Kuinka ladata ja asentaa WhatsApp ilman Play -kauppaa?

WhatsApp on erittäin tärkeä sovellus, koska kaikki käyttävät sitä ja tietysti se auttaa meitä pitämään yhteyttä läheisiimme ja myös työsyistä. Siksi on välttämätöntä asentaa se puhelimiin. Mutta monissa tapauksissa Play Kauppa ei ehkä ole asennettuna puhelimeesi tai et halua asentaa sitä.Kuinka lataat WhatsAppin ilman Play -kauppaa?? Opetan sinua alla.

Sovelluskaupat Androidille, iOS: lle ja Windows Phonelle ovat täynnä sovelluksia, ja välillä niiden valitseminen ei ole helppoa. Kuitenkin, kun kyse on pikaviestisovelluksista, suurin osa on WhatsApp. Jos joku on vähän tietämätön tästä tekniikasta, aiomme selittää kuinka asentaa WhatsApp.

Kun näinä aikoina pysähdymme miettimään, mitkä ovat ne sovellukset, joita ei voi puuttua älykkäistä mobiililaitteistamme, meidän on tiedettävä, että pikaviestinnän kannalta WhatsApp on välttämätön. On vain muutamia, jotka voivat antaa meille nopeuden, yksinkertaisuuden ja käytettävissä olevien käyttäjien määrän, kuten tämä alusta, jonka ei pitäisi puuttua älypuhelimestasi.

Nyt olemme samalla tavalla tietoisia siitä, että kaikilla ei ole siihen kykyä lataa ja asenna WhatsApp iOS -laitteeseen tai lataa ja asenna WhatsApp Androidiin ilman, että keskellä on joitain haittoja. Tästä syystä, jos haluat käyttää heidän yksittäisiä ryhmäkeskustelujaan, lähettää tai vastaanottaa tekstiä, valokuvia, ääntä tai videota, suosittelemme, että jatkat tämän artikkelin lukemista.

Tietenkin, ennen kuin opetamme sinulle WhatsAppin lataamista, haluamme sanoa, että se on sovellus, jonka avulla voit pysyä yhteydessä koko maailmaan ja että se on myös ollut täysin ilmainen jonkin aikaa. Tarvitsemme vain puhelinnumeron, jota ei ole aiemmin liitetty sovellukseenja datasuunnitelma tai WiFi -verkkoyhteys keskustelujen pitämiseksi.

Indeksi
 1. WhatsApp, voittamaton kuningas
 2. Lataa WhatsApp ilman Play -kauppaa
 3. Lataa WhatsApp APK
 4. WhatsAppin lataaminen iOS: lle ja Androidille
 5. Kuinka asentaa WhatsApp iOS -laitteeseen
 6. Kuinka asentaa WhatsApp Androidiin
 7. Asennuksen selvennykset
 8. Play kauppa whatsapp
 9. Whatsapp asennus

WhatsApp, voittamaton kuningas

WhatsApp tuli elämäämme muutama vuosi sitten, kun älypuhelimista tuli suosittuja. Mutta tänään hyvin harvat ihmiset voisivat elää ilman tätä sovellusta. Lisäksi voidaan sanoa, että tämän tyyppiset pikaviestisovellukset ovat pääasiallisesti vastuussa siitä aina kun soitamme vähemmän puhelimitse Ja se on, että viestin lähettäminen tuntuu aina mukavammalta. Tällä tavalla emme häiritse vastaanotinta ja tiedämme, että hän lukee sen mahdollisimman pian.

Markkinoille on ilmestynyt monia WhatsAppin kaltaisia ​​sovelluksia, jotka yrittävät poistaa tämän sovelluksen valtaistuimelta, hyvä esimerkki tästä on Facebook Messenger. Mutta siitä huolimatta, kukaan heistä ei ole onnistunut varastamaan johtajuutta WhatsAppista.

Olemme tottuneet tähän sovellukseen, sen virheisiin ja epäonnistumisiin sekä jopa sen kaatumisiin, joista tulee Twitterissä trendaava aihe ja jotka lisäävät muiden vastaavien sovellusten, kuten Sähke. Näyttää siltä, ​​että tällä hetkellä mikään pikaviestisovellus ei ole näyttänyt kykenevän kiinnittämään käyttäjien huomiota tarpeeksi, jotta voimme laittaa WhatsAppin sivuun.

Lataa WhatsApp ilman Play -kauppaa

Ilmeisesti Play Kaupan hankkimiseen tarvitaan linkitetty Gmail -tili, useimmilla ihmisillä ei ole minkäänlaisia ​​ongelmia tilin linkittämisessä, mutta jos et halua tehdä sitä tai sinulla ei ole tiliä nyt ja haluat ladata WhatsAppin heti, sitten se voidaan tehdä ilman Play -kauppaa tai Gmail -tiliä.

