Kuvan tai osittaisen tai täydentävän valokuvan pikselöiminen tai sumentaminen maalilla, Gimpillä

Onko sinun ladattava kuva sosiaaliseen verkostoon tai foorumille vai lähetettävä se ystävällesi pikaviestisovellusten kautta? Sinun on tiedettävä se sitten on monia kehittyneitä ohjelmia, kuten Photoshop, joilla on toimintoja pikselöidä ne eivätkä näin ollen näe tärkeitä tietoja, vaikka monet käyttäjät päättävät ohittaa ne, koska he eivät yksinkertaisesti tiedä miten ne toimivat eivätkä halua tuhlata aikaa.

Totuus on, että seuraavilla riveillä haluamme näyttää sinulle sitten vaihtoehtoisen opetusohjelman, jonka ansiosta sinulla on mahdollisuus pikselöi kuva Paintilla, jonka avulla voit tehdä ilman Photoshopia ja muita kalliita ohjelmia, joten suosittelemme, että jatkat lukemista, koska löydät todella mielenkiintoisen askel askeleelta, vaikka olisitkin aloittelija näissä tapauksissa.

Parasta kaikessa on se tämä opetusohjelma kestää myös alle 30 sekuntia, joten voit pikselittää kuvasi Paintilla viipymättä. Lisäksi tietäen, että se on helppokäyttöinen ohjelma, joka ei ole tuntematon suurelle enemmistölle, koska he ovat opettaneet sitä koulusta lähtien ja jos et tiedä siitä, älä huoli, että otamme sinut kädestä .

pikselöi kuva sekunneissa

Ensin lyhyt määritelmä päästäksesi kontekstiin siitä, mitä kuvan pikselöiminen tarkoittaa. Se ei ole muuta kuin kuvan ottaminen tässä tapauksessa digitaalisesti ja sen kanssa suodattimen avulla pikselit laajenevat, jolloin se menettää tarkkuutensa tai laadunsa, joko kokonaan tai osittain, seuraa alla olevia ohjeita.

Indeksi

  Vaiheet kuvan sensuroimiseksi Paintilla

  Tiedämme, että monet ihmiset, jotka ovat päässeet tähän asti, ajattelevat sen yksinkertaisesti kuvaa on mahdotonta pikselöidä niin lyhyessä ajassa, joten aiomme näyttää teille, että tämä on todella mahdollista riippumatta siitä, mistä kuvamuodosta puhumme. Voit tehdä sen seuraavasti:

  • Ensinnäkin sinun on avattava Maalaa ja kuva, jonka haluat pikselöidä
  • Sitten sinun on napsautettava Valitse -työkalua ja otettava kyseinen tila kuvassa määrittääksesi kuvan osan, jonka haluat pikselöidä
  • Kun alue on muodostettu, sinun on tehtävä pienennä kuvaa nuolilla, muuttaa sen pieneksi neliöksi ja suurentaa sitä sitten uudelleen siten, että kyseisen tilan tiedot ovat kadonneet kokonaan
  • Tietenkin, jos vain yhden kuvan alueen pikselöinnin sijaan haluat pikselöidä useita, sinun täytyy valitse ne yksitellen ja kehitä edelliset vaiheet, jotka olemme opettaneet sinulle
  • Voit kumota muutokset, kuten aina, napsauttamalla Ctrl + Z

  Ohjeet kuvan hämärtämiseen Gimpillä

  On huomattava, että Gimp -alusta on ilmainen ohjelma joka on tarkoitettu tekemään kaikenlaisia ​​muutoksia kuvaan digitaalisessa muodossa. Mainittakoon kuitenkin ohjeet, jotka otatte huomioon pikselöidessäsi osittaisen tai täydellisen valokuvan.

  • Avaamme Gimp -ohjelma ja lisää sitten kuva johon muokkaamme
  • Kun olemme lisänneet kuvan ohjelmaan, siirrymme työkaluvaihtoehtoon
  • Työkaluvaihtoehdosta löydät valikon, joka meidän on painettava elliptistä valintaa
  • Osoitamme kuvaa, jonka haluamme pikselöidä, ja piirrämme sen päälle ellipsin
  • Kuten näemme, olemme melkein viimeistelemässä askel askeleelta, nyt on vain paina suodattimia ja valitse lopuksi pikselointi
  • Me annamme hyväksy ja katso miten on käynyt osa kuvastamme on epätarkka

  vaiheet kuvan hämärtämiseksi helposti

  Viimeinen yksityiskohta, jonka mielestämme sinun ei pitäisi lakata ottamasta huomioon, varsinkin jos olet kärsinyt vaikeuksista tämän prosessin aikana, liittyy siihen, mitä YouTubesta löydät valtavan määrän opetusvideoita jotka osoittavat paitsi kuinka pikselöidä kuvia Paintin avulla, mutta myös antavat sinulle muita salaisuuksia ja temppuja tulosten parantamiseksi.

  On huomattava, että on myös vaihtoehto sumentaa valokuva sovelluksia käyttämällä jolla on tämä tarkoitus. Android- tai iOS -laitteille yksi suosituimmista ja monien suosittelemista on After focus ja Tadaa HD Pro.

  Voisitko pikselittää kuvasi Paintin avulla tämän oppaan avulla?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up