Kuinka korjata NVIDIA GeForce Experience -ohjaimen lataus epäonnistui Windowsissa

NVIDIA Geforce Experience on loistava työkalu pitämään näytönohjaimet ajan tasalla niille, jotka ovat tiimivihreitä. Se voi jopa optimoida pelisi automaattisesti parhaan pelikokemuksen saavuttamiseksi. Mutta mitä sinun pitäisi tehdä, kun kohtaat "GeForce Experience -ohjaimen lataus epäonnistui" -virheen? Hälytykset, kuten "Asennus epäonnistui", "Ohjaimen lataus epäonnistui" tai "Asennus ei voi jatkua", voivat joutua ihon alle melko nopeasti. Katsotaanpa pikakorjauksia, joilla voit yrittää ratkaista ongelman.

Huomautus: varmista, että olet asentanut kaikki tarvittavat Windows-päivitykset, ennen kuin siirryt alla oleviin korjauksiin.

1. Ota automaattiset lataukset käyttöön GeForce Experiencessa

Kun kohtaat ohjaimen lataus- ja asennusvirheitä, näyttää loogiselta aloittaa diagnoosi GeForce Experience -asetuksista. Automaattiset latausvaihtoehdot voivat korjata taustalla olevan ongelman monille käyttäjille. Siirry GeForcen asetuksiin ja ota ominaisuus käyttöön, jos se on pois päältä.

 1. Etsi "GeForce Experience" Windows-haussa ja käynnistä se.
 2. Napsauta rataskuvaketta ikkunan oikeassa yläkulmassa avataksesi "Asetukset".
 1. Vieritä vasemmalla olevaa Yleiset-välilehteä hieman alaspäin Lataukset-osioon. Ota käyttöön "Lataa ohjainpäivitykset automaattisesti ja anna minun valita, milloin asensen".
 1. Sulje GeForce Experience ja käynnistä se uudelleen. Napsauta yläreunassa "Ajurit" ja katso, onko ohjainpäivitystä saatavilla. Jos ei, napsauta "Tarkista päivitykset". Jos et vieläkään saa ladattavaksi tai asennettavaksi uutta ohjainta, siirry muihin luettelon korjauksiin.

2. Asenna GeForce Experience uudelleen

Jos automaattiset lataukset eivät ratkaise ongelmaa, itse GeForce Experience -asiakasohjelmassa saattaa olla ongelmia. Voit poistaa GeForce Experiencen ja asentaa sen uudelleen yrittääksesi poistaa ongelman juurista. Poista GeForce Experience ja asenna se uudelleen seuraavasti:

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows-kuvaketta ja napsauta "Sovellukset ja ominaisuudet".
 2. Kirjoita "Hae sovelluksia" -ruutuun "GeForce Experience" ja poista se napsauttamalla sen vieressä olevaa kolmea pistettä ja napsauttamalla "Poista".
 1. Sinun tulee myös poistaa manuaalisesti kaikki jäljellä olevat asennetut tiedostot "Program Files/NVIDIA Corporation"- ja "Program Files (x86)/NVIDIA Corporation" -hakemistoista varmistaaksesi onnistuneen uudelleenasennuksen seuraavassa vaiheessa.
 1. Lataa GeForce Experiencen uusin versio ja asenna se.
 1. Käynnistä GeForce Experience ja tarkista "Ohjaimet"-välilehti yläreunasta nähdäksesi, näetkö käytettävissä olevan ohjaimen. Jos ei, siirry seuraavaan korjaukseen.

Kärki: tiesitkö, että peliselaimet voivat auttaa sinua jongleeraamaan useita tehtäviä pelin aikana? Katso parhaat vaihtoehdot.

3. Sammuta Windows Defender ja muu virustorjunta

Virustorjuntaohjelmat voivat joskus aiheuttaa ristiriitoja muiden taustalla olevien sovellusten kanssa. Joskus GeForce Experiencen tiedetään myös osoittavan ongelmia, jos virustorjuntaohjelmisto on käytössä.