Mitä sinun pitäisi tehdä ensiksi, on mennä Asetukset> Suojaus, kun olet siellä, sinun on otettava käyttöön "Tuntematon alkuperä”Koska teemme vain APK-tiedoston lataamisen, kun et lataa Play Kaupasta, tuntemattomat lähteet voivat ottaa käyttöön kolmannen osapuolen APK-tiedostoja.

Joten nyt sinun on mentävä osoitteeseen https://www.facebook.com/unsupportedbrowser Y lataa vain WhatsApp APK painaa missä lukee "Lataa nyt”, Kyseisen tiedoston lataus alkaa ja kun se on valmis, meidän on suoritettava APK aloittaaksesi sen asentamisen.

Kun sovellus on asennettu, avaa WhatsApp tavalliseen tapaan ja huomaat, että ilman minkäänlaisia ​​ongelmia voit käyttää sitä, sinun on aktivoitava sovellus kuten aina, puhelinnumerolla, odota vahvistuskoodia ja sen jälkeen voi jo käyttää normaalisti.

Lataa WhatsApp APK

Kuten näette, se ei ole ollenkaan monimutkaista lataa WhatsApp ilman Play -kauppaaKyse on yksinkertaisesti siitä, että siirryt sovelluksen viralliselle verkkosivustolle ja siinä kaikki. Tällä sivustolla on vielä ajankohtaisempi versio kuin Play Kaupassa. Tämä johtuu siitä, että se on betaversio, joka toisinaan tuo uusia asioita, joita ei vielä ole Play Kaupan vakaassa versiossa. tämä uusin WhatsApp -versio samalla tavalla kuin käyttäisit Play -kaupasta ladattua versiota ilman minkäänlaisia ​​ongelmia.

WhatsAppin lataaminen iOS: lle ja Androidille

Vaikka on totta, että iOS ja Android ovat kaksi ekosysteemiä, jotka eroavat suuresti toisistaan, kun on kyse WhatsAppin asentamisesta matkapuhelimeen, menettely on periaatteessa sama, joten sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita.

 • Ensinnäkin aiomme varmistaa, että iOS- tai Android -mobiililaitteellamme on asennettu virallinen sovelluskauppa, nimeltään App Store ja Google Play Store. Yleensä kaikilla iOS -laitteilla on App Store saatavilla, vaikka joillakin Android -laitteilla ei ole Google Play -kauppaa, ja siinä tapauksessa suosittelemme lataamaan sen tästä linkistä.
 • Sitten etsimme älypuhelimemme vastaavasta sovelluskaupasta WhatsApp -sovellusta, joka erottuu vihreästä pyöreästä kuvakkeesta ja valkoinen puhelin keskellä, kuten artikkelin liitteenä olevasta kuvasta. Jos et löydä sitä, sinun on syötettävä se vain tämä linkki iOS: lle ja alkaen tämä linkki kaikille päätelaitteille, joissa on Android -käyttöjärjestelmä.
 • Kaikissa tapauksissa meidän on oltava jo myymälämme sovelluksessa, jossa näemme kaikki siihen liittyvät tiedot perustiedoista käyttöjärjestelmän versioon, jonka päätelaitteesi olisi pitänyt asentaa voidakseen käytä sitä ilman ongelmia, vaikka yleensä tässä vaiheessa ei ole haittoja
 • Napsauta Asenna -painiketta ja odota hetki
 • Esiin tulee uusi näyttö, joka osoittaa, mihin laitteemme osiin WhatsAppilla on oltava pääsy toimintoihin, kuten Google Maps, GPS, äänimuistio, kalenteri.
 • Napsauta OK ja muutamassa sekunnissa pikakuvake luodaan sovelluspaneeliin
 • Laitoimme puhelinnumeromme, kun WhatsApp on auki, ja se on siinä! voimme nyt kommunikoida ilmaiseksi kaikkien kanssa

Kuinka asentaa WhatsApp iOS -laitteeseen

Jos sinulla on iOS -käyttöjärjestelmällä varustettu laite ja haluat asentaa tämän sovelluksen, noudata seuraavia ohjeita:

 • Siirry App Storeen ja etsi sovellus
 • Lataa sovellus
 • Kun lataus on valmis, avaa se ja kirjoita puhelinnumerosi
 • Kun olet rekisteröinyt puhelinnumerosi, saat tekstiviestin, jossa on vahvistuskoodi
 • Kirjoita vahvistuskoodi sovelluksen antamaan tilaan (sinun täytyy tehdä tämä vain kerran)
 • Sovellus käsittelee kaikki tiedot ja on valmis käytettäväksi

Kuinka asentaa WhatsApp Androidiin

Tämän sovelluksen asennusjärjestelmä Androidissa on sama kuin iOS: ssa, vain tässä tapauksessa meidän on ladattava Google Play Kaupasta. Muista, että jäljitelmiä on monia, meidän on tehtävä lataa WhatsApp Messenger.

