Kuinka vaihdan latausten oletuskansiota Windowsissa?

Tiedostojen lataaminen on nykyään hyvin yleistä Internetiä selatessa. Kuitenkin joskus lataukset mennä tietylle reitille joista jotkut käyttäjät eivät ehkä pidä, koska tämä kansio on parempi käyttää suoremmalla tavalla. Tästä syystä on tarpeen tehdä muutos oletuskansioon, jota Windows yleensä käyttää järjestelmässäsi. Tässä artikkelissa opetamme sinulle, kuinka voit muuttaa latauskansion polkua helposti ja nopeasti.

Indeksi

  Millä tavoin voit muuttaa oletuskansioidesi sijaintia Windowsissa?

  Voimme käyttää useita tapoja tai menetelmiä muuttaa kansioiden sijaintia Windowsissa, tämä prosessi voidaan tehdä millä tahansa ennalta määritetyllä polulla, kuten valokuvat, musiikki, videot, asiakirjat ja tietysti latausosoite. Voit myös suojata tiedostosi ja kansiosi salasanalla helposti Windows 10:ssä pitääksesi tietokoneesi yksityisenä.

  Joissakin ohjelmissa (kuten verkkoselaimet) voimme määrittää oletuslatauskansion ladattaessa tiedostoja näiden sovellusten kautta. Lisäksi on mahdollista valita "Kysy aina" -vaihtoehto ja siten määrittää latauspolku, kun lataamme mitä tahansa Internetistä.

  Mitä tulee kansioihin yleensä, voimme muuttaa joitain parametreja ominaisuuksien kautta tai joissakin tapauksissa yleisen Windowsin kokoonpanon kautta.

  Suoraan kansiosi ominaisuuksista

  Voimme soveltaa tätä niihin kansioihin, jotka kuuluvat Windows-kirjastoihin, eli niihin, jotka näkyvät oletuksena tämän käyttöjärjestelmän tiedostojen hallinnan vasemmassa sivupalkissa. Tässä tapauksessa näytämme sinulle, kuinka voit muokata latauskansiota, vaikkakin todellisuudessa muuttaisimme tämän reittiä sellaisenaan. Tämän saavuttamiseksi meidän on suoritettava seuraavat vaiheet:

  1. Avaamme Windowsin tiedostoselaimen.
  2. Etsimme Lataukset-kansion ikkunan sivupalkista.
  3. Napsautamme kansiota hiiren kakkospainikkeella ja siirrymme "Ominaisuudet" -kohtaan.
  4. Uudessa ikkunassa napsauta Sijainti-välilehteä.
  5. Siellä näemme nykyisen polun, johon tietokonelataukset tallennetaan, ja painamme sitten Siirrä-painiketta.
  6. Seuraavaksi etsimme uutta polkua, johon haluamme ladattujen tiedostojen tallentavan, ja vahvistamme sen kohdassa "Valitse kansio".

  Voimme tehdä tämän prosessin niin monta kertaa kuin haluamme, eli voimme määrittää latauspolun, kun katsomme sen tarpeelliseksi. Virhetilanteissa voimme palauttaa oletusarvot. Voit myös muuttaa kansiosi kuvaa Windowsissa antaaksesi organisaatiollesi yksilöllisemmän ilmeen Resurssienhallinnassa.

  Windowsin asetusten käyttäminen

  Muuta sisällön tallennuspaikkaa Windows

  Muuttaaksemme parametreja tällä tavalla, meidän on päästävä järjestelmäkokoonpanoon, joka löytyy 'Käynnistä' rataskuvakkeella, se löytyy myös ilmoitusosiosta tai voimme kirjoittaa hakukoneeseen "Asetukset".

  Kun olet tässä osiossa, jatkamme hakua "Tallennus", useita tuloksia tulee näkyviin ja valitsemme luokan "Muuta uuden sisällön tallennuspaikkaa'. Siellä voimme määrittää, minne kukin tiedosto menee, luokiteltuna Windows-kirjastojen ja muiden alikansioiden luokkiin.

  Kuinka tietää, ovatko kansiosi vaihtaneet oletussijaintiaan Windowsissa?

  Meidän on vain löydettävä kansio (olipa se sitten suora pääsy, kirjasto tai muu), napsauta hiiren kakkospainikkeella ja siirry Ominaisuudet. "Yleiset"-välilehdellä näemme "Sijainti"-osion, siellä meille näytetään tarkka reitti kyseisestä kansiosta. Meidän on vain verrattava aiemmin muutettuamme polkua siihen, joka näkyy kansion ominaisuuksissa.

  Jos se ei ole vastaava polku, suosittelemme 'explorer.exe'-prosessin käynnistämistä uudelleen Windowsin tehtävähallinnassa, jonka voit suorittaa komentojen avulla päästäksesi siihen nopeammin ja tehokkaammin.

  Miksi et voi palauttaa kansioiden sijaintia oletusarvoiksi Windowsissa?

  Windows 10 diagonaalinen logo

  Tämä voi johtua eri tekijöistä, joista jotkut ovat hyvin erilaisia ​​kuin toiset. Joissakin tapauksissa syy voi olla käyttämämme Windows-versio. Esimerkiksi uusimmissa versioissa (10 ja 11) joitain perustoimintoja on rajoitettu tuotteen kotiversiossa, joten on suositeltavaa päivitä uusimpaan ja täysversioon Windowsista.

  Tämä pieni virhe voi kuitenkin johtua myös joistakin virheistä, joita olemme tehneet kansiopolun muuttamisen yhteydessä.

  Prosessia ei suoritettu oikein

  Jos esimerkiksi suoritamme prosessin noudattamalla ohjeita oikein, mutta emme napsauta "Käytä", muutoksia ei varmasti tallennettu oikein tai käytimme jopa samaa osoitetta, joka oli jo määritetty. Se voi johtua myös yleisestä virheestä Windowsin tiedostonhallintaprosessissa.

  Käynnistä tietokone uudelleen

  Jos et löydä ratkaisua kansion oletuspolun palauttamiseen, suosittelemme käynnistämään tietokoneen uudelleen. Joskus muutoksia ei tallenneta oikein ennen kuin järjestelmä käynnistetään uudelleen 0:sta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up