Jotta näin ei tapahdu, on suositeltavaa poistaa tilapäisesti käytöstä kaikki järjestelmässäsi olevat virustorjuntaohjelmat, mukaan lukien Windows Defender.

Ohjeet Windows Defenderin poistamiseksi käytöstä ovat alla. (Jos sinun on poistettava se käytöstä pysyvästi, käytettävissä on muutamia vaihtoehtoja.) Voit tarkistaa muiden virustentorjuntaohjelmistojen asetukset ja käyttää vaihtoehtoja, kuten "Poista käytöstä" tai "Poista käytöstä", ja tarkista sitten, onko ongelma ratkaistu.

 1. Paina Win + I avataksesi Asetukset.
 2. Napsauta vasemmalla olevaa "Tietosuoja ja suojaus" ja sitten "Windows Security" oikealla "Suojaus" -kohdassa.
 1. Napsauta "Suojausalueet" -kohdassa "Virusten ja uhkien suojaus". Windows 10 -käyttäjät voivat avata "Windowsin suojauksen" Windows-hausta ja napsauttaa "Virusten ja uhkien suojaus".
 1. Napsauta Virusten ja uhkien suojaus -ikkunan Virus- ja uhkien suojausasetukset -kohdassa Hallinnoi asetuksia.
 1. Kytke Reaaliaikainen suojaus -kohdan kytkin pois päältä. Tämä poistaa Windows Defenderin käytöstä, kunnes se käynnistyy automaattisesti.
 1. Voit käynnistää GeForce Experiencen ja nähdä, onko ohjainpäivitys näkyvissä. Jos ei, varmista, että Windows Defender on käytössä, ennen kuin siirryt seuraavaan osaan, sillä sinun ei pitäisi jättää järjestelmääsi suojaamatta, jos sinun ei tarvitse sitä.

4. Lataa ohjaimet manuaalisesti

Jos mikään muu epäonnistuu, voit ohittaa Geforce Experiencen ja ladata uusimmat näytönohjaimet manuaalisesti. Sinun on tiedettävä näytönohjaimesi malli, jotta voit ladata oikeat ohjaimet NVIDIAn verkkosivustolta. Löydät tämän joko GeForce Experiencen asetuksista kohdasta "My Rig", Laitehallinnasta "Näyttösovittimet" -kohdasta tai "Järjestelmätiedot" -kohdasta "Komponentit -> Näyttö".

Kun olet löytänyt tarkan näyttösovittimen mallin, lataa ja asenna uusimmat NVIDIA-näytönohjaimet manuaalisesti seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Vieraile "Lataa ajurit” -sivu NVIDIA:n verkkosivustolla.
 2. Valitse yläreunan avattavista valikoista "GeForce" kohdassa "Product Type" ja valitse näyttösovittimen sarja ja malli "Tuotesarjasta" ja "Tuote". Valitse Windows-versiosi "Käyttöjärjestelmä"-kohdasta ja "Game Ready Driver (GRD)" -kohdasta "Lataustyyppi". Napsauta "Hae".
 1. Napsauta "Lataa" ladataksesi uusimman näytöllä näkyvän ohjaimen.
 1. Voit käynnistää ladatun ohjaintiedoston ja asentaa sen. Käynnistä järjestelmä uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Hyvä tietää: Haluatko rakentaa oman pelitietokoneesi? Tässä on muutamia asioita, jotka on otettava huomioon ensin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko turvallista käyttää DDU:ta näytönohjainten asennuksen poistamiseen?

Display Driver Uninstaller (DDU) on ilmainen apuohjelma, jota käytetään poistamaan kokonaan kaikki jäljet ​​olemassa olevista näytönohjaimesta (NVIDIA tai AMD) järjestelmästäsi. Sitä käytetään yleensä näytönohjaimen asennuksen poistamiseen, kun kohtaat ongelmia, kuten virhekoodin 43 tai huonon pelin suorituskyvyn. DDU:n käyttö on täysin turvallista, jos noudatat apuohjelman näyttöön tulevia ohjeita. Kun se on poistanut näytön ohjaimet, voit asentaa uusimmat ohjaimet manuaalisesti yllä kuvatulla tavalla.

