Kuinka käynnistää sovelluksia alhaisella resoluutiolla Retina Macissa

Useimmissa nykyään ostamissasi Mac-koneissa on verkkokalvonäyttö, joka näyttää sisällön näytöllä paljon terävämmin ja terävämmin kuin tavallisessa näytössä. Tämä johtuu siitä, että verkkokalvon näytöissä on korkeampi pikselimäärä tuumaa kohti, joten kaikki näytölläsi näkyvä on todella terävää ja ilman epäselvyyttä.

Vaikka tämä on todella hyvä asia monille Mac-tietokoneesi sovelluksille, koneessasi saattaa olla joitain sovelluksia, jotka haluat käynnistää alhaisella resoluutiolla sen sijaan, mitä verkkokalvonäyttö tarjoaa. Voi olla useita syitä, miksi haluat tehdä tämän, kuten sinulla on ulkoisen näytön asetukset ja haluat sovelluksen käynnistyvän alhaisella resoluutiolla kyseisellä näytöllä, koska sen ei tarvitse käynnistyä verkkokalvotilassa.

Sovellusten käyttäminen alhaisella resoluutiolla vähentää myös grafiikkasuorittimen työmäärää, ja tämän pitäisi ehdottomasti auttaa sinua saamaan enemmän elämää irti GPU:sta.

Näin voit käynnistää sovelluksen alhaisella resoluutiolla Macissasi.

Käynnistä sovelluksia matalalla resoluutiolla Retina Macissa

Mac OS X:n mukana tulee ominaisuus, joka auttaa käynnistämään sovelluksen matalaresoluutioisessa tilassa, joten et tarvitse kolmannen osapuolen sovellusta työhön.

1. Siirry minne tahansa sovelluksen sijaintiin, todennäköisesti Sovellukset-kansioon.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sovellusta, jonka haluat avata matalaresoluutioisessa tilassa, ja valitse "Hae tiedot", jolloin näkyviin tulee sovelluksen tietoikkuna.

3. Kun Get Info -valintaikkuna avautuu, sinun pitäisi nähdä vaihtoehto, jossa lukee "Avaa matalalla resoluutiolla".

Sinun on tehtävä valinta vaihtoehdon vieressä olevaan valintaruutuun.

4. Sulje Hae tiedot -valintaikkuna, kun olet valinnut vaihtoehdon.

5. Nyt kaksoisnapsauta sovellusta käynnistääksesi sen. Huomaat heti, että se on käynnistynyt alhaisella resoluutiolla, koska sovelluksen kuvat ja teksti näyttävät vähemmän teräviltä kuin mitä ne olivat ennen.

Tässä ensimmäinen alla näkemäsi kuva on otettu alhaisella resoluutiolla ja toinen verkkokalvon resoluutiolla. Ero on selvä.

Selvin ero on tekstissä. Katso vain molempien kuvien tekstiä ja huomaat, että Retinassa teksti on terävämpää, kun taas toisen teksti näyttää hieman epäselvältä. Ero näkyy myös kuvan eri muotojen kulmissa.

Vaikka tila ei toimi hyvin kaikissa sovelluksissa, se toimii varmasti hyvin valitsemissasi sovelluksissa, jotka eivät mielestäsi vaadi suurempaa resoluutiota.

Johtopäätös

Jos sinulla on Macissasi sovelluksia, joiden uskot toimivan hyvin myös ilman verkkokalvon resoluutiota, voit käynnistää ne alhaisella resoluutiolla, jotta ne eivät rasita koneen näytönohjainta.

Indeksi
  1. Käynnistä sovelluksia matalalla resoluutiolla Retina Macissa
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up