Resetin tekemisestä, on normaalia, ettemme halua käyttää sitä, koska sillä voimme poistaa paljon tiedot meille tärkeä.

  Siitä huolimatta se on tehtävä monta kertaa, joten sinun tulee aina ottaa huomioon a varmuuskopioida laitteessa tai sovelluksessa, johon luotat.

  Jos olet jo tehnyt kopion etkä edelleenkään pysty korjaamaan Android -virhettä "android.process.acore Se on pysähtynyt " Autamme sinua tekemään Hard Resetin turvallisesti askel askeleelta.

  Tässä olemme osoittaneet sinulle virheen, joka on hyvin yleinen Android -käyttöjärjestelmässä, mutta haluamme silti jättää sinulle pienen yhteenvedon hyödyt ja haitat tästä järjestelmästä.

  Android -käyttöjärjestelmän edut

  1.- Avoin lähdekoodi:

  Kuka tahansa voi luoda sovelluksia

  2. Suurempi vapaus

  Täydellinen vapaus, jolla kehittäjille Androidista

  3. Monimuotoisuus ja monipuolisuus

  Onko järjestelmä eniten käytetty.

  4. Moniajojärjestelmä

  Voit avata erilaisia ​​sovelluksia samanaikaisesti

  5. Suurempi vuorovaikutus

  Heillä on suurempi vuorovaikutuskyky ja he voivat muokata makusi mukaan

  6. Yhteisö

  Siinä on suurin Yhteisö maailmasta

  Android -käyttöjärjestelmän haitat

  1. Akun kesto

  Laitteen akku kuluttaa enemmän

  2. Monimutkaisuus

  Se osoittautuu hieman monimutkainen määrittääksesi

  3. Joidenkin sovellusten huono laatu

  Joskus jotkut sovellukset ovat tarpeeton tiimimme puolesta.

  4. Haavoittuvuus

  5. Päivitystuen puute

  Ei ole päivityskehys

  Oletko onnistunut löytämään virheen "android.process.acore on pysähtynyt" helpolla tavalla?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up