Kuinka päivitän tai uusin WhatsAppin Androidillani uusimpaan ilmaiseen versioon Google Play Kaupan avulla

WhatsApp on matkapuhelimen tai älypuhelimen tärkein sovellus, koska se auttaa meitä kommunikoimaan ihmisten kanssa, Käyttämättä matkapuhelimemme saldoa tai puhelukuponkia sovittuun suunnitelmaan, se on hämmästyttävä WhatsApp -toiminto, kun se mahdollistaa puheluiden soittamisen ja lähettää äänimuistioita käyttäjille, joilla on sama sovellus, mitä tällä hetkellä odotetaan tältä sovellukselta, ovat videopuheluita tähän ja muuhun, on kamalaa olla ilman tätä sovellusta ja jättää huomiotta niin monet toiminnot, joten opetamme WhatsAppin päivittämistä.

Periaatteessa he haluavat meidän ymmärtävän yksinkertaisen: sinun on maksettava sovelluksen käytön jatkamisesta. Mutta huolimatta hinnasta vuodessa, WhatsAppin uusiminen ilmaiseksi ei ole mahdotonta, meidän on vain noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita. saat WhatsAppin vuodeksi ilmaiseksi maksamatta mitään.

Indeksi
 1. Kuinka saada ilmainen WhatsApp Androidille
 2. WhatsApp on vanhentunut
 3. WhatsAppini on vanhentunut
 4. Kuinka päivittää vanhentunut WhatsApp
 5. Mitä voin tehdä, kun WhatsApp -versioni vanhenee?
 6. Vaihtoehtoja WhatsAppille matkapuhelimille, joissa se ei enää toimi
 7. Miten päivitän whatsappin
 8. Whatsapp päivitys odottaa

Kuinka saada ilmainen WhatsApp Androidille

Joten laittaa WhatsApp ilmaiseksi ennen kaikkea menemme aseta SIM -kortti matkapuhelimeen, sitten meidän on tehtävä se, kytke se päälle, muodosta Internet -yhteys ja sitten jatkamme WhatsAppin lataamista.

Ilmeisesti seuraava on asentaa se ja kun se on valmis, avaamme sovelluksen ja rekisteröimme numeromme, kaikki on kuin se olisi ensimmäinen kerta, kun käytät WhatsAppia. Tämän jälkeen he saavat tavallisen viestin, että he ovat aktivoineet WhatsAppin vahvistaakseen numeronsa.

Tällä yksinkertaisella tavalla Olet jo aktivoinut WhatsAppin Androidissa vielä vuoden ja täysin ilmainen ilman, että joudut maksamaan mitään. Poista SIM -kortti Nokiasta ja aseta se Android -matkapuhelimeesi ja syötä WhatsApp, niin näet, että se toimii jälleen täydellisesti.

WhatsApp on vanhentunut

Mutta kaikki ei ole täydellistä, on käyttäjiä, joille WhatsApp aiheuttaa ongelmia Yhdessä sovelluksen päivityksen kanssa tämä johtuu siitä, että sovellus vanhenee, kun kehittäjäyritys julkaisee päivityksiä.

Vaikka tämän upean WhatsApp -sovelluksen ongelma on vanhentunut, ton täydellinen selitys, verrattuna matkapuhelimeemme asennettuun versioonKoska jokin aika sitten sovellus oli ilmainen ensimmäisenä vuonna, sitten lisenssi päättyi ja jouduin maksamaan 0,99 USD, jotta voisin nauttia sovelluspalveluista, tämä saa onnellisen vanhentuneen WhatsApp -viestin näkyviin.

WhatsAppini on vanhentunut

Käytännössä ratkaisu ongelmaan on laitteen ajan tarkistaminen, sen on oltava oikein yhdessä vuodenpäivän kanssa, koska jos päivämäärämme on väärä, se aiheuttaa monia ristiriitoja sovelluksessa, ja WhatsApp Expired -viesti tulee näkyviin.

Tekijä voidaan myös yhdistää asennettuun versioon, ehkä sanan kaikissa merkityksissä Tämä on vanhentunut ja tämä aiheuttaa juuriongelman, On olemassa ilmeinen ratkaisu tähän ongelmaan, ja se on mennä Google Play -kauppaan ja kirjoittaa WhatsApp ilmeisesti, jos se näyttää meille ja sanoo Päivitä, koska tämä päivitys on irtisanomisen arvoinen.

Kuinka päivittää vanhentunut WhatsApp

WhatsApp vanhentunut on ongelma, joka näkyy usein hyvin vanhoissa puhelimissa, jotkut heistä laiminlyövät ne eivätkä valitettavasti voi käyttää uutta sovellusta. Tämä tapahtuu, koska markkinoilla on jo aivan uusia puhelimia ja Valitettavasti WhatsApp päätti tarjota palvelun vain niilleTämä koskee monia vanhoja BlackBerry -älypuhelimia ja Nokiaa, tässä mielessä ne tuovat myös tehtaan WhatsApp -sovelluksen, joka on vanhentunut.

