Kuinka nähdä päivityshistoria Windows 11 -tietokoneessani?

The päivitykset Windows 11:ssä Ne ovat tärkeitä tietokoneesi turvallisuuden kannalta, sillä sovellusten kehittäjät ja käyttöjärjestelmä lähettävät aina päivityksiä. Tämä toiminto suoritetaan usein, jotta virheet voidaan korjata tai vain tehdä parannuksia sovellusten suorituskykyä Windows 11:ssä.

Toimintahistorian avulla voit siis seurata muun muassa kaikkea mitä teet laitteellasi, käyttämiäsi sovelluksia ja palveluita, avaamasi verkkosivut ja lataamasi tiedostot. Kaikki tämä on tallennettu laitteellesi, ja Microsoft käyttää niitä tarjotakseen sinulle henkilökohtaisia ​​käytäntöjä ja ehdotuksia kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Indeksi

  Minkä tyyppiset päivitykset näkyvät Windows Update -historiassa?

  Jokainen Windows-versio sisältää tietyntyyppisiä päivityksiä, tässä mielessä Windows 11 ei ole jäänyt jälkeen, ja se on käynnistänyt kolme tärkeää päivitystyyppiä että on hyvä tietää mahdollisimman hyvin. Siksi, että olet tietoinen kunkin päivityksen saavutuksista, on aina hyödyllistä sinulle käyttäjänä tietää ja pitää mielessä, kuinka tarpeellisia ne ovat tiimillesi. Nämä päivitykset ovat:

  • Kriittisiä ja tärkeitä: Nämä ovat päivitykset, jotka liittyvät laitteesi turvallisuus ja yksityisyyssiksi ne ovat pakollisia, ja ne ladataan ja asennetaan automaattisesti.
  • Valinnainen: ne ovat ladattavien päivitysten tyyppiä ohjaimille tai laiteajureille, sekä tietokonelaitteidesi osille. Näitä päivityksiä voidaan hallita manuaalisesti.
  • Ominaisuuspakettien päivitykset – Nämä päivitykset johtavat joihinkin Windows 11:n tiettyihin ominaisuuksiin ja ovat saatavilla vain vähimmäismäärälle käyttäjiä, jotka ovat valitaan samalla käyttöjärjestelmällä.

  Windowsin päivityksen tunnus

  kriittinen ja tärkeä

  Tämäntyyppiset päivitykset ovat välttämättömiä tietokoneesi yksityisyyden ja käyttöjärjestelmän turvallisuuden ylläpitämiseksi automaattisesti ladattu ja asennettukoska niistä on tullut pakollinen vaatimus laitteillesi.

  Siksi et saa olla huolissaan tällaisten päivitysten tarkistamisestakoska ne saapuvat aina tietokoneellesi, sinun on vain sallittava sen lataaminen ja asentaminen kokonaan, jotta voit jatkaa tietokoneestasi nauttimista, ja joka kerta on vähemmän riskejä turvallisuuden ja yksityisyyden kannalta.

  Valinnaiset päivitykset

  Kuten nimestä voi päätellä, nämä päivitykset ovat valinnaisia ​​ja kohdistuvat erityisesti ohjaimiin, tietokoneesi osiin ja ohjaimiin. Koska ne eivät ole pakollisia, voit lataa ja asenna manuaalisestikun pidät sitä tarpeellisena tai kun katsot, että tiimi vaatii sitä.

  Tämä tarkoittaa, että valinnaisia ​​päivityksiä ei ladata ja asenneta automaattisesti, mutta on tärkeää pitää laitteemme ajan tasalla päivityksillä, joita se tarjoaa meille Windows 11 -versioomme, joten suosittelen tarkistamaan säännöllisesti ja milloin päivitys on saatavana valinnaisena, toteuttaa se mahdollisimman pian.

  Ominaisuuspakettien päivitykset

  Tämän tyyppiset päivitykset ovat joiden tarkoituksena on tehdä tiettyjä muutoksia Microsoft-käyttöjärjestelmän uusimman version, kuten Windows 11:n, eri ominaisuuksiin. Ehkä tästä syystä nämä ovat päivityksiä, jotka eivät ole avoimesti saatavilla kaikille Windows 11 -käyttäjille, mutta vain pienelle ryhmälle, joka valitsee saman käyttöjärjestelmän.

  Windowsin päivitysilmoitus

  Kuinka pääset käsiksi päivityshistoriaasi Windows 11:ssä?

  Voit tehdä sen neljällä tavalla Käytä päivityshistoriaasi Windows 11:ssäNämä ovat asetuksista, päätteen, CMD-konsolin ja ohjauspaneelin kautta. CMD-konsolin kautta sinun on avattava tämä vaihtoehto järjestelmänvalvojana ja suoritettava: 'wmic qfe list' saadaksesi yksityiskohtaisen luettelon päivityksistä.

  Jos se tehdään ohjauspaneelin kautta, etsimme alussa komentoa 'appwiz.cpl', valitsemme siihen liittyvän vaihtoehdon niin, että luettelot tulevat näkyviin, ja napsautamme 'Näytä asennetut päivitykset', jolloin pääsemme käyttämään asennettu päivitykset kanssa asennuspäivän tiedot.

  asetustesi kanssa

  Kokoonpanon kautta on yksi helpompia tapoja saada päivityksiä järjestelmässä, menemme vain Käynnistä-valikkoon ja heti Asetukset-kohtaan, mene kohtaan "Windows Update" ja napsauta "Päivityshistoria".

  Näiden muutaman askeleen jälkeen voimme käyttää kaikkia päivityksiä, jotka olemme asentaneet Windows 11:eenjotka jaetaan myös saatavilla olevien eri luokkien ja niiden lataamisen ja asentamisen mukaan.

  terminaalin avulla

  Toinen melko nopea tapa päästä Windows 11 -päivitysluetteloon on terminaalin avulla, tätä varten meidän on avattava Windows-pääte järjestelmänvalvojana. Kun tämä vaihe on konsolidoitu, jatkamme seuraavan komennon suorittamista: 'wmic qfe list' ja nopeasti näkyviin tulee luettelo kaikista saatavilla olevista päivityksistä, jotka on kuvattu yksityiskohtaisesti päivityksen tyypin, tietokoneen, johon se on asennettu, kuvaus ja asennuspäivämäärä.

  Windows 11:n asetusvalikko

  Mitä toimia voit tehdä Windows-päivityshistoriasi tiedoilla?

  Lisäkannustimena päivityshistoriasi tietojen ansiosta, milloin on uusin versio asennettunatakaat jo tilan kaikille aiemmille päivityksille, joita tietokoneellesi ei syystä tai toisesta ole asennettu.

  Myös kaikkien aiempien päivitysten kanssa pääset käsiksi useisiin suojauskorjauksiin, jotka olet ohittanut tai jättänyt huomiottatahallisesti tai tahattomasti, joilla on suuri merkitys laitteesi suojaamisessa.

  Samalla tavalla, kun tiedät kaiken Windows-päivityshistoriasi, voit siirtyä suoremmin etsimään usein käyttämääsi verkkosivustoa tai ohjelmaa, mikä tarkoittaa, että ohitat monet näistä tylsistä vaiheista ja menetät paljon aikaa. jos olet tavallinen muutama tiettyjä luokkia hauissasi Internetissä kaikilla laitteillasi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up