Miksi näyttöni muuttuu mustaksi, kun asennan NVIDIA-ajureita?

Normaalin näytönohjainten asennuksen aikana GeForce Experiencen avulla näytön näyttö muuttuu mustaksi muutaman kerran. Tämä on normaalia toimintaa, koska järjestelmä käyttää uutta näytönohjainta osana asennusprosessia, eikä sinun pitäisi olla huolissaan.

Pitäisikö minun aina asentaa jokainen uusi NVIDIA-näytönohjain?

Vaikka NVIDIA suosittelee pitämään näytönohjaimesi ajan tasalla, ei aina ole suositeltavaa asentaa kaikkia GeForce Experiencen tunnistamia uusia näyttöajureita, koska uudet ohjaimet voivat joskus tuoda odottamattomia virheitä järjestelmääsi ja heikentää pelien suorituskykyä, mikä vähentää FPS:ää peleissä. Siksi, ellet ehdottomasti halua, että uusi näyttöohjain tuo ensimmäisen päivän korjaustiedostoja äskettäin julkaistuun peliin, on parempi odottaa ja katsoa, ​​onko uusi ohjain vakaa. Voit Googlettaa ajuriversion ja selata keskustelupalstoja saadaksesi selville, onko käyttäjillä ongelmia uuden ohjaimen asennuksen jälkeen.

Kannattaako päivittää vanhaan näytönohjaimeen?

Joissakin tapauksissa vanhempien näytönohjainten päivittäminen tai palauttaminen vanhaan grafiikkaohjaimeen voi auttaa ratkaisemaan pysyviä suorituskykyongelmia. Esimerkiksi uuden näyttöohjaimen asentaminen voi joskus aiheuttaa odottamattomia FPS-kuopat tai näytön välkkymisongelmia. Tällaisissa tapauksissa, jos sinulla ei ollut ongelmia edellisen näytönohjaimen kanssa, voit palauttaa järjestelmän vanhaan ohjaimeen. The GeForce Game Ready -ohjaimet NVIDIA-foorumin aihe voi auttaa sinua tunnistamaan ja paikantamaan näytönohjaimesi vanhemmat, vakaat ohjaimet.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Miten päivittää näytönohjaimen ajurit?

Voit päivittää näytönohjaimen ajurit seuraavasti: 1. Napsauta kakkospainikkeella työpöydän vapaata aluetta ja valitse Näytön asetukset. 2. Valitse Näytön lisäasetukset. 3. Valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. 4. Valitse Ominaisuudet. 5. Valitse Ohjain. 6. Valitse Päivitä ohjain. 7. Valitse Etsi päivitettyä ohjainohjelmistoa automaattisesti.

Mitä Nvidia tekee?

NVIDIA kehittää ja valmistaa grafiikkasuorittimia, järjestelmäpiirejä ja muita ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita.

Indeksi
 1. 1. Ota automaattiset lataukset käyttöön GeForce Experiencessa
 2. 2. Asenna GeForce Experience uudelleen
 3. 3. Sammuta Windows Defender ja muu virustorjunta
 4. 4. Lataa ohjaimet manuaalisesti
 5. Usein Kysytyt Kysymykset
  1. Onko turvallista käyttää DDU:ta näytönohjainten asennuksen poistamiseen?
  2. Miksi näyttöni muuttuu mustaksi, kun asennan NVIDIA-ajureita?
  3. Pitäisikö minun aina asentaa jokainen uusi NVIDIA-näytönohjain?
  4. Kannattaako päivittää vanhaan näytönohjaimeen?
 6. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
  1. Miten päivittää näytönohjaimen ajurit?
  2. Mitä Nvidia tekee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up