Tietysti on olemassa vaihtoehtoja, kuten LINE, se on sama kuin WhatsApp jopa tekee saman, Siinä on kaikki WhatsApp-vaihtoehdot, mukaan lukien: viestien tuhoaminen itsestään, mahdollisuus soittaa ilmaiseksi, lähettää minkä tahansa tyyppisiä tiedostoja, linjan etuna on yhteensopivuus iPhonen ja Androidin, kuten WhatsAppin, mutta myös PC: n, Windowsin kanssa.

Mitä voin tehdä, kun WhatsApp -versioni vanhenee?

Tässä vaiheessa luetellaan joitain vastauksia, joihin voimme luottaa jotta WhatsApp -sovelluksesi ei enää vanheneja kerro meille, että sinun on vietävä niitä eteenpäin järjestyksessä, mikä estää sinua joutumasta vaikeuksiin.

Päivitä WhatsApp

Tämä on ensimmäinen ratkaisu, joka meidän on otettava huomioon, koska sinun on tehtävä melkein joka kerta viesti, joka ilmoittaa, että WhatsApp on päivitettävä. lataa päivitetty versio sovelluksesta pikaviestintä. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Siirry sovelluskauppaan Google Play Kauppa Androidilla tai App Store iOS: lle
 • Etsi WhatsApp Messenger hakukoneestasi ja kirjoita viestin lähettäjän kuvake
 • Siellä näet yhden tai kaksi vaihtoehtoa. Jos se on päivitys, napsauta sitä
 • Messengerin uusimman version lataaminen alkaa ja sitten asennus alkaa
 • Odota, kunnes prosessi on valmis, jotta voit käyttää WhatsAppin uusin versio

Vaihda puhelimen päivämäärä

Jos viesti, joka pyytää sinua päivittämään WhatsAppin, näkyy edelleen, sinun on tiedettävä, että näissä tapauksissa on toinen hyödyllinen menetelmä, joka liittyy sovelluksen huijaamiseen, laitteen päivämäärän ja kellonajan muuttaminen. Tätä varten toimi seuraavasti:

 • Siirry puhelimen asetuksiin napsauttamalla kuvaketta, jonka sisällä on ratas
 • Vieritä alas Lisäasetukset -kohtaan
 • Napsauta niitä päästäksesi sisään
 • Siirry sitten Päivämäärä ja aika -osioon napsauttamalla sitä
 • Tällöin sinun on varmistettava, että automaattinen päivämäärä on poistettu käytöstä napsauttamalla vastaavaa painiketta
 • Kun olet valmis edelliseen kohtaan, voit asettaa päivämäärän ja kellonajan, jotka katsot sopiviksi kiinnostuksesi kannalta. Muista, että sen pitäisi olla päivämäärä ennen sitä, jona WhatsAppin päivityspyyntö alkoi ilmestyä
 • Kun olet valmis, viestin pitäisi kadota

Lopeta beetatestaaja

Valitettavasti on vielä muutamia tapauksia, joissa edes tällä tavalla viestiä WhatsApp -päivityksen tarpeesta ei näytetä ilmestyvän, ja silloin suosittelemme toista ratkaisua. Se liittyy beta -testausohjelmasta poistumiseen, tällä tavoin:

 • Siirry Android -päätelaitteessasi Google Play -kauppaan
 • Tämän haun sisällä WhatsApp -sovellus hakukoneesta ja valitse ensimmäinen löytämäsi tulos, jonka pitäisi ohjata sinut viralliseen sovellukseen
 • Kun olet siellä, viestin pitäisi näkyä Olet betatestaaja lihavoitu
 • Samassa ruudussa on oltava poistumisvaihtoehto, jonka avulla voit hylätä tämän testiohjelman
 • Kun olet jättänyt sen, poista WhatsApp ja asenna se uudelleen ongelmien välttämiseksi.

Vaihtoehtoja WhatsAppille matkapuhelimille, joissa se ei enää toimi

Nyt on sanottava, että valitettavasti on joitain muita tilanteita, joissa emme edes saa mitään ratkaisua, vaikka suoritamme juuri opettamasi vaiheet.

Tämä liittyy siihen tosiasiaan, että WhatsApp on yksinkertaisesti lakannut toimimasta näillä laitteilla, ja sitten meidän on pakko vaihtaa toiseen pikaviestisovellukseen. Vaikka niitä on kymmeniä, aiomme mainita joitain parhaista:

Sähke

Pidetään melkein epäilemättä markkinoiden paras pikaviestisovellus. Kyllä, jopa WhatsAppin yläpuolella. Tämän tärkeimpien vahvuuksien joukossa meidän on mainittava valtava määrä ominaisuuksia jonka kanssa se laskee.

