Kuinka estää tai avata joku Facebookissa tietämättäsi

Yksi vaihtoehdoista, jotka ovat aina läsnä kaikissa sosiaalisissa verkostoissa, on estää kontakteja, ystäviä ja ihmisiä. Tämä vaihtoehto on todella välttämätön, jotta voimme ylläpitää hyvää yksityisyyttä tällä tavalla, mutta myös voidaksemme jatkaa mainitun sosiaalisen verkoston käyttöä haluamallamme tavalla ilman, että ihmiset häiritsevät sinua, joiden kanssa et tietenkään tule toimeen.

Mutta useaan otteeseen, kun päätös estää joku tehdään, se voidaan tehdä nopeasti, ja siksi tulee katumus tai ehkä syy, miksi estit kyseisen henkilön, ei ole enää olemassa. kuinka poistaa esto Facebookissa? Jatka lukemista alla, aion selittää askel askeleelta, miten sinun pitäisi tehdä se, älä huoli, se on melko helppoa.

Indeksi
 1. Poista henkilön esto Facebookissa
 2. Huomioita, jotka on otettava huomioon
 3. Seuraavat vaiheet voit poistaa henkilön eston Facebookissa
 4. Poista henkilön esto Facebookista matkapuhelimella
 5. Estä ihmiset Facebookissa heidän tietämättä
 6. Kuinka estää henkilö Facebookissa verkkoversiosta
 7. Kuinka estää henkilö Facebookissa sovelluksesta
 8. Kuinka ohittaa viestit Facebookissa
 9. Kuinka sivuuttaa henkilö Facebookissa
 10. Estä Facebook -sivu
 11. Facebookissa estäminen

Poista henkilön esto Facebookissa

Se ei ole ollenkaan monimutkaista poista henkilön esto FacebookissaKyllä, sinun täytyy perehtyä hieman syvemmälle sosiaalisen verkoston vaihtoehtoihin päästäksesi osioon, jossa kaikki koskaan estämämme ihmiset löytyvät. Joten seuraa opasta, jonka jätän hieman alle askel askeleelta.

 • Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on kirjautua Facebook -tiliisi.
 • Kun olet sisällä, sinun on siirryttävä oikeaan yläkulmaan ja valittava tili.
 • Siirry Yksityisyysasetukset -osioon.
 • Täällä näet vaihtoehdon vasemmalla, osio, joka sanoo selvästi "Lukot"Tai"Estetty”.
 • Joten tässä osassa voit hallita lukkoja, tällä tavalla voit vapaasti avata kenenkään, jonka olet koskaan estänyt.
 • Kuten näet, näkyviin tulee luettelo, joka sen mukaan, kuinka monta ihmistä olet estänyt käyttämäsi tiliä, on enemmän tai vähemmän lyhyt.
 • Voit poistaa henkilön eston yksinkertaisesti painamalla hänen nimensä vieressä olevaa tekstiä, jossa lukee "Avaa lukitus”.
 • Noudata ohjeita ja olet valmis.

Nyt voit jopa etsiä tätä henkilöä kyseisen hakukoneen kautta ilman minkäänlaisia ​​ongelmia.

Kuten näette, on muutaman minuutin kysymys, jotta voimme avata henkilön, joka toisinaan luo jotain sinussa, jotta haluat estää hänet suoraan. kun emme halua tietää mitään enempää kyseisestä henkilöstä.

Huomioita, jotka on otettava huomioon

Mahdollisesti tärkein ja se, että kun avaat jonkun lukituksen voit lukita sen uudelleen vasta 48 tunnin kuluttuaeli kaksi päivää myöhemmin. Siksi, jos olet liian varma, että haluat poistaa tämän henkilön eston, jatka, jos et ole, minun on parempi pysyä hänen kanssaan estettynä, koska minun täytyy olla sellainen Facebookissasi.

Seuraavat vaiheet voit poistaa henkilön eston Facebookissa

 • Ensimmäinen asia, jonka teemme, on mene ilmeisesti Facebookiin ja seuraavaksi aiomme tehdä mene ylös riippulukon viereen pieni nuoli osoittaa alaspäin. Painamalla sitä saat esiin valikon, jossa on monia vaihtoehtoja.
 • Nyt menemme siihen osaan asetus.
 • Jos katsot vasemmalle, se sanoo "Lukot" Napsauta kyseistä osiota, tässä paikassa voit paitsi poistaa käyttäjien eston myös estää uusia käyttäjiä. Paina vain lukituksen avaamista, näyttöön tulee hälytys, joka sinun on vahvistettava, ja voila, käyttäjä on avattu kokonaan.

