Koska rakastan uutta Windows 10 -toimintanäkymää

Suurimmaksi osaksi Windows-päivitykset tulevat ja menevät, ja hyväksyn niiden muutokset hartioilla (tai jopa kohottamalla kulmakarvoja, jos tunnen itseni erityisen sotaisaksi). En käytä Paint 3D: tä, jätä huomiotta OneDriven jatkuva edistyminen ja olen napsauttanut hiiren vasemmalla painikkeella Käynnistä-painiketta, koska paljon ylistetty Käynnistä-valikko otettiin uudelleen käyttöön Windows 10: ssä.

Mutta uudistettu Tehtönäkymä, joka päivitettiin suuren huhtikuun Windows-päivityksen aikana, on ominaisuus, joka on parantanut huomattavasti päivittäistä työnkulun kokemusta. Se on jotain tärkeää ja kerron miksi se on niin kaunis.

Liittyvät : Windows 10: n huhtikuun 2018 päivitys: uudet ominaisuudet ja niiden käyttö

Indeksi

  Koko kuva

  Syötä ensin Win + Tab-pikanäppäin muistiin. Tämä on pikakuvake uuteen näyttöön, jossa yhdistyvät Tehtävänäkymä, virtuaaliset työpöydät ja uusi "Aikajana" (voit myös napsauttaa Käynnistä-painikkeen vieressä olevaa Tehtävänäkymä-kuvaketta)

  .

  Katsokaa alla olevaa kuvaa.

  Olet ehkä jo perehtynyt yllä oleviin virtuaalisen työpöydän toimintoihin: Napsauta "+" -kuvaketta ruudun yläosassa ja luo pysyvästi toinen työpöytä (jonka voit sulkea käyttämällä "X" -kuvaketta tai painamalla Win + Ctrl + F4 ). Voit myös vetää ja pudottaa avoimia ikkunoita virtuaalisten työasemien välillä haluamallasi tavalla. Missä tahansa Windowsissa olet, voit luoda uuden virtuaalisen työpöydän milloin tahansa painamalla Win + Ctrl + D. Toistaiseksi kaikki tutut.

  Liittyvät Hyödyllisiä vinkkejä tehtäväpalkin piilottamiseen ja mukauttamiseen Windows 10: ssä

  Aikataulu

  Uuden Tehtävänäkymän pääominaisuus on tietysti Aikajana, jota voidaan tarkastella vierittämällä alaspäin Tehtävänäkymän ohi. Tämä näyttää kaikki yritysasiakirjat, mediat, kuvat ja ohjelmistot, jotka olet avannut tänään, eilen tai (teoriassa) kuinka pitkälle haluat mennä.

  Oikealla puolella voit vierittää palkkia selataksesi tiettyjä päivämääriä aikajanallasi ja ylhäällä voit käyttää "Haku"-suurennuslasia etsiäksesi aikajanallasi olevia asiakirjoja.

  Parasta on, että kaikki täällä olevat tiedot synkronoidaan Microsoft-tilisi kanssa, joten voit käyttää niitä, jos kirjaudut sisään toisella tietokoneella. Tämä on epäilemättä yksi suurimmista toimista, joita Microsoft on tehnyt tarjotakseen saumattoman työympäristön tietokoneiden välille, ja testini mukaan se toimii melko hyvin.

  Yksi asia, jonka haluaisin kuitenkin lisätä tähän, on kyky ladata Windows samalla tavalla kuin jätit sen aikaisemmin, esimerkiksi avaamilleni ja telakoitaville ikkunoille, jotka olin avannut, jotta ne näkyisivät täsmälleen samassa paikassa uudessa synkronoidussa tietokoneessa . .

  Ota laitteiden välinen synkronointi käyttöön siirtymällä kohtaan "Asetukset-sovellus -> Tietosuoja" ja napsauttamalla vasemmassa paneelissa "Toimintahistoria" ja valitsemalla ruutu "Salli Windowsin synkronoida toimintani tästä tietokoneesta pilveen" (Salli Windows: lle synkronoida) toiminnot tältä tietokoneelta pilveen).

  Jos jostain syystä et pidä historiasta, voit myös poistaa sen käytöstä täällä - poista valinta "Salli Windowsin kerätä toimintani tältä tietokoneelta" -ruudusta.

  Ajatuksia tulevaisuudesta

  En ole nähnyt Windows-ominaisuutta näin nopeasti Windows 7: n suuren "Aero Snap" -vallankumouksen jälkeen. Se sopii työnkulkuuni kuin pelikasetti konsolissa.

  Olisi hienoa saada mahdollisuus laajentaa aikajanaa - esimerkiksi pitää pelini siellä niin, että niiden napsauttaminen käynnistää automaattisesti Steamin, jota seuraa peli. Ja kuten mainitsin, ikkunoiden avaaminen kaikille laitteille tarkalleen sijainnille, jolle jätit ne uusimmalle laitteellesi, olisi kuin kuorrutus kakkulla. Se on kuitenkin hieno alku, ja olen tyytyväinen uuteen Tehtävänäkymään melko vaativaan Windows-arsenaaliin.

  Oletko sinäkin vakuuttunut vai katsonko ruusuikkunasta? Kerro minulle!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up