Kuinka korjata "Jotain meni pieleen" Cortana-virhe Windowsissa helposti

Windows Cortanan ääniavustajan avulla voimme suorittaa monia toimintoja komentojen ja perustoimintojen avulla, kuten minkä tahansa tämäntyyppisen ohjelman tai palvelun avulla. Suurista eduistaan ​​huolimatta siinä on yleensä yleinen virhe, jota tapahtuu viestillä "jotain meni pieleen"Tästä huolimatta se voidaan korjata helposti. Tässä artikkelissa näytämme sinulle kuinka korjata tämä yleinen Cortana-virhe Windowsissa.

Indeksi

  Mitkä ovat tärkeimmät syyt siihen, että Cortana heittää tämän virheen Windowsissa?

  Tämä ongelma liittyy suoraan yhteyshäiriöön, jonka Cortana tekee tietokoneellemme Microsoftin isännöimien palvelimien kanssa. Yleensä tilillämme, jonka olemme rekisteröineet tähän käyttöjärjestelmään, vaikka se voi johtua myös jostain väärästä kokoonpanosta Windows-kokoonpanossa. Voit myös korjata sen, miksi Cortana ei toimi Windowsissa.

  On tärkeää, että Outlook-tilitietomme ovat käsillä, jotta voimme prosessin keskellä ratkaista vaihe vaiheelta tämän pienen virheen, joka ei anna meille mahdollisuutta käyttää täysimääräisesti tämän puheavustajan palveluita.

  Kuinka korjata tämä Cortana-virhe Windowsissa?

  On olemassa useita tapoja ja tapoja korjata "jotain meni pieleen" -virhe Cortanassa. Voimme käyttää yleisimpiä tapoja ratkaista Windowsin ongelmia sekä suorittaa joitain tarkempia toimenpiteitä ratkaisun löytämiseksi. Jos et pidä Cortana-palkista Windowsissa, voit helposti poistaa sen tehtäväpalkista.

  Vianetsintätoiminnon käyttäminen

  Tämä virhe voidaan korjata helposti (jos tilissä tai Cortanassa ei ole vakavaa vikaa) perinteisen Windowsin vianmäärityksen kauttajohon pääsemme seuraamalla näitä ohjeita:

  1. Kirjoitamme Windowsin hakukoneeseen "Ohjauspaneeli".
  2. Pääsemme ensimmäiseen tulokseen.
  3. Napsautamme vaihtoehtoa 'Ongelmanratkaisuja valitse "Ohjelmat" -luokka.
  4. Seuraavaksi saamme luettelon kaikista tietokoneeseen asennetuista ohjelmista, etsimme Cortanan ja suoritamme tämän sovelluksen vianmäärityksen.

  Ongelman havaitseminen voi kestää muutaman minuutin, Windows tunnistaa automaattisesti ja tarjoaa myös mahdollisia ratkaisuja. Voit myös korjata Wi-Fi-verkon käynnistysongelmat Windows 10:ssä, mikä on yksi syistä, miksi tietokoneesi ja Cortanan palvelimien välillä ei ehkä ole yhteyttä.

  Varmista, että kirjautuminen on käytössä

  Cortana selaimessa

  Saattaa käydä niin, että Outlook-tiliämme ei ole kirjautunut sisään ja linkitetty Windows-tietokoneeseemme, jos sinulla ei ole tiliä tähän palveluun, voit luoda sen virallisella verkkosivustollaan Yksinkertaisella tavalla. Voimme tarkistaa, onko istuntomme aktiivinen Windowsin käynnistyksen yhteydessä, yleensä näytetään tilimme profiilikuva. Muuten tämä tarkoittaa, että et ole kirjautunut järjestelmään.

  Käynnistämällä tilimme oikein ja linkittämällä se tietokoneeseemme, Cortana-palvelun pitäisi toimia oikein, koska tällä kokoonpanolla voidaan muodostaa vastaava yhteys Microsoftin palvelimiin.

  Miksi tämä Cortana-virhe näkyy jatkuvasti Windowsissa?

  Jos tämä ongelma jatkuu huolimatta siitä, että noudatamme suositeltuja prosesseja sen ratkaisemiseksi, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin asentaa Cortana-ohjelma uudelleen Windows-tietokoneellemme. Tämä virhe voi jatkua useista syistä, kuten ei windows päivityksiätätä varten meidän on siirryttävä Windows-kokoonpanon Windows Update -osioon ja vahvistettava, onko järjestelmä päivitettävä.

  Tämä ongelma saattaa johtua siitä, että olemme kirjautuneet Windowsiin muulla kuin järjestelmänvalvojan käyttäjällä. Vaikka Cortanaa voidaan käyttää tämän tyyppisissä istunnoissa (vieraana tai missä tahansa muussa yleisessä), tämän komentoavustajan toistuvat virheet voivat aiheuttaa kaikenlaisia ​​vaikeuksia. Jos tämä ei ole syy, meidän on asennettava Cortana uudelleen.

  Kuinka asentaa Cortana uudelleen Windowsiin "jotain meni pieleen" -virheen poistamiseksi?

  Kirjaudu sisään Cortanaan

  On huomionarvoista, että tämän toiminnon suorittamiseksi on ensin poistettava Cortana Windowsista, tämän komplikaatio on, että tätä ohjelmaa ei voida poistaa kuten mitään muuta tässä käyttöjärjestelmässä, itse asiassa, meidän on käytettävä PowerShellia järjestelmänvalvojana tämän sovelluksen poistamiseksi. Suorittaaksemme tämän prosessin meidän on noudatettava näitä vaiheita:

  1. Pääsemme PowerShelliin järjestelmänvalvojana näkyviin tulevassa valikossa näppäinyhdistelmällä Ctrl+X.
  2. Kirjoitamme tämän sovelluksen ikkunaan seuraavan komennon: Get-AppxPackage Microsoft.549981C3F5F10 | Poista-AppxPackage'.
  3. Painamme Enter-näppäintä aloittaaksesi asennuksen poistoprosessin, jonka ei pitäisi kestää kauan.

  Tällä tavalla voimme helposti poistaa Cortanan tietokoneeltamme; Nyt on aika asentaa se uudelleen. Tämän saavuttamiseksi meidän on käytettävä Microsoft Storea ja kirjoita hakukoneeseen "Cortana". Valitsemme ensimmäisen vaihtoehdon ja napsautamme "Asenna". Tämä prosessi voi viedä aikaa Internet-yhteydestämme riippuen.

  Kun tämä sovellus on asennettu uudelleen, suosittelemme käynnistämään tietokoneen uudelleen, jotta muutokset tallentuvat oikein, ja kirjaudumme sitten sisään Outlook-tilillämme, jotta vastaava synkronointi virtuaaliavustajan ja sen palvelimien välillä suoritetaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up