Lisäksi se erottuu siitä, että voimme käyttää sitä vapaasti tietokoneillamme ilman tarvetta synkronoida matkapuhelinta kuten WhatsApp Webissä, joten Älä lopeta kokeilua, jos joudut jostain syystä poistumaan WhatsAppista.

Luottamus

Vaikka Confide ei ole yksi kuuluisimmista pikaviestisovelluksista, emme voi unohtaa sitä tosiasiaa, että se on yksi parhaista ihmisille, jotka haluavat olla varmoja siitä, ettei kukaan aio käyttää heidän keskustelujaan.

Sen ansiosta sinun on äärimmäisen helppo kommunikoida kenen kanssa haluat, sillä mielenrauhalla, että kaikki tekstisi ja tiedostosi on salattu, jotta edes parhaat tietoverkkorikolliset eivät pääse niihin käsiksi.

 

Miten päivitän whatsappin

Miten päivitän WhatsAppin?

Jos haluat päivittää WhatsAppin Android-puhelimellasi, voit tehdä sen helposti Google Play Kaupan avulla. Ensinnäkin, varmista, että sinulla on Google Play Kauppa asennettuna puhelimessasi. Avaa Google Play Kauppa ja kirjaudu sisään Google-tililläsi.

Seuraavaksi etsi WhatsApp-sovellus hakukentän avulla. Klikkaa WhatsApp-sovellusta, ja sen jälkeen valitse "Päivitä" -painike. Google Play Kauppa lataa ja asentaa automaattisesti uusimman ilmaisen WhatsApp-version puhelimeesi.

Odota, että päivitys on valmis. Päivittämisen kesto riippuu internet-yhteytesi nopeudesta ja WhatsApp-sovelluksen koon muutoksista. Älä keskeytä päivitystä tai sammuta puhelinta sen aikana.

Kun päivitys on valmis, voit avata WhatsAppin ja käyttää sitä uusimmalla versiolla. Sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen tai syöttää tietoja, jos olet jo käyttänyt WhatsAppia aiemmin samalla puhelimella.

Whatsapp päivitys odottaa

WhatsApp päivitys odottaa on tärkeä prosessi, joka varmistaa, että käytössäsi on WhatsApp-sovelluksen uusin versio. WhatsAppin kehittäjät julkaisevat säännöllisesti päivityksiä, jotka parantavat sovelluksen suorituskykyä ja turvallisuutta. On tärkeää päivittää WhatsApp-sovellus säännöllisesti, jotta voit hyödyntää sen uusimpia ominaisuuksia ja suojautua mahdollisilta tietoturvariskeiltä.

Päivittäminen on helppoa ja voit tehdä sen suoraan Google Play Kaupan kautta. Avaa Google Play Kauppa Android-laitteellasi ja etsi hakutoiminnolla WhatsApp-sovellus. Kun olet löytänyt sen, napauta "Päivitä" -painiketta. Google Play Kauppa lataa automaattisesti ja asentaa uusimman WhatsApp-version laitteellesi. Päivitysprosessi voi kestää muutaman minuutin, riippuen internet-yhteytesi nopeudesta.

Uusimman ilmaisen version hyödyt ovat merkittäviä. WhatsAppin kehittäjät lisäävät jatkuvasti uusia ominaisuuksia, kuten videopuhelut, ryhmäpuhelut ja tarrojen käytön. Uusimman version avulla voit myös kommunikoida turvallisemmin, koska kehittäjät parantavat jatkuvasti sovelluksen tietoturvaa. Päivittämällä WhatsAppin uusimpaan ilmaiseen versioon saat siis mahdollisuuden hyödyntää sen uusimpia ominaisuuksia ja nauttia entistä paremmasta käyttökokemuksesta.

Päivitysten tärkeys ei saisi aliarvioida. Päivittämällä WhatsAppin säännöllisesti voit varmistaa, että käytössäsi on aina turvallisin ja toimivin versio. Kehittäjät voivat myös korjata mahdollisia virheitä ja ongelmia, jotka saattavat vaikuttaa sovelluksen suorituskykyyn. Päivittämällä WhatsAppin uusimpaan ilmaiseen versioon pidät yhteyttä perheesi, ystäviesi ja kollegojesi kanssa helposti ja luotettavasti.

Älä lykkää päivityksiä ja varmista, että sinulla on aina uusin WhatsApp-versio. Voit tarkistaa, onko sinulla uusin versio avaamalla WhatsApp-sovelluksen ja siirtymällä asetuksiin. Sieltä löydät kohdan "Tietoja" tai "Versio", jossa näet, mikä versio sinulla on käytössä. Jos sinulla on vanhempi versio, voit päivittää sen noudattamalla yllä mainittuja ohjeita. Päivittäminen on nopeaa ja helppoa, joten älä jätä sitä tekemättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up