Kuinka pyytää hyvitystä Macissani olevasta sovelluksesta? - Yksinkertainen ja nopea

Jos sinulla on Mac, sinulle on varmasti käynyt niin, että ostit sovelluksen vahingossa tai siitä ei ole tullut sitä mitä odotit. Jos tämä on sinun tapauksesi, ensimmäinen asia, joka sinulle tulee mieleen, on pyytää hyvitystä sovelluksesta, mutta et tiedä miten se tehdään. Siksi olemme kehittäneet opetusohjelman, joka auttaa sinua suorittamaan prosessin pyytää sovellushyvitystä Macin kautta.

Indeksi

  Mitä ehtoja ostoksesi tulee täyttää, jotta voit pyytää hyvitystä?

  Vaikka Apple Storen sovelluksesta on mahdollista pyytää hyvitystä, meidän on noudatettava tietyntyyppisiä vaatimuksia ehdot ja vaatimukset jotta voimme suorittaa prosessin tehokkaasti.

  Ensimmäinen ehto, jonka Apple kysyy meiltä, ​​on, että he eivät ole läpäisseet yli 14 päivää ostohetkestä lähtien. Jos tämä aika on kulunut, et voi valita hyvitystä riippumatta siitä, onko se vain minuutteja.

  Toinen käytäntöihin sisältyvä ehto, jonka mukaan Applea pyydetään hyväksymään hyvitykset sovellusten palautuksista, on osoitettava, että se on joku tekninen ongelma tai ei noudata jotakin tuotteen yleisissä tiedoissa tarjotuista näkökohdista.

  Tämä tarkoittaa, että jos latasit sovelluksen, koska se tarjosi jotain palvelua tai etua, mutta sillä ei ole sitä tai se ei toimi kovin hyvin, voit ota yhteyttä Applen tukeen paljastaaksesi ongelman, saada rahasi takaisin ja ryhtyä tarvittaviin toimiin sovelluksen suhteen.

  Lopuksi toinen ehto, jonka Applen on voitava palauttaa rahat sellaisesta sovelluksesta, jota et enää halua, on se, ettei se ole äskettäin palauttanut sovelluksia. Tämä johtuu siitä, että Applella on järjestelmä, jota he kutsuvat ei väärinkäyttöjärjestelmääja on vastuussa niiden Apple Store -käyttäjien havaitsemisesta, jotka palauttavat tuotteensa oston ja muutaman päivän käytön jälkeen.

  Apple ei siedä petoksia tai sen yrityksistä, joten se melkein automaattisesti kieltää järjestelmän vilpillisenä tai väärinkäyttönä pitämän tilin hyvityksen.

  Kuinka pyytää hyvitystä Mac-sovelluksesta?

  Kun tiedämme erilaiset ehdot, jotka sinun on täytettävä hakeaksesi hyvitystä sovelluksesta App Storesta, jatkamme nyt ja selitämme, kuinka prosessi suoritetaan eri menetelmien kautta.

  matkapuhelimen avulla

  iTunesista

  • Jos haluat pyytää hyvitystä sovelluksesta iTunesin kautta, sinun on ensin syötettävä sovellus Macistasi. Sovelluksen sisällä käyttöliittymän yläosaan ilmestyy kuvake sanalla Store.
  • Kun valitset Kauppa, syötät osion, josta sinun on etsittävä Tili-osio valikosta ja toinen pieni valikko tulee näkyviin sanalla Näytä tili.
  • Kun syötät Näytä tili, sinun on Anna Apple ID -tietosi. Pääsyn jälkeen se näyttää tekemiesi ostosten historian ja napsautat Näytä kaikki.
  • Näytä kaikki -kohdassa sinun on nähtävä kaikki sovellukset, ja niiden joukossa se, jonka haluat palauttaa. Napsauta Lisää ja sana Ilmoita ongelmasta tulee näkyviin, valitse se ja se vie sinut verkkosivulle.
  • Verkossa se pyytää sinua kertomaan hyvityksen syyn. Valitset ongelman, lisäät tarkkoja tietoja, painat Lähetä ja odotat hyvityksen saapumista. Jos et tiedä, kuinka pääset iTunes-kirjastoon, näytämme sinulle kuinka.

  Sivuston kautta

  • Sivustoa käyttämällä sinun on mentävä sivulle ilmoittamaan ongelmista ja syötettävä Apple ID:si tiedot.
  • Pääliittymästä sinun on etsittävä osto-välilehteä ja napsautettava sitä. Se vie sinut Mac-tietokoneellesi ostamiesi sovellusten luetteloon.
  • Valitse hyvitettävä sovellus ja napsauta Ilmoita ongelmasta. Se vie sinut toiselle sivulle, jossa sinun on näytettävä, mikä ongelma oli, syötettävä manuaalisesti miksi olet palauttanut sen ja paina sitten lähetä. Prosessin lopussa sinun on odotettava hyvitystä.

  omena-logo

  reportproblem.apple.com

  • Tämä menetelmä koostuu siitä, että Reportaproblem.apple.com-osoite asetetaan suoraan selaimen yläpalkista, jotta se syötetään käytännössä suoraan korvaussivustolle.
  • Sivulle on syötettävä ladatun sovelluksen Apple ID:n tiedot ja odotettava sen avautumista. Sivun pääosassa sinun on etsittävä Ostokset-osio, josta näet kaiken, mitä olemme hankkineet.
  • Sitten sinun on etsittävä sovellus koko luettelosta. Kun olet valinnut, napsauta Ilmoita ongelmasta ja avattava valikko tulee näkyviin. Valitse, mikä ongelma oli, ja kirjoita lyhyt kuvaus.

  Kun täytät kaikkia tietoja, napsauta Lähetä ja odota, kunnes Apple palauttaa rahat. Odottaessasi voit vaihtaa iPhone App Storen kielen.

  Kuinka tarkistaa palautuspyynnön tila?

  Voit tarkistaa hyvityspyyntösi tilan siirtymällä kohtaan Applen ongelmien verkkosivu ja syötä henkilötietosi. Sivun sisällä sinun on siirryttävä -osioon Tarkista vaatimuksen tila ja näet Odottaa-vaihtoehdon. Napsauta sitä ja se näyttää sinulle, kuinka pyyntö etenee. Jos pyyntöä ei näy, se johtuu siitä, että sinulla ei ole odottavaa hyvitystä.

  Miksi en voi pyytää hyvitystä osoitteessa "reportaproblem.apple.com" ja miten se korjataan?

  kynä puhelin

  Jos et voi pyytää hyvitystä Ilmoita ongelmista -sivulta, syynä on todennäköisesti hetkellinen verkkovirhe tai syy et täytä vaatimuksia. Jos täytät vaatimukset, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, voit ottaa yhteyttä tekniseen palveluun saadaksesi lisätietoja ongelmasta. Näytämme myös, kuinka voit päivittää App Storesi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up