Kuinka yhdistää MirrorLink helposti

Jos luet yleensä kaikki artikkelimme, muistat varmasti, että tuolloin puhuimme hieman MirrorLink -yhteensopivista matkapuhelimista. Totuus on, että vaikka se oli hyvä, monet käyttäjät ovat pyytäneet meiltä paljon lisätietoja siitä.

Sinun on pidettävä mielessä tässä suhteessa Tässä artikkelissa aiomme opettaa sinulle MirrorLinkin yhdistämisen yksinkertaisella tavalla, kuinka se tehdään vain muutamassa minuutissa. Tietenkin sinulla on oltava matkapuhelin, jossa on Android 2.3.1 tai uudempi.

Indeksi

  Liitä MirrorLink

  • Ota Android -mobiililaite ja siirry kohtaan Asetukset, Kehittäjäasetukset, Ota käyttöön USB -virheenkorjaus. Jos et ole aktivoinut niitä, sinun on siirryttävä asetuksiin, puhelintietoihin ja painettava useita kertoja rakennenumerolla, kunnes ne ovat lopulta käytössä
  • Kun USB -virheenkorjaus on aktivoitu, kytke USB -kaapeli matkapuhelimeen
  • Napsauta MagicLink -painiketta autoradion valikossa, joka erottuu vihreällä kuvakkeella, kuten M
  • Anna sitten asennusvaihtoehto
  • Ja sitten Samaa mieltä
  • Se kehottaa sinua liittämään USB: n ja sitten sinun on painettava Asenna uudelleen

  Matkapuhelimeni ei muodosta yhteyttä MirrorLink -ratkaisuun

  Valitettavasti meidän on sanottava, että monet käyttäjät ovat kokeneet ongelmia MirrorLinkin toiminnassa. Ja siksi yritämme ratkaista nämä ongelmat yhdistääksesi matkapuhelimen MirrorLinkiin, periaatteessa jos huomaat, että se ei toimi tai ei vastaa. Yleensä Haitat tässä suhteessa liittyvät kahteen erityiseen mahdollisuuteen. Joko datakaapeli ei ole yhteensopiva tai kyseinen matkapuhelin ei ole yhteensopiva.

  Jos olet varmistanut, että molemmat kysymykset ovat oikein, sinun on otettava huomioon, että ongelmia ei pitäisi olla. Siirrymme seuraavaan, ja MagicLink on asennettava älypuhelimeen. Sinun tarvitsee vain avata sovellus, kuten kaikki muutkin. Myöhemmin, aktivoit järjestelmän samasta sovelluksesta ja näet, että voit hallita kaikkea WiFi: n tai USB: n avulla, vaikka suosittelemme tietysti WiFi: tä. Aktivoit WiFi -yhteyden autosta ja molemmat järjestelmät yhdistetään.

  Kuten näette, koko edellinen prosessi, jonka avulla voimme käyttää MirrorLinkiä ja sitten MagicLinkiä, on todella yksinkertainen, eikä autosi tietokoneen ohjaaminen suoraan matkapuhelimestasi kestä yksinkertaista, turvallista ja todella helppoa. nopea tapa .. Joka tapauksessa, Kuten aina sanomme tämän tyyppisissä opetusohjelmissa, jotka eivät ole niin tavallisia, jos sinulla on siitä kysyttävää, sinun on vain kuultava meitä, ja yritämme antaa sinulle kaikki tarvittavat vastaukset tähän liittyen.

  Oletko pystynyt yhdistämään MirrorLinkin tähän vaihe vaiheelta?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up