Kuinka käyttää TikTokia PC:llä

Tapoja ladata ja katsella TikTok-videoita PC:llä ja käyttää sitä sovelluksena, kuten älypuhelimessa

TikTokista on nyt tullut nuorten ja hyvin nuorten eniten käyttämä sovellus hauskojen videoiden, virusvideoiden ja vinkkien yhdistelmän ansiosta, jotka mukautuvat makujemme ja aiemmin näkemiimme videoihin, jotta voidaan luoda todellinen sovellus. "riippuvuus" uusiin virusvideoihin.

Vaikka on mahdollista nähdä TikTok-videoita ja etsiä niitä kautta

Indeksi

  TikTokin käyttäminen PC:llä BlueStacksin kanssa

  Yksinkertaisin ja välittömin tapa käyttää TikTokia PC:llä on ohjelman käyttö BlueStacks, vapaa.

  TikTok BlueStacks

  Kun BlueStacks on asennettu tietokoneellemme, aloitetaan se, paina ohjelman hakupalkkia ja etsi sovellus TikTok optimoitu käytettäväksi emulaattorin sisällä, jotta se voidaan ladata emulaattoriin. Vaihtoehtoisesti voimme myös avata Google Play Kauppa -sovelluksen suoraan, kirjautua sisään Google-tilillä ja etsiä TikTok-sovellusta suoraan kaupasta. TikTok-sovelluksen avaamisen jälkeen kirjaudumme sisään kuin olisimme henkilökohtaisesta puhelimesta, jotta voimme katsella yhteyshenkilöidemme jakamia videoita ja nauttia hauskoista videoista tietokoneen näytöllä.

  Jos meillä on ongelmia TikTok-videoiden tai -sisällön katselemisessa BlueStacks-emulaattorin kautta, paina rataskuvaketta tai valikkoa asetukset, avataan valikko Moottori ja aktivoimme OpenGL:n grafiikkatilana varmistaen, että varaamme vähintään 1500 Mt RAM-muistia, jotta emulaattori toimii (vähimmäismäärä, joka tarvitaan TikTokin suorittamiseen oikein missä tahansa puhelimessa).

  BlueStacks on ehdottomasti paras Android-emulaattori Windowsille ja sopii täydellisesti TikTokin käyttämiseen; Jos meillä on ongelmia tämän ohjelman kanssa, kehotamme sinua lukemaan oppaamme parhaat Android-emulaattorit Windowsille, joten voit kokeilla TikTokia muilla tehokkailla emulaattoreilla.

  TikTokin käyttäminen PC:llä ApowerMirrorin kanssa

  Toinen tapa käyttää TikTokia tietokoneessa on ohjelman asentaminen ApowerMirror, ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta virallinen sivusto.

  ApowerMirror

  Asentamalla tämän ohjelman voimme käyttää PC:llä erilaisia ​​Android-sovelluksia, joista erottuvat TikTok, Facebook, Messenger ja WhatsApp. Kun olet asentanut ohjelman tietokoneellesi, siirrytään puhelimeen, laitetaan USB-virheenkorjaus päälle, lataamme mukana tulevan sovelluksen Android, avataan se ja liitetään puhelin USB-kaapelilla tietokoneeseen, jotta voimme valtuuta USB-virheenkorjaus, aktivoimalla rasti Salli aina tältä tietokoneelta ja painamalla OK.

  Seuraavalla näytöllä varoitusikkuna tulee näkyviin kuvakaappauksesta: laita valintamerkki kohtaan Älä näytä uudelleen ja paina -painiketta Aloita nyt. Jos olemme tehneet kaiken oikein, näemme Android-puhelimemme näytön projisoituna tietokoneelle, jotta voimme käyttää TikTokia myös tietokoneella.

  Jos haluamme projisoida näytön ilman USB-kaapelia, meidän tarvitsee vain avata puhelimessa ApowerMirror-sovellus, painaa M-kuvaketta, odottaa verkkoskannausta (joudumme jättämään PC-ohjelman auki etualalla) ja , heti kun tietokoneeseen asennetun sovelluksen nimi tulee näkyviin, vahvistamme sen käynnistääksesi näytön projisoinnin.

  Jos haluat löytää muita sovelluksia, jotka pystyvät projisoimaan näytön, lue oppaamme kuinka nähdä Android-näyttö tietokoneessa.

  TikTokin käyttäminen PC:llä WSAToolsin kanssa

  Windows 11:ssä voimme asentaa myös Android-sovelluksia käyttämällä APK-tiedostoja asennukseen. Jotta voit käyttää TikTokia PC:llä tällä menetelmällä, lataamme TikTok APK:n osoitteesta APKMirror-sivusto, asennamme PC:llemme ADB-työkalu ja Windows-alijärjestelmä Androidille (saatavissa Windows Insider -ohjelman kautta) ja lataa lopuksi sovellus WSATools, ladattavissa osoitteesta Microsoft Store.

  WSATools

  Kun WSATools on asennettu tietokoneellemme, aloitetaan se Käynnistä-valikosta, paina -näppäintä Valitse APK, valitse aiemmin ladattu TikTok APK -tiedosto ja odota asennuksen päättymistä. Nyt voimme käyttää TikTokia ikään kuin se olisi natiivi PC-sovellus, mutta vain, jos meillä on Windows 11 asennettuna käyttöjärjestelmänä.

  Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka aktivoi Android-sovellukset Windows 11:ssä Ja kuinka ladata ja asentaa windows 11.

  Johtopäätökset

  Tässä oppaassa näkyvillä menetelmillä voimme vihdoin käyttää TikTokia PC:llä kuin olisimme tavallisessa matkapuhelimessa. Paras tapa on ehdottomasti BlueStacks, joka emuloi Androidin toimintaa ja mahdollistaa TikTokin muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa, mutta vaihtoehtoisena menetelmänä voimme käyttää myös puhelimen peilausta tai APK:iden suoraa asennusta Windows 11:een.

  Vain TikTok-videoiden näkeminen riittää

  Jos haluamme tulla todellisiksi TikTok-asiantuntijoiksi, suosittelemme, että luet myös oppaamme kuinka muokata videota TikTokissa, jotta voit löytää kaikki salaisuudet virusvideoiden lataamiseen kuuluisalle alustalle.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up