Kuinka ladata, asentaa ja päivittää Instagram ilmaiseksi uusimpaan versioon Android- tai iOS -matkapuhelimessani

 

Käytössämme olevien sosiaalisten verkostojen määrä ei ole pysähtynyt kasvamaan viime vuosina. Niissä on kuitenkin tapahtunut joitain muutoksia ja nykyään suuntaus on erikoistuminen.

Esimerkki tästä on Instagram, joka on erikoistunut valokuvien ja nyt myös videoiden jakamiseen. Tässä artikkelissa näemme kuinka asenna Instagram matkapuhelimeen oikein.

Instagram on ollut sosiaalisten verkostojen vallankumous viime aikoina, Vaikka on totta, että se on viime kuukausina menettänyt höyryään Snapchatin suuren nousun vuoksi, joka voidaan ladata myös Androidille.

Instagram on aluksi sosiaalinen verkosto keskittyi valokuvaukseen ja kuten hyvin tiedämme tänään myös videoissa ja (elämässä) tai livenä.

Siinä voit jakaa kaikenlaisia ​​valokuvia ja voit myös paranna ja muokkaa niitä hyvällä määrällä suodattimia ja muut säätövaihtoehdot, kuten kirkkaus, kontrasti jne.

Sillä aikaa muut sosiaaliset verkostot toimivat tietokoneella Ja heillä on samanaikaisesti sovellus matkapuhelimelle, Instagramin tapauksessa se ei ole sellainen tai ainakin tähän asti.

Sen toiminta verkon kautta on hyvin rajoitettua, eikä se salli meidän tai halua ladata valokuvia. Itse asiassa kaikki tämän sosiaalisen verkoston toiminta se suoritetaan pääasiassa matkapuhelimesta.

Sosiaalinen media on suhteellisen moderni asia, mutta jo on tullut olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Sosiaalista mediaa on jokaiseen makuun ja kaikkiin tyyleihin.

Mutta jos on olemassa väline, joka onnistuu houkuttelemaan kaikenikäisiä ihmisiä, se on epäilemättä Instagram. Tällä kertaa katsomme kuinka asenna Instagram matkapuhelimeesi.

Kuinka asentaa Instagram iPhoneen

Jos sinulla on iPhone, jossa on iOS -käyttöjärjestelmä, löydät Instagramin helposti App Store ja lataa se ilmaiseksi.

Siirry App Storeen ja etsi "Instagram", kun olet löytänyt sovelluksen, napsauta "Asenna" -painiketta ja napsauta Hyväksy käyttöehdot. Sinulla on se jo valmiina, voit alkaa nauttia Instagramista iPhonellasi.

Kuinka asentaa Instagram Androidiin

Se on yhtä yksinkertainen kuin edellisessä tapauksessa. Tässä tapauksessa meidän on mentävä sovelluskauppaan Google, Play Kauppa.

Voimme etsiä hakukoneesta "Instagram" tai suoraan sovelluksista Suosituimmat> Suosituimmat ilmaiseksi, sieltä se löytyy viiden parhaan joukosta. Napsauta sovellusta ja "Asenna" -painiketta. Hyväksymme ehdot ja olet valmis.

Kuinka käyttää Instagramia

Nyt kun Instagram on asennettu matkapuhelimeesi, sinun tarvitsee vain rekisteröityä. Sinä voit tehdä sen suoraan Facebook -tilisi kautta (Muista, että Instagram kuuluu nyt Facebookille) tai voit täyttää pienen lomakkeen, jossa sinua pyydetään:

 • Sähköposti
 • Koko nimi
 • Käyttäjätunnus
 • Salasana

Vain muutamassa minuutissa sinulla on jo tili valmis ja täysin ilmainen. Voit aloittaa seuraa sinua eniten kiinnostavia ihmisiä tai merkkejä ja jaa sisältösi.

Sinulla on mahdollisuus, että kuvasi ovat julkisia ja että kaikki voivat nähdä ne rajoita valokuviesi näkyvyys vain seuraajillesi ja samalla tavalla olla tietoinen siitä, kuka käy profiilissasi tai tykkää valokuvistasi.

Jos haluat, että koko maailma näkee valokuvasi, älä unohda tehdä sitä hyvä käyttää hashtageja niiden levittämiseen. Ja jos kyllästyt tähän sovellukseen, älä missaa opetusohjelmaamme Instagram -tilin poistamisesta.

Valokuvauksen voima Instagramissa

Koska sosiaaliset verkostot alkoivat kehittyä, olemme pystyneet varmistamaan, että kuvilla on suuri voima. Huolimatta siitä, kuinka virusperäiset videot ja muu sisältö voivat olla kuvat ovat edelleen internetin todellisia kuningattareita.

Tätä ajatusta ajatellen Instagram syntyi muutama vuosi sitten. Tämä sosiaalinen verkosto panosti alusta alkaen erikoistumiseen keskittymällä valokuvien jakamiseen ja lisäämällä myöhemmin lMahdollisuus ladata ja jakaa videoita.

