Kuinka käynnistää Chrome uudelleen menettämättä yhtä välilehteä

Olet käyttänyt Chromea jonkin aikaa, ja juuri asentamasi laajennus kertoo, että sinun on käynnistettävä Chrome uudelleen asennuksen viimeistelemiseksi. Voit viivästyttää Chromen uudelleenkäynnistystä, koska avaamasi välilehdet ovat liian välttämättömiä suljettaviksi tuolloin.

Chrome-temppun ansiosta voit käynnistää Chromen uudelleen pelkäämättä kaikkien välilehtien menettämistä. Vaikka sulkemasi välilehdet olisivat edellisestä istunnosta, Chrome tarjoaa myös mahdollisuuden noutaa ne.

Indeksi

  Kuinka käynnistää Chrome uudelleen ja menettää välilehtiä prosessin aikana

  Aloita kaikkien avaamiesi välilehtien tallentaminen avaamalla Suosikkipalkki painamalla Ctrl + Vaihto + B. Kun Suosikit-palkki laskee, napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa ja valitse vaihtoehto Lisää sivu .

  Kuinka käynnistää Chrome uudelleen menettämättä yhtä välilehteä Joskus joudut käynnistämään Chromen uudelleen, jotta laajennuspäivitys tulee voimaan. Selvitä, miten Chrome käynnistetään uudelleen menettämättä välilehtiä.

  Kun "Muokkaa kirjanmerkkiä" -ikkuna tulee näkyviin, anna sille nimi, kuten "Käynnistä Chrome uudelleen", ja kirjoita URL-ruutuun chrome: // restart. Kun olet valmis, muista napsauttaa Tallenna. Sivu, jonka avasit tämän kirjanmerkin luomisen yhteydessä, tallennetaan muiden kirjanmerkkien kanssa.

  Sen napsauttaminen sulkee Chromen automaattisesti, mutta pian sen jälkeen se käynnistyy uudelleen kaikilla avaamillasi välilehdillä oikealla puolella. Jos kirjoitat jotain, muista tallentaa se ennen Chromen uudelleenkäynnistämistä.

  Chrome-välilehtien avaaminen edellisestä istunnostasi

  Oletetaan, että olit niin väsynyt viimeksi käyttäessäsi Chromea, ettet voinut pitää silmäsi auki ja sammuttaa tietokoneen. On hienoa, että Chromella on vaihtoehto, jonka avulla voit jatkaa siitä, mihin jäit.

  Ota tämä ominaisuus käyttöön napsauttamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja napsauttamalla Asetukset. Kun uusi välilehti tulee näkyviin, etsi kohta Käynnistyksen yhteydessä - se on viimeinen ladattava tiedosto. Voit mennä eteenpäin ja liukua huolehtimatta sen menettämisestä.

  Kuinka käynnistää Chrome uudestaan ​​menettämättä yhtä välilehteä Joskus joudut käynnistämään Chromen uudelleen, jotta laajennuspäivitys tulee voimaan. Selvitä, miten Chrome käynnistetään uudelleen menettämättä välilehtiä.

  Toinen vaihtoehto alareunassa on "Jatka siitä, mihin jäit". Napsauta tätä toista vaihtoehtoa ja muutokset tallennetaan automaattisesti. Tallenna-painiketta ei tarvitse napsauttaa.

  Sulje välilehti tavalliseen tapaan. Siitä lähtien aina, kun käynnistät Chromen, viimeksi käyttämäsi välilehdet ovat ensimmäiset, jotka näet uudessa istunnossa. Tämä temppu toimii myös Chromebookissa, jos mietit.

  Tallenna välilehdet OneTab-välilehdellä

  Jos haluat käyttää laajennusta, kannattaa kokeilla sitä OneTab . Tämä Chrome-laajennus tallentaa kaikki avaamasi välilehdet luetteloon, jonka löydät yhdestä välilehdestä.

  Kuinka käynnistää Chrome uudestaan ​​menettämättä yhtä välilehteä Joskus joudut käynnistämään Chromen uudelleen, jotta laajennuspäivitys tulee voimaan. Ota selvää, miten Chrome käynnistetään uudelleen menettämättä välilehtiä.

  Vaikka käynnistät Chromen uudelleen, laajennuksessa on kaikki välilehdet siististi. Se näyttää myös vaihtoehtoja, joita voit tehdä välilehdillä, kuten Palauta kaikki, Poista kaikki, Jaa verkkosivuna ja paljon muuta.

  Johtopäätös

  Ennemmin tai myöhemmin sinun on käynnistettävä Chrome uudelleen laajennuksen asentamisen jälkeen tai jostain muusta syystä. Lisäämällä tämän kirjanmerkin voit nyt käynnistää sen uudelleen ilman, että sinun on tallennettava kutakin välilehteä tai yritettävä muistaa sivustoja.

  Kuinka pidät välilehdet auki, joita et voi menettää? Jaa menetelmät kanssamme kommenteissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up