Asennuksen selvennykset

Muista, että joissakin tapauksissa WhatsApp aktivoituu automaattisesti. Toisin sanoen sovelluksen lataamisen ja asentamisen jälkeen se määritetään ilman, että meidän on suoritettava aiemmin selittämämme vaiheet.

Hinnan osalta on huomattava, että WhatsApp se on täysin ilmainen sovellus. Ennen kuin jouduit maksamaan pienen maksun ensimmäisen tilausvuoden jälkeen, mutta nyt kun maksu on poistettu, voimme nauttia tästä sovelluksesta ilmaiseksi ikuisesti.

 

Play kauppa whatsapp

Play Kauppa WhatsApp on sovellus, joka mahdollistaa WhatsAppin lataamisen ja asentamisen ilman Play-kauppaa. Tämä on erittäin hyödyllinen vaihtoehto niille, joilla ei ole pääsyä Play-kauppaan tai jotka eivät halua käyttää sitä. Tämä sovellus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ladata ja asentaa WhatsAppin suoraan heidän Android-laitteisiinsa ilman ylimääräisiä vaiheita.

Play Kauppa WhatsApp tarjoaa myös muita etuja. Se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ladata ja asentaa päivitykset suoraan sovelluksesta, mikä tekee prosessista nopean ja kätevän. Lisäksi sovellus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ladata ja asentaa muita sovelluksia, jotka eivät ole saatavilla Play-kaupassa. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat käyttää laajempaa valikoimaa sovelluksia Android-laitteissaan.

Play Kauppa WhatsApp on helppokäyttöinen sovellus. Sen käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, joten kuka tahansa voi ladata ja asentaa WhatsAppin ilman ongelmia. Sovellus tarjoaa myös kattavat ohjeet ja vinkit, joiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää sen kaikkia ominaisuuksia täysimääräisesti.

Play Kauppa WhatsApp on luotettava sovellus, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen. Se on turvallinen ja suojattu, joten käyttäjät voivat ladata ja asentaa sovelluksia ilman huolta tietoturvariskeistä. Lisäksi sovellus tarjoaa säännöllisiä päivityksiä, jotka varmistavat sen toimivuuden ja suorituskyvyn pitkällä aikavälillä.

Whatsapp asennus

WhatsApp asennus on helppoa ja nopeaa. Voit ladata WhatsAppin suoraan puhelimeesi Play-kaupasta tai WhatsAppin viralliselta verkkosivustolta. Jos et halua käyttää Play-kauppaa, voit ladata WhatsAppin apk-tiedoston viralliselta verkkosivustolta ja asentaa sen manuaalisesti.

WhatsAppin lataaminen Play-kaupasta on suositeltavin tapa asentaa sovellus. Avaa Play-kauppa puhelimesi sovellusvalikosta ja etsi hakutoiminnolla WhatsApp. Valitse WhatsApp-sovellus ja paina "Asenna". Odota, kunnes sovellus latautuu ja asentuu automaattisesti puhelimeesi.

WhatsAppin lataaminen viralliselta verkkosivustolta on vaihtoehto, jos et halua käyttää Play-kauppaa. Mene WhatsAppin viralliselle verkkosivustolle ja valitse "Lataa" tai "Download". Lataa apk-tiedosto puhelimeesi tai tietokoneeseesi. Jos lataat tiedoston puhelimeesi, avaa se ja noudata ohjeita asennuksen suorittamiseksi. Jos lataat tiedoston tietokoneeseesi, siirrä se puhelimeesi esimerkiksi USB-kaapelin tai pilvipalvelun avulla. Avaa tiedosto puhelimessasi ja noudata ohjeita asennuksen suorittamiseksi.

Manuaalinen asennus on vaihtoehto, jos olet ladannut WhatsAppin apk-tiedoston viralliselta verkkosivustolta. Avaa puhelimesi asetukset ja siirry "Turvallisuus" tai "Tietoturva" -osioon. Aktivoi "Tuntemattomista lähteistä peräisin olevien sovellusten asennus" tai vastaava vaihtoehto. Avaa apk-tiedosto puhelimessasi ja noudata ohjeita asennuksen suorittamiseksi. Kun asennus on valmis, voit avata WhatsAppin ja aloittaa käytön.

WhatsAppin asentaminen ilman Play-kauppaa voi aiheuttaa tietoturvariskejä, koska et lataa sovellusta virallisesta lähteestä. Suosittelemme aina lataamaan sovelluksen Play-kaupasta tai WhatsAppin viralliselta verkkosivustolta varmistaaksesi turvallisen käytön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up