Poista henkilön esto Facebookista matkapuhelimella

 • No katsotaan sitten, ensin siirrymme sovellukseen siirtyäksesi etsimään kolmea riviä, jotka ovat päällekkäin näytön oikeasta yläkulmasta.
 • Kun painetaan sinne, menemme vain sinne, missä se lukee Tilin asetukset.
 • Nyt sinulla on jälleen mahdollisuus "Estetään" sinun on painettava siellä, jotta myöhemmin sinun on painettava "Estä käyttäjät”. Näkyviin tulee uusi vaihtoehto, jossa olet estänyt kaikki käyttäjät, jotta voit helposti poistaa eston.

Kuten näet sisälle, kaikki ei ole niin monimutkaista, kuin me sanomme ja niin voit poista esto keneltä haluat.

Estä ihmiset Facebookissa heidän tietämättä

Tiedämme sen sitten On monia sosiaalisen verkoston Facebookin käyttäjiä, jotka ovat jossain vaiheessa ihmetelleet, kuinka ottaa tämä askel askeleelta jotta voit estää kavereidesi luettelossa olevan henkilön. Tämän lisäksi sinun on tiedettävä, että kun eliminoit jonkun kokonaan, sinun on lähetettävä hänelle kaveripyyntö uudelleen, ja siksi on kätevää panostaa tällaisiin ratkaisuihin.

Menettely estää joku Facebookissa poistamatta heitä on todella yksinkertainen, kun otetaan huomioon, että sinun tarvitsee vain syöttää maailman tärkeimmän sosiaalisen verkoston asetuksiin, koska ratkaisu on lähes kaikkeen. Kun olet antanut asetukset, seuraava asia on siirtyä Tiliasetukset -osioon ja sitten Lukitse, erityisesti sitä varten kehitetty toiminto.

Kun olet siirtynyt kyseiseen osioon, näet, että sinun on kirjoitettava estettävän henkilön nimi tai sähköpostiosoite, ja kun olet antanut Accept, sen sisältö estetään kokonaan. Parasta tässä opetusohjelmassa on, että kyseinen henkilö ei näe sinua kaverilistalta joka tapauksessa, joten hän ei tietenkään koskaan tiedä, että olet estänyt hänet, tietysti.

Muita hyvin yleisiä kyselyitä, joita olemme nähneet eri foorumeilla ja sosiaalisissa verkostoissa Näistä asioista niiden on koskettava seuraavia asioita: estettävä poistamatta facebookissa, kuinka estetään joku facebookista huomaamatta heitä, kuinka rajoittaa henkilöä facebookissa poistamatta sitä 2016, kuinka poistaa joku facebookista ilman tiliä, kuinka saada joku näkemättä julkaisujani facebookissa poistamatta sitä 2017, kuinka poistaa henkilö facebookista ikuisesti, pitää tauon facebookista tai kuinka poistaa ihmiset facebookista heidän tietämättä. Jos sinulla on muita kysymyksiä tällä alalla, sinun täytyy vain kysyä meiltä.

Kuinka estää henkilö Facebookissa verkkoversiosta

 • Kirjaudu Facebook -tiliisi tavalliseen tapaan
 • Käytä sosiaalisen verkoston hakukonetta ja etsi henkilön profiili, kunnes löydät sen
 • Kun olet tehnyt sen, näet, että heidän nimensä lähellä ja missä se osoittaa, että olemme ystäviä, ilmestyy 3 pisteen painike
 • Napsauta sitä ja siirry kohtaan Estä
 • Vahvista tämän henkilön estäminen. Näkyviin tulee viesti, joka selittää, mitä tapahtuu, kun estetään joku.
 • Jos olet varma, paina Vahvista ja olet valmis

Kuinka estää henkilö Facebookissa sovelluksesta

 • Avaa Facebook -sovellus matkapuhelimellasi ja kirjoita Facebook -tilisi tavalliseen tapaan
 • Käytä sosiaalisen verkoston hakukonetta ja etsi henkilön profiili, kunnes löydät sen
 • Kun olet tehnyt sen, näet, että hänen nimensä lähellä ja missä hän osoittaa, että olemme ystäviä, Lisää -vaihtoehto tulee näkyviin
 • Napsauta sitä ja siirry kohtaan Estä
 • Vahvista tämän henkilön estäminen.

