Ratkaisu Samsung TV ei käynnisty ja LED vilkkuu

Vaikka tietysti me itse puhumme paljon heidän älypuhelimistaan, kuten Galaxy S8 ja Galaxy S8 Plus, jotka ovat tällä hetkellä yrityksen lippulaiva, Samsung ei ole pelkästään matkapuhelinbrändi, vaan sillä on myös kaikenlaisia ​​tuotteita. kuuluisa kaikkialla maailmassa. Tapauksen mukaan voimme nähdä, mitä televisioille tapahtuu, ja että korealaisella yrityksellä on erilaisia ​​tyyppejä, kuten Smart TV, ja myös normaalia, joten tänään aiomme opettaa sinulle, kuinka ratkaista yksi sen tärkeimmistä ongelmista.

Ensimmäinen asia, joka meidän on sanottava tässä mielessä, on se, että viime aikoina eri Samsung -televisioiden käyttäjät ovat kommentoineet eri foorumeilla ja sosiaalisissa verkostoissa, jotka ovat sarja ongelmia, joissa näiden laitteiden näytön kuva vaikuttaa pitkään. Ilmeisesti tapahtuu, että kun kytket television päälle, LED- tai virran merkkivalo alkaa vilkkua eikä syty. Tietenkin, jos emme ratkaise tätä ongelmaa, emme voi käyttää televisiota.

Vaikka joskus ongelmaa voi olla vaikea ratkaista, ja jos televisiossasi on edelleen voimassa oleva takuu, suosittelemme, että yrität ratkaista ongelman suoraan tekemällä siitä arvon, samalla tavalla kuin meidän on sanottava tässä mielessä, että se voi myös olla ongelma, joka korjataan melko nopeasti ja yksinkertaisesti ja kestää vain hetken. Siksi, voit yrittää korjata tämän ongelman itse, ja tänään näytämme sinulle kaikki vaiheet, joita sinun on noudatettava näissä tapauksissa.

Indeksi

  Televisio ei käynnisty, vain LED vilkkuu

  Ensimmäinen asia, joka meidän on sanottava tässä mielessä, on se, että yleensä tämä ongelma liittyy suoraan eräänlaiseen hyppyjoukkoon, joka on helppo korjata, vaikka meidän on tiedettävä, mitä vaiheita on noudatettava, joten kehotamme teitä pitämään lukemassa siitä. Ensimmäinen asia, joka sinun täytyy tehdä, niin kauan kuin uskallat, on poistaa television takakansi ja tehdä muutoksia tähän elementtiin. Muista, että sinun on purettava hyppyjohdin, erityisesti JP 854, kuten näet seuraavassa videossa.

  Kun olet suorittanut tämän ilmoittamamme vaihe vaiheelta, voit ratkaista koko ajan vilkkuvan TV: n ja näytön, joka ei lakkaa vilkkumasta, ongelman ja kaikki vie sinut vain Muutama sekunti. Sinun on lisäksi pidettävä mielessä, että se on erittäin nopea ja helppo toteuttaa, mikä mahdollistaa sen säästää paljon rahaa, minkä kuka tahansa alan teknikko veloittaa sinulta tällaisesta järjestelystä.

  Jotkut LookHow: n käyttäjien ja lukijoiden epäilyksistä, joita olemme yrittäneet ratkaista tällä opetusohjelmalla, liittyvät seuraavaan: TV: n virtapainike vilkkuu, mutta ei käynnisty, samsung tv vilkkuu punaisena, samsung tv ei käynnisty itsestään led -vilkkuu, samsung -tv ei käynnistä led -vilkkumista, samsung -tv ei kytkeydy päälle, tv damsung led -valo vilkkuu koko ajan eikä kytkeydy päälle, galaxy jp 854 temppuja, samsung smart tv vilkkuu ja kääntyy päällä, samsung un39fh5005kxzl yrittää kytkeä ledit päälle, samsung jp 854 tai samsung tv ue40f5500 vilkkuu led ei syty. Muita tähän liittyviä kysymyksiä, älä epäröi jättää meille kommenttia, jotta voimme vastata sinulle.

  Oletko onnistunut korjaamaan ongelman siitä, että Samsung ei käynnisty ja LED vilkkuu tällä askel askeleelta?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up