Instagram -käyttäjillä He jakavat kaikenlaisia ​​valokuvia ja on tilejä jokaiseen makuun. Jotkut lataavat valokuvia päivittäisestä elämästään ja jakavat neuvoja muodista tai estetiikasta.

Urheilijat ja taiteilijat, jotka jakaa osan arkipäivästään faniensa kanssa, ihmiset, jotka käyttävät tätä sosiaalista verkostoa osoittaakseen kaikki lahjakkuutensa valokuvauksessa, piirtämisessä jne. Instagramia voidaan käyttää sekä yksityisesti että ammattimaisesti, ja tulokset ovat hyviä molemmissa tapauksissa.

Yksityisyys on tärkeää, siksi meidän on rekisteröidessämme ja käyttäessämme Instagramia oltava selkeitä, jos haluamme, että valokuvamme näkyvät kaikille ja saamme näin seuraajia, tai jos aiomme päinvastoin tee tilistämme yksityinen ja että valokuvamme näkyvät vain ystävillemme.

Valittu yksityisyysmuoto se on jokaisen oma asia, mutta sen voi muuttaa ilman ongelmia milloin tahansa ja niin monta kertaa kuin haluamme.

Kuinka asentaa Instagram matkapuhelimeen

Kuten olemme jo edellä maininneet viestissämme, tämä sovellus on erittäin helppo ladata, tällä suositulla sosiaalisella verkostolla on verkkoversio, mutta missä se todella Voit hyödyntää sitä matkapuhelimen kautta. Jotta voimme asentaa Instagramin matkapuhelimeesi, meidän tarvitsee vain ladata sovellus Google Play -kaupasta.

Niin yksinkertaista kuin etsi se google -sovelluskaupasta ja napsauta vihreää "Asenna" -painiketta. Kun olemme ladanneet sen, voimme alkaa käyttää sitä, voimme jopa hallita useita Instagram -tilejä Androidissa.

Käyttäjät, joilla on laitteita, joissa on iOS -käyttöjärjestelmä, voivat lataa Instagram App Storesta. Kummassakin tapauksessa, hakemuksen voi saada täysin ilmaiseksi ja voit nauttia siitä vain muutamassa minuutissa.

Näinä aikoina ja kun tekniikka lähes hallitsee elämäämme, meillä on paljon toimintaa verkoissa, kun kyseessä on Instagram, joka on erittäin hauska sosiaalinen verkosto, jonka kanssa voit viettää tuntikausia katsellen upeita valokuvia ja videoita mistä tahansa aiheesta historiaan, jonka voit ladata sovelluksella. Jätämme sinulle temppuja, jotta saat enemmän irti tämän sosiaalisen verkoston käytöstä:

 • Kuinka tietää kuka antaa sinulle eniten tykkäyksiä Instagramissa
 • Kuinka ladata kuvia ja videoita Instagramista
 • Kuinka saada seuraajia Instagramiin
 • Ratkaisu Instagramin yleisimpiin virheisiin

Toisaalta, kuten me jo tiedämme ja siitä ei ole epäilystäkään, Instagram on yksi tärkeimmistä sosiaalisista verkostoista maailmassa, ellei tärkein, ja kun otetaan huomioon, että koska Facebook on sen hankkinut Se ei ole lopettanut uusien ominaisuuksien lisäämistä.

On tärkeää pitää se ajan tasalla sen varmistamiseksi pääsemme uusimpiin ominaisuuksiisi ja voimme löytää ratkaisun sovelluksen mahdollisesti aiheuttamiin virheisiin.

Juuri tässä asiassa on se, että seuraavilla riveillä haluamme näyttää sinulle, kuinka asentaa uusin Instagram -versio älypuhelimeesi vuonna 2020, ilman monimutkaisia ​​prosesseja Ei mitään sellaista.

Lataa Instagram 2020

Hyvin, kuten aiemmin totesimme, ensimmäinen asia, joka meidän on otettava huomioon tällaisessa tilanteessa, on se Instagramin markkinoille tulon jälkeen, on esittänyt valtavan määrän uutisia,

Siksi tässä erityistilanteessa olemme kiinnostuneita miettimään, kuinka tärkeää on pitää se ajan tasalla, koska muuten Emme voi käyttää joitakin näistä uusista ominaisuuksista.

Samoin sinun on tiedettävä, että kun et pidä sovelluksiasi ajan tasalla, olet vaarassa saada hyökkäyksiä puhelimeesi, pitää mielessä, että kehittäjät korjaavat haavoittuvuuksia ja vastaavia ongelmia koko ajan.

Tämän lisäksi mielenkiintoista on, että Instagramin uusimman version käyttäminen mobiililaitteellamme ei ole monimutkaista, koska sinun tarvitsee vain päivitä sovellus, jos olet asentanut sentai asenna se, jos sinulla ei ole sitä.