Kuinka ohittaa viestit Facebookissa

Meillä on myös mahdollisuus sivuuttaa Facebookin viestit, tällä tavalla:

 • Avaa Messenger tai siirry Facebook -chat -osioon
 • Valitse käyttäjä, jonka haluat ohittaa
 • Napsauta tätä keskustelua pitämällä tietokonetta alhaalla tai oikealla painikkeella, jolloin Ohita viestit tulee näkyviin vaihtoehtojen joukkoon

Tällä tavalla, tämän henkilön lähettämät viestit eivät enää häiritse sinua.

Kuinka sivuuttaa henkilö Facebookissa

Sama voidaan tehdä, kun henkilö jätetään huomiotta Facebookissa., seuraavilla vaiheilla:

 • Kirjaudu Facebook -tiliisi
 • Hae tämän henkilön profiilista
 • Näet, että sen nimen lähellä lukee Seurataan. Napsauta tätä sanaa
 • Kun teet sen, uudet vaihtoehdot tulevat näkyviin. Siellä voit valita Lopeta seuranta

Et enää näe mitään, mitä tämä henkilö julkaisee.

Estä Facebook -sivu

Olemme puolestaan ​​todennäköisesti tietoisia siitä valtava määrä ihmisiä luo Facebook -sivuja tuotteidesi tai palveluidesi mainostamiseksi ja vaikka mainostesi näkeminen kerran tai kahdesti ei ole huono asia, kun ne toistuvat, tämä on jo ärsyttävää.

Tästä syystä haluamme näyttää sinulle, mitä vaiheita sinun on noudatettava näissä tapauksissa, jos haluat estää sivun Facebookissa, jolloin et voi enää häiritä sinua viesteillä tai viesteillä sisäinen

 • Siirry kyseiselle Facebook -sivulle ja katso sen profiili
 • Kansikuvan alapuolelta näet, mikä toiminta siihen liittyy
 • Tämän toiminnon lopussa näkyviin tulee kolme pistettä sisältävä painike, joka on annettava
 • Näyttöön tulee valikko, jossa on vaihtoehtoja. Sinun on annettava se, joka sanoo Estä
 • Viesti kertoo, mitä tapahtuu, kun estät sivun. Jos haluat varmasti estää sen, napsauta Vahvista

Tällä tavalla et näe tämän sivun julkaisuja uudelleen, muista kuitenkin, että aina kun haluat kumota juuri opettamamme opetusohjelmat, sinulla on mahdollisuus tehdä se samaan aikaan, kun haluat palata.

 

Facebookissa estäminen

Facebookissa estäminen on tehokas tapa suojata itseäsi ja yksityisyyttäsi sosiaalisessa mediassa. Estäminen tarkoittaa, että voit estää tietyn henkilön näkemästä profiiliasi, lähettämästä sinulle viestejä tai kommentoimasta julkaisujasi. Estäminen on hyödyllinen toimenpide esimerkiksi silloin, kun haluat välttää tietyn henkilön häiritsemistä tai suojaat itseäsi verkkoahdistelulta.

Estäminen tapahtuu helposti Facebookin asetuksista. Voit estää henkilön profiilin kautta tai suoraan viestistä, jonka hän on sinulle lähettänyt. Estämisen jälkeen henkilö ei näe sinun julkaisujasi, profiilikuvaasi tai muita tietojasi. Hän ei myöskään saa sinulta viestejä tai pysty merkitsemään sinua kuvissa. Estäminen on täysin anonyymiä, eli henkilö ei saa ilmoitusta estämisestä eikä tiedä, että olet estänyt hänet.

On kuitenkin hyvä muistaa, että estäminen ei poista kaikkea yhteydenpitoa kyseisen henkilön kanssa. Esimerkiksi, jos olette molemmat osallisina samassa keskusteluryhmässä, hän voi nähdä kommenttisi tai vastauksesi. Lisäksi, jos joku toinen jakaa sinun julkaisusi, estetty henkilö voi nähdä sen. Estäminen vaikuttaa vain suoraan yhteydenpitoon kyseisen henkilön kanssa.

Jos haluat poistaa eston jonkun henkilön kohdalta, voit tehdä sen helposti Facebookin asetuksista. Estetty henkilö ei saa ilmoitusta eston poistamisesta, eikä hän voi nähdä, että olet poistanut eston. Ole kuitenkin varovainen estojen poistamisen kanssa ja harkitse tarkkaan, haluatko palauttaa yhteyden henkilöön, josta olet aiemmin estänyt. On tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sosiaalisessa mediassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up