Korjaa Logitechin langaton hiiri, joka ei toimi

Korjaa langaton Logitech -hiiri, joka ei toimi: Jos Logitechin langaton hiiri ei toimi tai ei muodosta yhteyttä, se voi johtua huonoista tai yhteensopimattomista ohjaimista, alhaisesta akusta, jota ei ole liitetty oikeaan USB -porttiin jne. Jos sinulla on kannettava tietokone, tiedät kuinka vaikeaa voi olla navigointi tietokoneellasi kosketuslevyllä, minkä vuoksi useimmat meistä käyttävät langatonta hiirtä välttääkseen tämän ongelman. Logitech -hiiri, joka ei muodosta yhteyttä tai ei löydä ongelmaa, voi olla melko ärsyttävää, joten olemme koonneet tämän oppaan auttaaksemme sinua ratkaisemaan langattoman hiiren ongelmat.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi voi olla useita ongelmia. Joskus kun päivität Windows 10: n uudempaan versioon, vanhat ohjaimet eivät ole yhteensopivia, joskus ongelma voi johtua vain siitä, että langattoman hiiren paristot voivat olla tyhjät jne. Kuten huomaat, syitä voi olla useita, joten ilman ajanhukkaa katsotaan, kuinka korjata langaton Logitech -hiiri, joka ei toimi, alla olevan vianetsintäoppaan avulla.

Korjaa Logitechin langaton hiiri, joka ei toimi

Muista luoda palautuspiste, jos jokin menee pieleen.

Tapa 1: Poista paristot langattomasta hiirestä

Suosittelemme, että poistat paristot ja vastaanottimen langattomasta hiirestä ja odotat muutaman sekunnin, jotta laite purkautuu. Tämä menetelmä tunnetaan nimellä "Hard Reset" ja useimmiten tämä korjaa ongelman. Aseta paristot takaisin paikalleen ja kytke vastaanotin takaisin tietokoneeseen muutaman sekunnin kuluttua ja tarkista, voitko käyttää Logitechin langatonta hiirtä.

Tapa 2: Vaihda paristot

Jos langattoman hiiren paristot ovat jo tyhjät, et voi käyttää langatonta hiirtä riippumatta siitä, mitä vianmääritystä teet. Joten vaikka arvelet paristojen olevan kunnossa, osta uusi paristo ja vaihda ne hiiren vanhoihin.

Langaton hiiri vaatii kohtuullisen määrän virtaa langattoman yhteyden muodostamiseksi tietokoneeseen, ja joskus hiiri näyttää tyhjentävän keskimääräistä enemmän akkua, mikä voi tyhjentää akun. Jos akku on heikko, langaton yhteys olisi liian heikko ja näyttää siltä, ​​että hiiri ei toimi kunnolla, mutta hiiri on todella kunnossa.

Tapa 3: Yritä vaihtaa USB -hiiri ja käytä hiirimattoa

Jos hiirivastaanottimen USB -portti on vaurioitunut, hiiri ei toimi riippumatta siitä, mitä teet. Joten yritä kytkeä vastaanotin toiseen USB -porttiin ja katso, korjaako tämä ongelman.

Toinen ratkaisu tähän ongelmaan on hiirimaton käyttö, koska hiiri ei voi toimia karkeilla pinnoilla. Jos sinulla ei ole hiirimattoa, kokeile käyttää hiirtä eri pinnoilla. Pidä myös kaukana sähkölaitteet, jotka voivat häiritä langatonta hiirtä ja vastaanottimen yhteyttä.

Tapa 4: Päivitä hiiren ohjaimet

1.Paina Windows -näppäintä + R, kirjoita "devmgmt.msc" ja avaa Laitehallinta painamalla Enter.

2. Laajenna hiiret ja muut osoitinlaitteet, napsauta hiiren kakkospainikkeella Logitechia ja valitse Päivitä ohjain.

3. Napsauta seuraavassa näytössä "Selaa tietokoneeltani ohjainohjelmistoa".

4.Napsauta "Anna minun valita tietokoneen laiteajuriluettelosta".

5.Valitse sopiva ohjain ja asenna se napsauttamalla Seuraava.

6. Käynnistä tietokone uudelleen tallentaaksesi muutokset ja katso, voitko korjata Logitechin langaton hiiri ei toimi -ongelman.

7.Jos sinulla on edelleen ongelmia, valitse ohjaimen valintasivulta (toista vaiheet 1-4) ohjain "PS / 2 -yhteensopivaan hiireen" ja napsauta Seuraava.

Huomautus: Jos et löydä PS / 2 -yhteensopivia hiiren ohjaimia, poista Näytä yhteensopiva laitteisto -valintaruutu.

8. Käynnistä tietokone uudelleen ja katso, pystytkö korjaamaan Logitechin langattoman hiiren, joka ei toimi Windows 10: ssä.

Tapa 5: Asenna hiiren ohjaimet uudelleen

1.Paina Windows -näppäintä + R, kirjoita devmgmt.msc ja paina Enter.

2. Laajenna Hiiret ja muut osoitinlaitteet, napsauta hiiren kakkospainikkeella Logitech ja valitse Poista.

3. Käynnistä tietokone uudelleen tallentaaksesi muutokset ja Windows asentaa automaattisesti laitteen oletusohjaimet.

Tapa 6: Käynnistä Logitechin langaton hiiri uudelleen

1.Kytke USB -vastaanotin tietokoneeseen ja varmista, että käynnistät hiiren.

2. Liu'uta hiiren pohjassa oleva virtakytkin ON -asentoon.

3.Kierrä hiirtä uudelleen ja hiiren alareunasta löydät nollauspainikkeen.

4. Käynnistä hiiri painamalla nollauspainiketta 5-6 sekuntia.

5.Tämä päivittää langattoman yhteyden ja korjaa Logitechin langattoman hiiren, joka ei toimi.

Tapa 7: Kokeile Logitechin langatonta hiirtä toisella tietokoneella

Jos et vieläkään pysty suorittamaan langattoman Logitech -hiiren vianmääritystä kaikkien edellä mainittujen vaiheiden jälkeen, se voi olla viallinen. Ja testataksesi tätä teoriaa, kokeile hiirtä toisella tietokoneella. Jos hiiri toimii, laite toimii oikein ja ongelma koskee vain tietokonetta. Mutta jos hiiri ei toimi, se voi olla kuollut ja sinun on vaihdettava se uuteen.

Toivon, että yllä olevista vaiheista oli apua ja että voit nyt korjata Logitechin langaton hiiri ei toimi -ongelman, mutta jos sinulla on vielä kysymyksiä tästä artikkelista, voit kysyä ne kommenttikentässä.

Indeksi
  1. Korjaa Logitechin langaton hiiri, joka ei toimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up