Tätä varten suosittelemme, että ensiksi Siirry Google Play -kauppaan ja etsi Instagram ylimmässä hakupalkissa.

Jos olet jo asentanut sovelluksen, sinun on nähtävä että sinulla on mahdollisuus päivittää. Jos näin on, päivitä uusimpaan versioon napsauttamalla sitä.

Jos sinulla ei ole Instagramia asennettuna, sinun on vain napsautettava Asenna ja se on siinä varmistaa, että uusin versio on ladattu sovelluksesta.

Lataa Instagram 2020 uusin versio

Joka tapauksessa, äsken mainitsemamme lisäksi, sinun on pidettävä mielessä, että useimmilla Android -käyttöjärjestelmää käyttävillä mobiililaitteiden käyttäjillä Android -käyttöjärjestelmä on aktiivinen. Automaattiset päivitykset, kun ne on yhdistetty Wifi -verkkoon.

Joten useimmissa tapauksissa sinulla on todennäköisesti jo tämän ympäristön uusin versio. Kuten olemme sanoneet, useista syistä on tärkeää asentaa uusin Instagram -versio, joten älä missaa tätä mahdollisuutta.

Kuinka päivittää Instagram

Siitä hetkestä lähtien, kun sovellus julkaistiin, siihen tehtiin monenlaisia ​​muutoksia ja parannuksia, jotka ovat tehneet siitä nykyisen. Julkaistut päivitykset paransivat sovellusta alusta lähtien oli nähtävissä, että se kasvaa ja paljon.

Nykyään sinulla on Instagramin uusin versio Se on melko yksinkertainen ja muutamassa sekunnissa voit ladata Instagramin uusimmassa versiossa mobiililaitteellesi.

Joillakin ihmisillä on epäilyksiä siitä, onko heidän laitteelleen asennettu uusin Instagram -versio. Helpoin tapa tarkistaa, onko sinulla todella tämän sosiaalisen verkoston uusin versio se tapahtuu yksinkertaisesti siirtymällä Play -kauppaan.

Kun etsit hakukoneesta "Instagram" ja jos "Päivitä" -painike tulee näkyviin, se tarkoittaa sitä Sovellusta ei ole päivitetty uusimpaan versioon.

Oletko voinut ladata uusimman Instagram -version älypuhelimeesi tällä askel askeleelta?

Päivitä instagram

Päivitä Instagram: Instagram on suosittu valokuva- ja videopalvelu, jota käytetään ympäri maailman. Sovellusta päivitetään säännöllisesti uusien ominaisuuksien ja parannusten lisäämiseksi. Päivittämällä Instagram-sovelluksesi voit hyödyntää kaikkia uusia ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla. Päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Kuinka päivittää Instagram ilmaiseksi Android- tai iOS -matkapuhelimessa: Ensimmäinen vaihe on avata sovelluskauppa, josta olet ladannut Instagram-sovelluksen. Etsi sovelluskaupan hakutoiminnolla "Instagram" ja valitse sovellusluettelon ensimmäinen vaihtoehto. Jos sinulla on jo Instagram-sovellus asennettuna, sovelluskauppa näyttää "Päivitä" -painikkeen. Napauta tätä painiketta päivittääksesi sovelluksen.

Instagram-sovelluksen päivittäminen automaattisesti: Voit myös asettaa Instagram-sovelluksen päivittämään automaattisesti uusimpaan versioon. Tämä helpottaa päivitysten saamista, koska sinun ei tarvitse muistaa päivittää sovellusta manuaalisesti. Voit tehdä tämän menemällä puhelimen asetuksiin ja valitsemalla "Sovellukset" tai "Sovellustenhallinta". Etsi Instagram-sovelluksen luettelo ja valitse se. Napauta sitten "Päivitä automaattisesti" -asetusta ja valitse "Päivitä sovellukset automaattisesti" -vaihtoehto.

Päivitysten hyödyt: Instagramin päivittäminen tarjoaa useita etuja. Ensinnäkin, saat käyttöösi kaikki uudet ominaisuudet, kuten tarinat, suodattimet ja kuvatekstit. Päivitykset voivat myös parantaa sovelluksen suorituskykyä ja vakautta, mikä tekee käyttökokemuksesta paremman. Lisäksi päivitykset sisältävät usein tärkeitä turvaparannuksia, jotka auttavat suojaamaan tietojasi ja yksityisyyttäsi.

Indeksi
 1. Kuinka asentaa Instagram iPhoneen
 2. Kuinka asentaa Instagram Androidiin
  1. Kuinka käyttää Instagramia
  2. Valokuvauksen voima Instagramissa
 3. Kuinka asentaa Instagram matkapuhelimeen
  1. Lataa Instagram 2020
  2. Lataa Instagram 2020 uusin versio
 4. Kuinka päivittää Instagram
 5. Päivitä instagram

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up